- 20 Ekim 2019
- 800
- 1.106
- 63
- 27
- Konu Sahibi humanbeings
-
Elhamdulillah Allah kabul etsin canlar bu arada benim de ateşim çıktı tüm ev halkı ateşimiz var hayrolsun in şa Allah bebeğimden dolayı çok korkuyorum3.Hafta Kuran-ı Kerim Hatim Listesi
1. @sibell13 1.cüz
2.Kara_gozlum 2.cüz
3.humanbeings 3.cüz
4. @ayseMsb 4.cüz
5. @Sadelikherseydir 5.cüz
6. @Ocalh 6.cüz
7. @Hemsirecik 7.cüz
8.sagliklihayat 8.cüz
9. A asitane161719 9.cüz
10. @love_story 10.cüz
11. @mely15 11.cüz
12.mimiraculum 12.cüz
13. @MaviKuplik 13.cüz
14.RSHN 14.cüz
15. @Hufezaa 15.cüz
16. @Nana 16.cüz
17. @ftemiz 17.cüz
18. @yasemin8085 18.cüz
19.Oriana 19.cüz
20.aypare ackerman 20.cüz
21. @kavs-i kuzah 21.cüz
22. @polokey2244 22.cüz
23. @reyyanK 23.cüz
24. @Calypso95 24.cüz
25. @safi.naz 25.cüz
26. @Rbcl 26.cüz
27.muhursuzpusula 27.cüz
28. @Sabr-Sukur-Dua 28.cüz
29. @Saadetim33 29.cüz
30. @Tavuk_suyu_ 30.cüz (geçen haftadan eksik cüz yerine okumuştu)
Cnm doktora gitsen ya hemen cok geçmiş olsun Rabbim şifa versinElhamdulillah Allah kabul etsin canlar bu arada benim de ateşim çıktı tüm ev halkı ateşimiz var hayrolsun in şa Allah bebeğimden dolayı çok korkuyorum
Buralarda hiç iyi muamele yok ateşlilere canım hemen hastaneye kaldırıyolar hiç bakmıyolar tedavi felan da etmiyorlar o yüzden evde bari kendimizce bişey yapalım diyoruz hatta eve serum için gelen hemşiremizde sakın aramayın doktorları diyo böyle durum işteCnm doktora gitsen ya hemen cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Yurt dısındasın anladığım kadarıyla cok dikkat et kendine dinlen cnm üzüldümBuralarda hiç iyi muamele yok ateşlilere canım hemen hastaneye kaldırıyolar hiç bakmıyolar tedavi felan da etmiyorlar o yüzden evde bari kendimizce bişey yapalım diyoruz hatta eve serum için gelen hemşiremizde sakın aramayın doktorları diyo böyle durum işte
Evet canımYurt dısındasın anladığım kadarıyla cok dikkat et kendine dinlen cnm üzüldüm
Ben aldımKızlar 6.cüzü okuyacak arkadaşımız gruptan ayrılmak istedi, şu sıralar biraz yoğunluğu varmış, yetiştiremiyor. 6.cüzümüz boşta, almak isteyen olursa cüzünüzü bitirdikten sonra alabilirsiniz
Kuzum şimdilik yok, eksik olan varsa etiket yaparızEksik okumayan olursa yardim isteyen olursa burdayim adet olmama 4gun kaldi yardim etmek istiyorum ihtiyac olursa
evet canım okudummuhursuzpusula canım 29.cüz bitti mi ☺ Geçen haftanın hatmi için bir tek o cüzümüz eksik, diğerleri tamamlandı ☺
Canım 6.cüzü okuyabilir misinYardıma ihtiyacı olan varmı
çok geçmiş olsun ya sebebi bulunamadı mı gitmediniz mi hastaneyeKızlar nasılsınız in şa Allah? Ben bir müddetlik hatim grubundan çekilmek istiyorum eşim hiç iyi değil 10 gündür naptıysak ateşini düşüremiyoruz çok yıprandım psikolojik olar Rabbim hepimizi sağlık sıhhat versin gerisi gerçekten bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?