- 13 Şubat 2024
- 125
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan şikayetçiyseniz ve çok utanıyorsanız en azından öpüşerek başlatabilirsiniz. Ben de o kadarlık evliyim her gün birliktelik oluyor. Bazı günler 3-4 kez oluyor.
5 aylık evliyiz ve eşimle son 3 aydır falan sadece haftada 1 yada 10 günde bir birlikte oluyoruz. Normal mi sizce ?
Haklısın ama hafta da 1. 1.5yillik evliye göre de benim düşüncem azbizde 1,5 yıllık evliyiz kış aylarından beri genelde hafta 1. bazen 2-3, çünkü benim kas ağrılarım romatizmam vs derken her zaman istekli olamıyorum.
2 dk sürüp 5 kere yapacağına güzel ön sevişmeli 15-30 dk yaparsın 1 hafta yeter
Bu yaşam şeklinize göre değişir, kimine az kimine çok bu rakamlar.. kişiden kişiye değişir.5 aylık evliyiz ve eşimle son 3 aydır falan sadece haftada 1 yada 10 günde bir birlikte oluyoruz. Normal mi sizce ?
Haklısın ama hafta da 1. 1.5yillik evliye göre de benim düşüncem az
Ben kendimle kiyaslamadim yorgunluk hastalık veya istekli isteksiz o konuda da birşey diyemem ama genel olarak hafta da 1 az dedim yanlış da anlaşılmasın size az yapıyorsunuz falan demek istemedimyani cinsellik de rahat bir kafa ve vücut istiyor. akşam 7 de eve gidip 8 de yemeği bitirip ev işleri vs derken canım istese bile çok yorgun oluyorum bazen.
dün gece mesela istiyordum ama uyuyakalmışım :) çünkü 9 a kadar ev işi 11 e kadar da online derse girdim
siz hiç mi yorulmuyorsunuz
Ben kendimle kiyaslamadim yorgunluk hastalık veya istekli isteksiz o konuda da birşey diyemem ama genel olarak hafta da 1 az dedim yanlış da anlaşılmasın size az yapıyorsunuz falan demek istemedim
Sizin sıkıntı varmış geçmiş olsun ama GB enel olarak sağlıklı bir ilişki hafta da 2..3 olabilir çünkü 1.5 yıllık evlilikyok yanlış anlamadım zaten
geçen sene 3. gün olmazsa depresyona giriyordum mesela aklım o derece cinsellikteydi
bu sene o kadar istekli değilim, çünkü zor bir yıl geçirdik
bu yaşıma kadar hep sıkıntı stres içinde geçti hayatım kafamı boşaltıp oh desem ertesi gün bir olay yaşıyorum
rahatladığım zaman her şey güzel ama mesela 1 senedir kas ağrılarım nüksetti beni çok yoruyor
neyse uzattım kusura bakmayın :)
Sizin sıkıntı varmış geçmiş olsun ama GB enel olarak sağlıklı bir ilişki hafta da 2..3 olabilir çünkü 1.5 yıllık evlilik
Aynen inşallah düzelir sizindeaynen tabi nşa da (normal şartlar altında ) tabiki
Yatmadan önce ilişkiye girebilirsin, saat 12,15-12,30 gibi mesela.yani cinsellik de rahat bir kafa ve vücut istiyor. akşam 7 de eve gidip 8 de yemeği bitirip ev işleri vs derken canım istese bile çok yorgun oluyorum bazen.
dün gece mesela istiyordum ama uyuyakalmışım :) çünkü 9 a kadar ev işi 11 e kadar da online derse girdim
siz hiç mi yorulmuyorsunuz
Yatmadan önce ilişkiye girebilirsin, saat 12,15-12,30 gibi mesela.
Benim mesai saat 2ye kadar devam ediyore sizde kaçta uyuyorsunuz:)
Yeterli o uykuya değil mi??o saatte uyuyunca sabah işe nasıl kalkacağım?
İlki kısa sürebiliyor ama diğerleri uzun sürüyor. Ben zaten hep kayganlaştırıcı kullandığım için kuruluğu hissetmiyorum. 2 kere üst üste olsa da 3. Ve olursa 4. Aralıklı bir zamanda oluyor.Gerçekten merak ederek soruyorum, 3-4 kez diyorsunuz ya kaç dk sürüyor, ön sevişme yok mu kuruma problemi yaşamıyor musunuz ? Ben 2 den sonra yapamıyorum çünkü bizimki zaten uzun sürüyor
Sizi gaza getirmek istemem ama 5 aylık evli olucam, gencecik olucam, cocuk olmayacak.5 aylık evliyiz ve eşimle son 3 aydır falan sadece haftada 1 yada 10 günde bir birlikte oluyoruz. Normal mi sizce ?
Maşallah hadi 1.2 normal ee 3 de hadi tamam ama 4 dersen maşallah derizİlki kısa sürebiliyor ama diğerleri uzun sürüyor. Ben zaten hep kayganlaştırıcı kullandığım için kuruluğu hissetmiyorum. 2 kere üst üste olsa da 3. Ve olursa 4. Aralıklı bir zamanda oluyor.
Ben de bu libidoyu yeni evliliğe bağlıyorum. Bakalım 1 yıl dolduktan sonra neler olacakMaşallah hadi 1.2 normal ee 3 de hadi tamam ama 4 dersen maşallah deriz
Hm o zaman tamam ortalama 2 yıl bu hız devam ederBen de bu libidoyu yeni evliliğe bağlıyorum. Bakalım 1 yıl dolduktan sonra neler olacak
Bana göre az. Bunu sorun etmeyen biri için az diyemeyiz ama buraya yazdığınıza göre sorun olduğunu düşünüyorsunuz. Yoruluyorum demişsiniz, bu isteğinizi etkiliyor olabilir bir kontrole gidip yorgunluğunuzun nedenini araştırabilirsiniz.5 aylık evliyiz ve eşimle son 3 aydır falan sadece haftada 1 yada 10 günde bir birlikte oluyoruz. Normal mi sizce ?