- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
- Konu Sahibi humanbeings
- #1.401
Yüksekten düşme sonucu iç kanama ve kırıkları olan bir yakınım için 70.000 Ya Şafi başladım. Yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengem korona olmuş bizde ona okuyoruz canım. Yoksa yardım ederdim yine de bitirebilirsem yardım ederimYüksekten düşme sonucu iç kanama ve kırıkları olan bir yakınım için 70.000 Ya Şafi başladım. Yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim
Okudum canın10.Hafta Eksik Cüzlerimiz;
1. M mely15 18.cüz
2. kavs-i kuzah 28.cüz
Hatmimizin tamamlanması için sizleri bekliyoruz ☺
Eksik kalırsa beni etiketle inşallah canım ben okurum10.Hafta Eksik Cüzlerimiz;
1. M mely15 18.cüz
2. kavs-i kuzah 28.cüz
Şimdilik bir arkadaş kaldı, ondan da haber bekliyorumEksik kalırsa beni etiketle inşallah canım ben okurum
Sen bu işe gönül vermisin Allah razı olsun. Darda sıkıntıda kalma inşallah. Bende elimden geldiğince destek olurumŞimdilik bir arkadaş kaldı, ondan da haber bekliyorum ❤
Allah hepimizden razı olsun inşallah, ne güzel bir işte buluşuyoruzSen bu işe gönül vermisin Allah razı olsun. Darda sıkıntıda kalma inşallah. Bende elimden geldiğince destek olurum
Canım humanbeings ben regl oldum.bitince okuyacağım inşaallah. Yada anneme vereyim tamamlasın. En kısa zamanda hallederim. Hakkınızı helal edin10.Hafta Eksik Cüzlerimiz;
1. M mely15 18.cüz
2. kavs-i kuzah 28.cüz