Haftada bir yorgun hissetmek

Mayacanx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
93
39
29
Merhabaa, arkadaşlar ben yeni üyeyim eğer böyle bir konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın.
Arkadaşlar yıllardır kendimde hissettiğim bir sorunum var. Bazen bir gün geliyor ve ben o gün katiyyen bir şey yapamıyorum. Sadece uzanıp boş boş yatmak istiyorum. İsterse dağ gibi bulaşık olsun yapamıyorum. Sonra birkaç gün sürüyo normale dönüyorum enerjim yerine geliyo. Üstünden yine bir hafta falan geçince tekrar ediyor. Artık çok bunaldım. Sebebini bilmiyorum. Çözüm bulamıyorum. Yine öyle günlerden birindeyim. Sırf bu yüzden foruma üye oldum. Değerli fikirleriniz benim için çok önemli hanımlar.

Hafta içi çok mu yoruluyorsunuz acaba, diger günlerin yorgunluğu olabilir mi? Bir de ne kadar süredir böyle?
Bir fikrim yok ama, aklima bunlar geldi sadece, bunlara göre kendiniz de degerlendirebilirsiniz. Ama çok uzun süredir böyleyse bir doktorun yorumlaması daha doğru olur.

Hayır çalışmıyorum evdeyim ve kendimi yoran herhangi bir şeyle uğraşmamama rağmen bir iki günüm böyle berbat geçiyor. Doktora gittim b12im düşükmüş ilaç kullandım sanırım biraz yükselmiştir ama hala böyleyim. Bir iki senedir falan böyle sanırım

Belki doktor söylemeden ilacı kendiniz kestiyseniz yeterli etkiyi gösterememiştir. Ilacı veren doktora kontrole gidin değerlerinize tekrar baksın ya da başka bir.doktora gidin .

Evet gitmeliyim doğru söylüyorsunuz. Yüzümde geçmeyen sivilceler çıkardığı için bırakmıştım.
bende öyleyim o ruh haliyle alakalı bence...evden hiç çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum falan....bence psikoloğa gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…