Haftada bir kavga edip yazmazsam olmaz

Yokyaa

Acı yok raki
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
269
93
98
32
Kızlar hep kavgamı yazdım şimdi ise kararımı verdim eski konularına bakarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz evliliğin hakkında. Geleyim şimdi bana bu kararı aldıran olaya. Eşimin cenazesi vardı ve BN o günde görümceyle kavga ettim bana dıyoki abimin evi senin evinde istediğimi yaparım orası bnm evinde diyorum bni evimde tavrınla bakışınla rahatsız edemezsin diye anlatıyorum yok herkes dıyoki orası abımın oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. Kp böbrekten ameliyat olacak bizde kalacakmış adam zaten benden çıkmıyor bu konuda aşırı derece rahatsızım zaten bunlar bana sormadan karar vermişler adam bende kalacak. Tamam kal başım üstüne ama bi sor bi danışın. Eşime dedim ki 'bak ailenin başımın üstünde yeri var ama bana niye sorulmuyor hiç hep evliliğimiz adına gelip gitme kalma meselesinde bana neden hiç demiyorlar ben bu evin sahıbıyım dedim' eşim ne dedi ' sen kimsin ailem istediği gibi gelir kalır ' sen kimsin ne demek ya ben eşinim ne demek kimsin. Her kavgada olduğu gibi bana yine git dedi bende annemi aradım ve biletini al anne geliyorum dedim. Sonra eşim anneni ver bana dedi. Beni şikayet ediyor kızın babamı istemiyor diye. Annemde oğlum annen kardeşlerin var niye bu kıza haber dahi edilmiyor zorunda mı bu kız dedi. Ve eşim annemi sert bi çıkış yaptı o hanımefendiye söyle ne demek o laf diye çıldırdı. Annemde yaşanan bazı şeyleri ve bu son olayı dayıma anlatmış dayım dıyorki isterse alayım kızı. Olayı büyütmek istemiyorum ama ailesi ve eşi tarafından eğer yok sayılıyorsam demekki buradaki tek fazlalık benim. Şuan okulum var hazirana kadar bu evdeyım ama diplomamı alınca gideceğimi söyledim. Benimde devrim kapanıyor. Ama üzülüyosun ya ne biliyim garip bi duygu. Emekler hayaller uçtu gitti. Bir buçuk yılda her şeyi tükettik tükettirdiler bana. Seviyomuşum eşimide bu kararı alınca canımın ne kadar yandığını görünce anladım sevmiyorum artık derdim hep meğer fark etmemişim. Ne yapmalıyım bu konuda çok bilmiyorum yaşıyorum işte boş boş. Tek bir şey soracagım ona bu şehirden gidersek bu evliliğe sans vericem dicem ama gelmezse bitecek kesinlikle. Sonsuz bi acı çekmek mi yoksa bi süre ayrılık acısımı? Bir süre üzülmek hep üzülmekten daha iyi. Belki daha kötü şeyler olur bitince bilmiyorum ya nasip dedim çıktım yola. Şimdide yine sizlerle dertleşmek istedim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum

Esine sor baska sehire benimle gelirmisin? yeni bir baslangic yaparmiyiz diye. olur derse deneyin. olmaz derse de bi sure uzulursun buda gecer.

Ben de bu orasi abimin evi, orasi ablamin evi denmesinden gercekten rahatsizim. Bazen bazi insanlar cocuklarinin onlarsiz ayri bir ev kurduklarinin farkina varmiyorlar ya da varmak istemiyorlar.

Karsilikli tavirlariniz bu duruma nasil ve ne sekilde geldi bilmiyorum ama fazlasiyla karsilikli zıtlaşma var. Hakli oldugunuz yanlar da vardir, kendilerince onlarin da vardir. Umarim bu durumu degistirecek bir cikar yol bulursunuz esinizle.

Ben baska bir sehirin cozum oldugunu sanmiyorum. Huzur bozacak insan telefondan da huzur bozar. Senede 1 kere gelip kalmasi bile tat kacirir. Demem o ki karsilikli, sakince, dogru kelimelerle konusmakta yarar var. Yok olmuyorsa ömür boyu zindan hayati yasamaya gerek yok.

Çok zor okudum kusura bakma. Evliliğinizin gidişatı iyi değil. Sonu boşanmak.

ya başka şehire taşınsanız bu dik tavırları düzelir mi sence.
çok kaba geldi bana, tamam ailelerinin yanında erkeklik taslıyolar ama bu da fazla.
bu sefer de bayramda, tatilde gelirler uzun yatılı.
bu aile ile çok zor. iyi düşün.

ya Allah aşkına
madem gitmeyeceksin
madem niyetin gitmek değil
ne diye anneni arayıp bilet al geliyorum diyorsun?
kadın da eşine laf ediyor, eşin annene sert çıkıyor
dayı olaya giriyor ve sen, haziranda gidicem!!!
daha 4 ay var!!!
benim devrim kapanıyor falan

gerçekten gitmek isteyen anında gider
o diploma için başka yol bulur
kimi kandırmaya çalışıyorsun bilmiyorum, bizi mi? kendini mi?
başka şehre gelmezse de bitiremezsin sen

bence bir daha, laflarında samimi olmadan anneni böyle ayaklandırıp üzme
yazık kadına
haaa, derdini anlatırsın ama bu tavırlar, olmaz!

Adam zaten sana çık git demiş. Sana git diyen anasını babasını bırakıp başka şehre gelir mi hayal dünyasından çıkar bence kendini. Kapıdan bi kere çıktınmı geri döndüğünde herşey çok güzel olacak sanma başına kalkılacak herşey bence bi süre akışına bırak ailenle görüş arkadaşlarınla görüş kafanı dağıt okul içinde yurtta kalırsın kimseyi çekmek zorunda değilsin. Keşke benimki de bana git dese az beynim yerine gelir.(inşallah çocuk yokturdur)

Aynen
madem hazirana kadar burdayım diyeceksin ne dşye anneni üzüyorsun . Sen iki gün sonra bi lafına kanıp barışacaksın kadın orda damadından yediği azara mı yansın senin sürekli mutsuz olduğun düşüncesine mi yansın. Biraz olgun olun.

hayır bi de adam git diyor, blöf yapıp gidiyorum diyorsun, gitmiyorsun
annene laf ediyor, altında kalıyorsun
daha bu adam sana saygı duyup, burası senin evin der mi?

di mi ama?

hayır bi de adam git diyor, blöf yapıp gidiyorum diyorsun, gitmiyorsun
annene laf ediyor, altında kalıyorsun
daha bu adam sana saygı duyup, burası senin evin der mi?

di mi ama?
Valla ben olsam demem
Git diyorum gitmiyor, gideceğim diye ailesini ayaklandırıyor ama yine gitmiyor, annesini dayısını kendisini azarlayabiliyorum bişey diyen yok.
Yani ben bile soruna odaklanamıyorum adam zaten ciddiye almıyor.
İnsan sonucu kötü bile olacak olsa dik duruş görmek ister karşısında.

Aynen

Genelde böyle kavgalarda bir taraf "giderim" diye tehtid etmeye baslar. Diger di ya sinirden ya blöf oldugunu bildigi icin "cik git o zaman" der. Su her kavgada "ceker giderim" lafi evliligini sürdürmek isteyen birinin sözü olamaz hicbir zaman. Kimi ne ile tehtid ettiklerinin farkinda bile degiller. Gitmek niyetinde olan su bu ay giderim, ya özür diler ya giderim gibi cümleler kurmaz. Toplar esyalarini cikip gider. Kavga ettikten sonra aile büyükleri karistirirsaniz olacaklar belli. Durum bir yerden patlak verir. Barissaniz bile aile de tatsizlik kalir. Esinizin ailesi size sormayabilir. Benim esimin ailesi de gelecek olsa hep esime sorar. Fark surda var: Esim genelde "ailem su zamanlarda gelmeyi düsünüyor. Bir planimiz varmiydi o zamanlarda? Uyar mi?" Diye sorar. Cevabi o ailesine söyler. Yani is sizin ve esinizin iliskisinde bitiyor. Ayrica gitmek istediginize hic inanmiyorum. Bence siz esinzin hatasinin farkina varmasini umut edip bekliyorsunuz hala

Öncelikle kimseyi kadındırmak gibi bir amacım yok. Evet o sinirle annemi aradım ama onun hemen alırım bileti demesini de aslında tahmin etmedim. Biz zaten öyle tahmin ettiğiniz evliler gibi aynı evde takılan insanlarda değiliz o yüzden yavaş yavaş daha sağlam boşanma süreci yaşamak istedim o sebeple hemen gitmedim. Eşyaların toplanması vs antalya da eşyalarıma yer ayırmam bi kaç ayımı alacak eğer almadan gidersen yağmalama yapacaklar bende kimseye bırakmak istemiyorum. Devrim cidden kapandı. Çünkü eşimle konuştuktan sonra zaten o evden gitti şuan tekim. Böyle olunca da okulu bitirip rahat rahat memleketine dönmek istedim. Aynı evde yaşasak bende senin gibi düşünürdüm ama aynı evde değiliz hayatım

Gerçekten düşünüyorum acaba hala olsun diye bi çabam varmı diye. Ama bakıyorum yok. Elbetteki hatalarım oldu onun olduğu gibi ama eski yazılarını okuyabilirsiniz zaten evlilik yaşamadık ki. Zaten tekim şuan o gttı. Bitti yani tekrar olsa nasıl olur çok zor. Çok yüz göz olduk biz

Çocuk yok çok şükür. Şuan aynı dediğini yapıyorum ailemle arkadaşlarımla sürekli irtibat halindeyim. İlk cümlelerinde oldukça haklısın ben bu açıdan düşünmemiştim doğrusu.

BN daha açıklamamlı yazmalıydım. Detay vereyim ben önce annemi aradım evet annemle eşim tartışınca ben dedim ki eşime gel mutfağa bakalım birer kahve yaptım ve dedim ki sabaha kadar eşyalarını topluyorum bir yurda yerleşiyorum okula devam etmeliyim hazirandan sonra annemde gidicem bu evlilik bitti dedim. Oda kendi gttı şuan oda bende avukat bakıyoruz. Yanı bi iyilik etti beni ugrastırmadı kendi toplandı. Boyle olunca da dedim ki yurdada gitsem yine tek yaşıcam. BN düzenini bozmam işime gelir burada kalırım oda zaten boşanınca ailesine dönecekti ki döndü şuan o zaman hazirana kadar bu evdeyim. Bu evdeyim derken evim değişmedi evet ama kocayla değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…