- 13 Ağustos 2020
- 15.180
- 85.674
- 548
- 32
- Konu Sahibi humanbeings
-
- #1.781
Ben bitirdim17. Hafta Kuran-ı Kerim Hatim Listesi
1. @H M 1.cüz
2.cheri cheri lady 2.cüz
3. 3.cüz
4.BettyRuble 4.cüz
5.kavs-i kuzah 5.cüz
6.polokey2244 6.cüz
7.Mehfam 7.cüz
8.Calypso95 8.cüz
9.safi.naz 9.cüz
10.Rbcl 10.cüz
11. A Asel Erva 11.cüz
12. A Akasya10 12.cüz
13. M M_atruska 13.cüz
14.terliksuu 14.cüz
15. S sibellcim 15.cüz
16. 16.cüz
17.humanbeings 17.cüz
18.Aktif Lora 18.cüz
19.Sadelikherseydir 19.cüz
20. E Ebruazra 20.cüz
21.SoLeiL12 21.cüz
22. 22.cüz
23.Leyl-i-fer 23.cüz
24.love_story 24.cüz
25.Rbcl 25.cüz
26.mimiraculum 26.cüz
27.humanbeings 27.cüz
28.SoLeiL12 28.cüz
29. N Nana 29.cüz
30.terliksuu yengesi 30.cüz
Ben de geriden takip ediyorum maalesef 2 haftadırBitireceğim inşallah.
3,16 ve 22.cüzümüz boşta. Okumak isteyen varsa hemen alabilir
3.cüzü alabilirsin o zamanBen bir cüz alabilirim
Bence kendi aramızda paylaşalım ya da isteyen yok mu verelim ?Kızlar hatimlerimize hiç ara vermek istemiyorum. Ancak bazı eksikliklerimiz oluyor. Şu anda geçen haftadan 2 cüzümüz boşta kaldı, yeni listeyi paylaşırsam da 6 cüzümüz boşta olacak, bazı arkadaşlarımız ara vermek istediği için. Nasıl yapalım? Fikirlerinizi bekliyorum.
cheri cheri lady BettyRuble kavs-i kuzah polokey2244 Mehfam Calypso95 Rbcl A Asel Erva M M_atruska terliksuu S sibellcim Aktif Lora Sadelikherseydir E Ebruazra SoLeiL12 Leyl-i-fer love_story mimiraculum N Nana
A Akasya10
17.hafta 23.cüz okudum, Allah kabul etsinKızlar hatimlerimize hiç ara vermek istemiyorum. Ancak bazı eksikliklerimiz oluyor. Şu anda geçen haftadan 2 cüzümüz boşta kaldı, yeni listeyi paylaşırsam da 6 cüzümüz boşta olacak, bazı arkadaşlarımız ara vermek istediği için. Nasıl yapalım? Fikirlerinizi bekliyorum.
cheri cheri lady BettyRuble kavs-i kuzah polokey2244 Mehfam Calypso95 Rbcl A Asel Erva M M_atruska terliksuu S sibellcim Aktif Lora Sadelikherseydir E Ebruazra SoLeiL12 Leyl-i-fer love_story mimiraculum N Nana
A Akasya10
Benim regl da geliyor, 1 hafta ara verelim eksikler tamamlansin müsait olanlarla.Kızlar hatimlerimize hiç ara vermek istemiyorum. Ancak bazı eksikliklerimiz oluyor. Şu anda geçen haftadan 2 cüzümüz boşta kaldı, yeni listeyi paylaşırsam da 6 cüzümüz boşta olacak, bazı arkadaşlarımız ara vermek istediği için. Nasıl yapalım? Fikirlerinizi bekliyorum.
A Akasya10
Bence aramızda bölüselm ara vermeyelim kuzumKızlar hatimlerimize hiç ara vermek istemiyorum. Ancak bazı eksikliklerimiz oluyor. Şu anda geçen haftadan 2 cüzümüz boşta kaldı, yeni listeyi paylaşırsam da 6 cüzümüz boşta olacak, bazı arkadaşlarımız ara vermek istediği için. Nasıl yapalım? Fikirlerinizi bekliyorum.
A Akasya10
almaz mıyızzz hoşgeldin 1 haftada bitiriyoruz bence ayağının tozuyla hemen 1 cüz almak istersen verebilirizSelamun aleyküm arkadaşlar benide alır mısınız aranıza bir cüzü ne kadar sürede bitiriyorsunuz☺
Hoş buldummm çok mutlu oldum almak istemeyiz alırım tabıalmaz mıyızzz hoşgeldin 1 haftada bitiriyoruz bence ayağının tozuyla hemen 1 cüz almak istersen verebiliriz
Ara vermeyelim paylasiriz hatta 16. Cuz boşta sanirim ben 15 ve 16 yi okuyabiliimKızlar hatimlerimize hiç ara vermek istemiyorum. Ancak bazı eksikliklerimiz oluyor. Şu anda geçen haftadan 2 cüzümüz boşta kaldı, yeni listeyi paylaşırsam da 6 cüzümüz boşta olacak, bazı arkadaşlarımız ara vermek istediği için. Nasıl yapalım? Fikirlerinizi bekliyorum.
A Akasya10
Ben kalan cüzlerden annem için sabit olarak almak istiyorum. İster 1 cüz, ister 2 cüzKızlar hatimlerimize hiç ara vermek istemiyorum. Ancak bazı eksikliklerimiz oluyor. Şu anda geçen haftadan 2 cüzümüz boşta kaldı, yeni listeyi paylaşırsam da 6 cüzümüz boşta olacak, bazı arkadaşlarımız ara vermek istediği için. Nasıl yapalım? Fikirlerinizi bekliyorum.
A Akasya10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?