- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- Konu Sahibi humanbeings
- #1.161
Bu arada 27. Cüzü bitirdim Allahım kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülüm kardeşim de katılacakHerkes tamam derse sayıya bölünce 1 haftada 148 gibi bir sayı düşüyor. O hafta kimin sırasıysa o kişiye hem tefriciye hem hatim bağışlayalım derim ben. ‘Ben varım’ diyenler bu mesajı beğenebilir mi?
Sayidan dusmeli degilde boyle okursak katilirim, Cok ta guzel olurHerkes tamam derse sayıya bölünce 1 haftada 148 gibi bir sayı düşüyor. O hafta kimin sırasıysa o kişiye hem tefriciye hem hatim bağışlayalım derim ben. ‘Ben varım’ diyenler bu mesajı beğenebilir mi?
canim 8. hafta 7.cuzu okudum8.Hafta Hatmi Eksik Cüzlerimiz
1. A Asel Erva 2.cüz
2. Tavuk_suyu_ 5.cüz
3. S sibellcim 6.cüz
4. Kara_gozlum 7.cüz
5. ayseMsb 9.cüz
6. mimiraculum 17.cüz
7. Akell 19.cüz
8. polokey2244 27.cüz
9. @safi.naz 30.cüz
Canım ben bazı nedenlerden dolayı msj kutumu kapattım evet katılırım canım ne için okunacak bi gün sonra adetim bitecek öyle alabilirim canımBettyRuble Niloyatospikk kızlar size özel mesaj yoluyla ulaşamadım 4444 duasını okursak katılır mısınız
Mehfam arkadaşımızın bir önerisi var. Bu grupla her hafta 1 hatim yaparken aynı zamanda 4444 salatı tefriciyye’de okuyabiliriz diye düşünmüş. Bence de çok güzel bir fikir. 30 kişiyiz, hepimize bölsek 148 gibi bir sayı düşüyor haftalık. Bence okunabilir. Her hafta 1 arkadaşımızın niyetine, duasına, sıkıntısına hem 1 hatim bağışlamış hem de 4444 tefriciyye okumuş oluruz.Canım ben bazı nedenlerden dolayı msj kutumu kapattım evet katılırım canım ne için okunacak bi gün sonra adetim bitecek öyle alabilirim canım
KatılırımBettyRuble Niloyatospikk kızlar size özel mesaj yoluyla ulaşamadım 4444 duasını okursak katılır mısınız
Valla müthiş canım ya düşünenin aklına sağlık 148 çok sayı da değil okunur olur canım ben tamam derimMehfam arkadaşımızın bir önerisi var. Bu grupla her hafta 1 hatim yaparken aynı zamanda 4444 salatı tefriciyye’de okuyabiliriz diye düşünmüş. Bence de çok güzel bir fikir. 30 kişiyiz, hepimize bölsek 148 gibi bir sayı düşüyor haftalık. Bence okunabilir. Her hafta 1 arkadaşımızın niyetine, duasına, sıkıntısına hem 1 hatim bağışlamış hem de 4444 tefriciyye okumuş oluruz.
17. cüz okunduuucanim 8. hafta 7.cuzu okudum
Yarın bıtırıcem cuzumu yazarım yine inşallah30. Cüz okundu humanbeings
Tamam canımYarın bıtırıcem cuzumu yazarım yine inşallah
canim bitti sayabilirsin 2 sayfa kaldi gece tamamlarim insallahHATIRLATMA‼
8. Hafta Eksik Cüzlerimiz;
1. A Asel Erva 2.cüz
2. Tavuk_suyu_ 5.cüz
3. ayseMsb 9.cüz
4. Akell 19.cüz
KIZLAR HATMİMİZİN TAMAMLANMASI İÇİN SİZLERİ BEKLİYORUZ