- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
- Konu Sahibi humanbeings
-
- #1.241
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin her ikisine de inşallahSelamün aleyküm, yoğun günler geçiriyorum. Şuan annem babam hasta ve 2 gündür yanlarındayım. O yüzden buralara bakamıyorum. Duanızı beklerim inşallah
Merhaba, hoşgeldinizBen varım katılabilirim inşaAllah
Hoşbuldum ekleyin inşaAllah Cumadan öbür Cumaya okuyacağım değilmiMerhaba, hoşgeldinizher cuma yeni hatim listesini paylaşıyoruz, haftada 1 cüz düşüyor her birimize. Şimdiye kadar 8 hatim tamamladık. Cuma günkü listeye sizi ekliyorum
Evet cumadan cumaya 1 hafta süremiz oluyorHoşbuldum ekleyin inşaAllah Cumadan öbür Cumaya okuyacağım değilmi
Tamam inşaAllah çok sağolun böylece tembellik etneyeceğimEvet cumadan cumaya 1 hafta süremiz oluyor ☺
İnşallahTamam inşaAllah çok sağolun böylece tembellik etneyeceğim
İnşaAllah aslında bir dönem hizb okuyordum 5 sayfa günlük ama oda bitti dünya telaşına gaflete çok dalıyorum bu ara..İnşallahasıl amacımız bu zaten günde 3-4 sayfa bile olsa Kuran-ı Kerim’i günlük alışkanlıklarımızdan biri haline getirelim. Bu grupta buna vesile olsun inşallah
Yardımcı olabilirim bitiremeyenlere. Benim gözüm iltihaplanmisti bir arkadaş bana yardım etti. Ben iyileştim ben de yardim edebilirim9.Hafta Kuran-ı Kerim Hatmi Ara Listesi
(24.07.2020-07.08.2020)
1.safi.naz 1.cüz
2.Rbcl 2.cüz
3. A Asel Erva 3.cüz
4. S Sabr-Sukur-Dua 4.cüz
5. M M_atruska 5.cüz
6.Tavuk_suyu_ 6.cüz
7. S sibellcim 7.cüz
8.Kara_gozlum 8.cüz
9.humanbeings 9.cüz
10.ayseMsb 10.cüz
11.Sadelikherseydir 11.cüz
12. M M_atruska kardeşi 12.cüz
13.Hemsirecik 13.cüz
14.sagliklihayat 14.cüz
15. A asitane161719 15.cüz
16.love_story 16.cüz
17. M mely15 17.cüz
18.mimiraculum 18.cüz
19.debriyajgazfren 19.cüz yarısı okundu
20.Akell 20.cüz
21.Niloyatospikk 21.cüz
22. N Nana 22.cüz
23.ftemiz 23.cüz
24.Umut_2019 24.cüz
25.Oriana 25.cüz
26.BettyRuble 26.cüz
27.kavs-i kuzah 27.cüz
28.polokey2244 28.cüz
29.Mehfam 29.cüz
30.Calypso95 30.cüz
Bayramı atlattık, okumalarımıza hız verelim inşallah.Biliyorsunuz bayram dolayısıyla bu hatmimizin süresini uzatmıştık. Ancak cuma seladan önce bitirelim lütfen elimizden geldiğince
Bana yardım edebilir misin ?Yardımcı olabilirim bitiremeyenlere. Benim gözüm iltihaplanmisti bir arkadaş bana yardım etti. Ben iyileştim ben de yardim edebilirim
Cuma öğlene kadar canım. Yeni listeye eklemeyeceğim seniBenim mazeretim bitti. 6. Cüzümü tamamlayıp gruptan ayrılacağım canım. Son gün ne zaman ?
Ederim canım kaçıncı cüzBana yardım edebilir misin ?
6. Cüz. Kaç sayfa okuyabilirsin canım kalanını ben tamamlayayım. Hastane işlerimiz var o yüzden zorlanıyorum.Ederim canım kaçıncı cüz
Başlamadım ki daha6. Cüz ne kadar okudun canım. 2. 10 sayfayı alayım mi
Tamam canım ben baştan 10 sayfa alıyorum. Cumaya bildirim yaparımBaşlamadım ki dahaSen istediğin tarafı al kalanını ben tamamlayayım. Çok teşekkür ederim allah razıolsun.
Tamam canım teşekkür ederim.Tamam canım ben baştan 10 sayfa alıyorum. Cumaya bildirim yaparım
İstersen onuda ben alayım hastane işlerim var dedin dye yardımcı olayım istedimTamam canım teşekkür ederim.
Son 10 sayfayı da ben okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?