Haftada bir kavga edip yazmazsam olmaz

Sen şimdi şunu yapacaksınkul biter bitmez pılını portunu topla annenin evine. Sonra orada KPSS çalışmaya başla ne ara ne sor telefonlara cevap verme ve şu tavırda ol eşine karşı senin devrin kapandı kpssye çalışıyorum işe başlayacağım artık yeni bir hayatım olacak siz evinize hizmetçi alın, gelin sizin neyinize diyeceksin asla da yüz vermeyeceksin. Büyük ihtimal köpek olacak ama yapma kendine yeni bir hayat çiz kpssye de şimdiden hazırlan hiçbiri ile muhatap olma kapat kapını ne halleri varsa görsünler sen o evden gidicisin yurt gibi düşün kullanıp atacaksın

Bak bu işleri okul bitip kppsyi kazan öyle gir mahkeme falan dikkatini kafanı dağıtma bırak anası kardeşi yapsın ütüsünü çamaşırını yemeği kendine göre ayarla evinde makul temizlikte tut senin hedefin başka olsun

O görümceye hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum. Bu insanlarla allah huzurunda göz göze hesaplasıcam. Ben gideyim kurtulayım yeter. Pislik çıkaracak karakterde değilim onlar gibi bu onlara yakışır. Seviyelerine inmek istemem ne halleri varsa görsünler

Anası bu saatten sonra tepe tepe kullansın düşsün yalandan hepsi. Allah kimseyi düşürmesin kendi evinde emek emek yaptığın evinde yabancı olmak çok zor. Bir an önce bitsin istiyorum ben

Ben bu evliliğin düzeleceğini sanmıyorum açıkçası. Çok yüz göz olunmuş. Bazı laflar da mümkün değil unutulmaz.

Üşenmedim tam bir buçuk saat oldu bütün konularını okudum. Canım kardeşim okurken evlenmişsin evet bu bir hata ama belli ki sana çok sözler verilmiş ben her türlü destek olurum okulunu bitirirsin vs..Ailevi durumunu bilmiyorum ama pek çok kız maddi olarak ailesine yük olmamak adına evlilik yolunu seçebiliyor. Haziranda okulum bitiyor demişsin bu düşüncene hak verdim şimdi gitsen okulu bitirmek için illaki geri geliceksin boşanma süreci olacak adam belki sana huzur vermeyecek aynı yerde. O yüzden diyosun bitireyim çekip gideyim.Kesinlikle haklısın. Başka şehre gidelim teklifini de son bir çabayla iyi niyetle sunmak istediğin belli ama olmaz bitanem. Bu adam fizana bile gitse değişmez.. Çok üzgünüm ama gerçek bu. Allah yolunu bahtını açık etsin okulunu bitir güzel işler bul inşallah. Hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsın bunu unutma

Duygularıma tercüman olmuşsunuz.
Ek olarak sadece koca kişisi değil gelin hanımın da yaklaşımı ve tavırları yanlış. Laçka ve gereksiz zitlasmalar, boş blöfler vs vs vs.
Daha fazla yorum yapamayacağım

Teşekkür ederim. Aynen yazdıklarını düşünüyorum gitsem su olur gitmeden bu olur. Tek derdim artık okulum inşallah bititririm

Ne görgü bilmez bir aile. Eşinde onların başını çekiyor annene öyle bir tavırda bulunamaz. Ayrıca sonsuz acı diye bir şey yok. En yakınlarımızın ölümünü bile unutuyoruz.

Eşin kafa yapısını değiştirmediği müddetçe değil ayrı şehir fizana da gitsen yine mutlu olamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…