- Konu Sahibi humanbeings
- #1.941
22 cüzi okudum Allah kabul etsin inşallah biraz geç oldu hakkınızı helal edinCanım 7. ve 18.cüzü okuduk. Allah kabul etsin cümlemizinkini hanımlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 cüzi okudum Allah kabul etsin inşallah biraz geç oldu hakkınızı helal edinCanım 7. ve 18.cüzü okuduk. Allah kabul etsin cümlemizinkini hanımlar.
22 cüzi okudum Allah kabul etsin inşallahCanım 7. ve 18.cüzü okuduk. Allah kabul etsin cümlemizinkini hanımlar.
28. cüzü okudum ALLAH kabul etsin inşallah19.Hafta Kuran-ı Kerim Hatim Listesi
1. N Nana 1.cüz
2. 2.cüz
3. H M 3.cüz
4. @terliksuu yengesi 4.cüz
5. @Feyza2007 5.cüz
6. BettyRuble 6.cüz
7. kavs-i kuzah 7.cüz
8. polokey2244 8.cüz
9. Mehfam 9.cüz
10. Calypso95 10.cüz
11. @ucukgenclik 11.cüz
12. @Rbcl 12.cüz
13. @Asel Erva 13.cüz
14. @Sinoplu17 14.cüz
15. M M_atruska 15.cüz
16. @terliksuu 16.cüz
17. @sibell13 17.cüz
18. kavs-i kuzah 18.cüz
19. humanbeings 19.cüz
20. @Pasiflora25 20.cüz
21. @Sadelikherseydir 21.cüz
22. E Ebruazra 22.cüz
23. @Feyza2007 23.cüz
24. Noona_noona 24.cüz
25. Leyl-i-fer 25.cüz
26. @love_story 26.cüz
27. @Rbcl 27.cüz
28. mimiraculum 28.cüz
29. H M 29.cüz
30. N Nana 30.cüz
Fikri olan var mı kızlar?humanbeings size özeldende yazdım ama görmemiş olabilirsiniz diye buradanda yazayım
Ben kuranı arapça okuyamıyorum latin harfleriyle okuyabiliyorum baştan bunu sormak aklıma gelmedi , sayenizde kuran okurum diye katılmak istemiştim ama benim okuduğum gibi olmaz ise hakka girmeyeyim, sizler okuyup hatim ediyorsunuz okadar benim yüzümden yanlışlık olmasın
Canım 19.haftadan 2.cüzü okuyabilirsinhumanbeings canım reglm bitti eksik olan cüz varsa alabilirim
Bunlar yeni cuzlermi canim19.Hafta Eksik Cüzler
1. N Nana 1.cüz
2. 2.cüz
3. H M 3.cüz
4. BettyRuble 6.cüz
5. polokey2244 8.cüz
6. Calypso95 10.cüz
7. Noona_noona 24.cüz
8. H M 29.cüz
9. N Nana 30.cüz
Tamam canımCanım 19.haftadan 2.cüzü okuyabilirsin
Geçenlerde kk da eski Bir hatim konusunda bunun tartışıldığını ve hatim grubunun sonlandırılarak soonuçlandığını okudum,böyle bir sevap tan hiçbirimiz mahrum kalmak istemeyiz,arzularınız çok güzel rabbim arap harfleriyle okuma isteğide versin inşallah.diyanetin görüşü belli,hatim olmaz,hatim dışında sayfalar okuyun ama gönlüm harflerin lafızlarını öğrenmeniz yönünde,kararı kendiniz verin,vicdanlarımıza bu yükü yüklemeyin lütfenFikri olan var mı kızlar?
Diyanet'in fetvası ve yıllardır içinde bulunduğum görev sebebiyle, müftülerden ve Hocalardan duyduğum açıklama :hatim olmayacağı, ama sevap umarak okunabileceği yönünde.Fikri olan var mı kızlar?
Şöyle yapalımmı Noona_noona benim aldığım cüzün ilk sayfası sizin olsun arapça okumaya çalışıcaksınız bir hafta içinde(elif cüzünden yardım alabilirsiniz)seyrek yazılmış bir kuran olsun.belki vesile oluruz öğrenmenizehatmimizdede sıkıntı olmaz.
19. Hafta ve 20. Hafta cüzlerim eksik, inşAllah cumaya kadar bitireceğim abdestli değilim19.Hafta Eksik Cüzler
1. N Nana 1.cüz
2. 2.cüz
3. H M 3.cüz
4. BettyRuble 6.cüz
5. polokey2244 8.cüz
6. Calypso95 10.cüz
7. Noona_noona 24.cüz
8. H M 29.cüz
9. N Nana 30.cüz
Canım 1 haftaya kalmaz öğrenirsin ben çok çok yavaş okuyarak basladim şimdi dahada iyi okuyorum ❤Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim
Tabi hangi cüz sizindi okumaya çalışayım inşallah
Canım 1 haftaya kalmaz öğrenirsin ben çok çok yavaş okuyarak basladim şimdi dahada iyi okuyorum ❤
26.cüzü okuycaz inşallah,sizinleÖncelikle yardımınız için teşekkür ederim
Tabi hangi cüz sizindi okumaya çalışayım inşallah
Yok canım seni bu haftakine eklememiştim. Bu hafta 20.hafta. Bunlar bir önceki haftadanBunlar yeni cuzlermi canim
Ben 28 29 okudum onceki
3 ude okudum
Geçenlerde kk da eski Bir hatim konusunda bunun tartışıldığını ve hatim grubunun sonlandırılarak soonuçlandığını okudum,böyle bir sevap tan hiçbirimiz mahrum kalmak istemeyiz,arzularınız çok güzel rabbim arap harfleriyle okuma isteğide versin inşallah.diyanetin görüşü belli,hatim olmaz,hatim dışında sayfalar okuyun ama gönlüm harflerin lafızlarını öğrenmeniz yönünde,kararı kendiniz verin,vicdanlarımıza bu yükü yüklemeyin lütfen
Allah razı olsun Kızlar. Bu konuda emin olamadım. İyi ki de danışmışım sizlere. Ben de aydınlanmış oldumDiyanet'in fetvası ve yıllardır içinde bulunduğum görev sebebiyle, müftülerden ve Hocalardan duyduğum açıklama :hatim olmayacağı, ama sevap umarak okunabileceği yönünde.
Yani bir yere hatim olarak okudum diye bağışlanmıyor.
Ve imkan varsa aslının öğrenilmesi gerekiyor.