- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Sen şimdi şunu yapacaksınÇok kızıyorum kendime süslü laflara inandım kandırıldım hiç mi saygı duymadım kendime de bunlara izin verdim diyorum. Ama yinede toparlandım okulunu bitirmek üzereyim son 4 dersim kaldı. Evet hata hatayı taviz tavızı doğurdu. Yapmamalıydım ama işlerin bu noktaya geleceğini hayal dahi edemezdim. Çok şey yaşandı çok. Bu sadece bu hafta olan. Hatanın neresinden dönersem kardır hesabı çıktım yola
Bak bu işleri okul bitip kppsyi kazan öyle gir mahkeme falan dikkatini kafanı dağıtma bırak anası kardeşi yapsın ütüsünü çamaşırını yemeği kendine göre ayarla evinde makul temizlikte tut senin hedefin başka olsunAdam utanmıyor utanmazda geniş adam hemde ne genişlik. Kimsin demesini hala hazmedemiyorum. İnsanım herşeyden önce. Karınım. Yemeğini ütünü yaparken evini temizlerken kimsin değilim ama hakkımı savununca kimsin. O görür mahkemede ben kimim
O görümceye hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum. Bu insanlarla allah huzurunda göz göze hesaplasıcam. Ben gideyim kurtulayım yeter. Pislik çıkaracak karakterde değilim onlar gibi bu onlara yakışır. Seviyelerine inmek istemem ne halleri varsa görsünlerSen niye gidiyorsun dava aç o gitsin. Seni hiç yerine koyuyorlar. O evi başlarına yık. Dingonun ahırı mı? Abimin evi, oğlumun evi. Gıcık oldum ya bu insanların bu gelin evi merakı nedir?
O görümcene de söyle evlenince, onu da hiç yerine koyarlar. Gerizekalılar. Bitir bu evliliği ne halleri varsa görsünler. Burunlarından getire getire bitir.
Anası bu saatten sonra tepe tepe kullansın düşsün yalandan hepsi. Allah kimseyi düşürmesin kendi evinde emek emek yaptığın evinde yabancı olmak çok zor. Bir an önce bitsin istiyorum benBak bu işleri okul bitip kppsyi kazan öyle gir mahkeme falan dikkatini kafanı dağıtma bırak anası kardeşi yapsın ütüsünü çamaşırını yemeği kendine göre ayarla evinde makul temizlikte tut senin hedefin başka olsun
derken???Eşimin cenazesi vardı
Duygularıma tercüman olmuşsunuz.ya Allah aşkına
madem gitmeyeceksin
madem niyetin gitmek değil
ne diye anneni arayıp bilet al geliyorum diyorsun?
kadın da eşine laf ediyor, eşin annene sert çıkıyor
dayı olaya giriyor ve sen, haziranda gidicem!!!
daha 4 ay var!!!
benim devrim kapanıyor falan
gerçekten gitmek isteyen anında gider
o diploma için başka yol bulur
kimi kandırmaya çalışıyorsun bilmiyorum, bizi mi? kendini mi?
başka şehre gelmezse de bitiremezsin sen
bence bir daha, laflarında samimi olmadan anneni böyle ayaklandırıp üzme
yazık kadına
haaa, derdini anlatırsın ama bu tavırlar, olmaz!
Keşke sala olsaŞaka filan mı yapıyorsun , sana çok kızdım ben.
Neden kızdınKeşke sala olsa
Evet gece çok büyük sinirle yazdım bişey yazdıkça aklıma başka bişey geliyor hep karıştı.derken???Anlatımınız bayaa bozuk bence konuyu düzenlemeniz gerek
Teşekkür ederim. Aynen yazdıklarını düşünüyorum gitsem su olur gitmeden bu olur. Tek derdim artık okulum inşallah bititririmÜşenmedim tam bir buçuk saat oldu bütün konularını okudum. Canım kardeşim okurken evlenmişsin evet bu bir hata ama belli ki sana çok sözler verilmiş ben her türlü destek olurum okulunu bitirirsin vs..Ailevi durumunu bilmiyorum ama pek çok kız maddi olarak ailesine yük olmamak adına evlilik yolunu seçebiliyor. Haziranda okulum bitiyor demişsin bu düşüncene hak verdim şimdi gitsen okulu bitirmek için illaki geri geliceksin boşanma süreci olacak adam belki sana huzur vermeyecek aynı yerde. O yüzden diyosun bitireyim çekip gideyim.Kesinlikle haklısın. Başka şehre gidelim teklifini de son bir çabayla iyi niyetle sunmak istediğin belli ama olmaz bitanem. Bu adam fizana bile gitse değişmez.. Çok üzgünüm ama gerçek bu. Allah yolunu bahtını açık etsin okulunu bitir güzel işler bul inşallah. Hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsın bunu unutma
Herkes aynısını dyo ama bilmiyorum uğraşmak istemiyorum düzgünce bitsin gitsinolayı niye hala büyütmek istemiyorsun. büyüt
Kızlar hep kavgamı yazdım şimdi ise kararımı verdim eski konularına bakarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz evliliğin hakkında. Geleyim şimdi bana bu kararı aldıran olaya. Eşimin cenazesi vardı ve BN o günde görümceyle kavga ettim bana dıyoki abimin evi senin evinde istediğimi yaparım orası bnm evinde diyorum bni evimde tavrınla bakışınla rahatsız edemezsin diye anlatıyorum yok herkes dıyoki orası abımın oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. Kp böbrekten ameliyat olacak bizde kalacakmış adam zaten benden çıkmıyor bu konuda aşırı derece rahatsızım zaten bunlar bana sormadan karar vermişler adam bende kalacak. Tamam kal başım üstüne ama bi sor bi danışın. Eşime dedim ki 'bak ailenin başımın üstünde yeri var ama bana niye sorulmuyor hiç hep evliliğimiz adına gelip gitme kalma meselesinde bana neden hiç demiyorlar ben bu evin sahıbıyım dedim' eşim ne dedi ' sen kimsin ailem istediği gibi gelir kalır ' sen kimsin ne demek ya ben eşinim ne demek kimsin. Her kavgada olduğu gibi bana yine git dedi bende annemi aradım ve biletini al anne geliyorum dedim. Sonra eşim anneni ver bana dedi. Beni şikayet ediyor kızın babamı istemiyor diye. Annemde oğlum annen kardeşlerin var niye bu kıza haber dahi edilmiyor zorunda mı bu kız dedi. Ve eşim annemi sert bi çıkış yaptı o hanımefendiye söyle ne demek o laf diye çıldırdı. Annemde yaşanan bazı şeyleri ve bu son olayı dayıma anlatmış dayım dıyorki isterse alayım kızı. Olayı büyütmek istemiyorum ama ailesi ve eşi tarafından eğer yok sayılıyorsam demekki buradaki tek fazlalık benim. Şuan okulum var hazirana kadar bu evdeyım ama diplomamı alınca gideceğimi söyledim. Benimde devrim kapanıyor. Ama üzülüyosun ya ne biliyim garip bi duygu. Emekler hayaller uçtu gitti. Bir buçuk yılda her şeyi tükettik tükettirdiler bana. Seviyomuşum eşimide bu kararı alınca canımın ne kadar yandığını görünce anladım sevmiyorum artık derdim hep meğer fark etmemişim. Ne yapmalıyım bu konuda çok bilmiyorum yaşıyorum işte boş boş. Tek bir şey soracagım ona bu şehirden gidersek bu evliliğe sans vericem dicem ama gelmezse bitecek kesinlikle. Sonsuz bi acı çekmek mi yoksa bi süre ayrılık acısımı? Bir süre üzülmek hep üzülmekten daha iyi. Belki daha kötü şeyler olur bitince bilmiyorum ya nasip dedim çıktım yola. Şimdide yine sizlerle dertleşmek istedim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum
Ne görgü bilmez bir aile. Eşinde onların başını çekiyor annene öyle bir tavırda bulunamaz. Ayrıca sonsuz acı diye bir şey yok. En yakınlarımızın ölümünü bile unutuyoruz.Kızlar hep kavgamı yazdım şimdi ise kararımı verdim eski konularına bakarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz evliliğin hakkında. Geleyim şimdi bana bu kararı aldıran olaya. Eşimin cenazesi vardı ve BN o günde görümceyle kavga ettim bana dıyoki abimin evi senin evinde istediğimi yaparım orası bnm evinde diyorum bni evimde tavrınla bakışınla rahatsız edemezsin diye anlatıyorum yok herkes dıyoki orası abımın oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. Kp böbrekten ameliyat olacak bizde kalacakmış adam zaten benden çıkmıyor bu konuda aşırı derece rahatsızım zaten bunlar bana sormadan karar vermişler adam bende kalacak. Tamam kal başım üstüne ama bi sor bi danışın. Eşime dedim ki 'bak ailenin başımın üstünde yeri var ama bana niye sorulmuyor hiç hep evliliğimiz adına gelip gitme kalma meselesinde bana neden hiç demiyorlar ben bu evin sahıbıyım dedim' eşim ne dedi ' sen kimsin ailem istediği gibi gelir kalır ' sen kimsin ne demek ya ben eşinim ne demek kimsin. Her kavgada olduğu gibi bana yine git dedi bende annemi aradım ve biletini al anne geliyorum dedim. Sonra eşim anneni ver bana dedi. Beni şikayet ediyor kızın babamı istemiyor diye. Annemde oğlum annen kardeşlerin var niye bu kıza haber dahi edilmiyor zorunda mı bu kız dedi. Ve eşim annemi sert bi çıkış yaptı o hanımefendiye söyle ne demek o laf diye çıldırdı. Annemde yaşanan bazı şeyleri ve bu son olayı dayıma anlatmış dayım dıyorki isterse alayım kızı. Olayı büyütmek istemiyorum ama ailesi ve eşi tarafından eğer yok sayılıyorsam demekki buradaki tek fazlalık benim. Şuan okulum var hazirana kadar bu evdeyım ama diplomamı alınca gideceğimi söyledim. Benimde devrim kapanıyor. Ama üzülüyosun ya ne biliyim garip bi duygu. Emekler hayaller uçtu gitti. Bir buçuk yılda her şeyi tükettik tükettirdiler bana. Seviyomuşum eşimide bu kararı alınca canımın ne kadar yandığını görünce anladım sevmiyorum artık derdim hep meğer fark etmemişim. Ne yapmalıyım bu konuda çok bilmiyorum yaşıyorum işte boş boş. Tek bir şey soracagım ona bu şehirden gidersek bu evliliğe sans vericem dicem ama gelmezse bitecek kesinlikle. Sonsuz bi acı çekmek mi yoksa bi süre ayrılık acısımı? Bir süre üzülmek hep üzülmekten daha iyi. Belki daha kötü şeyler olur bitince bilmiyorum ya nasip dedim çıktım yola. Şimdide yine sizlerle dertleşmek istedim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?