Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Haftada 2 gün bakıcılık

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kumralada21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
117
1
26
İstanbul
Merhaba.

Ben Haliç Üniversitesinde okuyorum. Çocukları çok seviyorum. Pazar ve Cuma günlerim tamamen boş, pazartesi günleri de öğlen 12den sonra boşum. Bebek veya çocuk farketmez oyun ablalığı veya bakıcılık yapabilirim, ayrıca çocuğunuz okul çağındaysa genel olarak derslerinde de yardımcı olurum özellikle türkçe dilbilgisi konusunda ve kitap okuma alışkanlığında, yaşı ufaksa(anaokulu) ingilizce eğitiminde yardımcı olurum,çocuklarla oynarken sıkılmam, çok uzlaşmacıyım ve çocuğu bir birey olarak görürüm, ''aman çocuk işte'' demem.

İstanbul avrupa yakasında oturan, mümkünse, bahçeşehir, beylikdüzü, avcılar, esenyurt, beyoğlu ve bakırköy'e ikamet eden ailelerin çocuklarına pazar,cuma ve pazartesi günleri bakabilirim. Fiyat konusunda anlaşmamız kolay olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…