- 9 Ekim 2023
- 1.307
- 1.882
- 53
- 27
Bence olmasi gereken ozel bir durum yoksa haftada 3 en az… ama ozel bir durum yoksa… gebelikte haftada 1e dusebilir bence. Biraz da siz yaklasin niye esinizden bekliyorsunuz5 aylık evliyiz ve eşimle son 3 aydır falan sadece haftada 1 yada 10 günde bir birlikte oluyoruz. Normal mi sizce ?
Video bağımlılığı olabilir miTen uyuşmazlığımızın olduğunu düşünmüyorum. Eşim bu durumuma beni sıkmak istemediği için talepkar olmadığını söyledi. Ama bana garip geliyor haftada 1 olması çünkü ben cinsel yaşama alışamadım ve bu şekilde de alışmakta daha da zorlanıyorum gibi hissediyorum
Haklısın ama bunlar da yeni evli 10 günde 1 de baya baya azHerkesin normali farklı bence. Haftada birkaç gün ancak boş geçer diyenleri hayretle okudum. Nasıl o kadar sevişiyorsunuz yahu?
Niye sıksın ki seni allah aşkına.sanki birbtek erkeklerde libido var.Ten uyuşmazlığımızın olduğunu düşünmüyorum. Eşim bu durumuma beni sıkmak istemediği için talepkar olmadığını söyledi. Ama bana garip geliyor haftada 1 olması çünkü ben cinsel yaşama alışamadım ve bu şekilde de alışmakta daha da zorlanıyorum gibi hissediyorum
Haftada 2 iyidir ya ama haftada 1 de yetiyorBana haftda bir normal geliyor ya, biz çok kuduruk değiliz eşimle galibaama haftada iki uçmuş normal olan.
Merhaba bu jadar sık birlikte olunca eşinizin penisinde yumuşama erekte olamama sıkıntısı oluyor mu acaba ? Şimdi biz üç gün üst üste yaptık sorunsuz hemen oldu bitti. Fakat 4. Gün çok geç sertleşti çol geç boşaldı. 5. Gün ise çok geç sertleşti ve hemen yumuşado tekrat sertleşti tekrar yumuşado derken sonuca varamadık. Normal mi bu? Ne yapsbiliriz. Ben de vajinismusu yeni yenenlerdenim yani 3-4 ay ilişkimiz çok aralıklı olmuştu onunla alakalı olabilir mi? Siz öylr hir şey yaşadınız mı?Bundan şikayetçiyseniz ve çok utanıyorsanız en azından öpüşerek başlatabilirsiniz. Ben de o kadarlık evliyim her gün birliktelik oluyor. Bazı günler 3-4 kez oluyor.
Çekinmeyin, esiniz o sizin hoşuna dahi gider. Sadece talebi başlatan hep siz olmayın. Bir kez siz başlattı iseniz en az bir kez de o talep etsin. Bunları konusabilinBen bu konuda talepkar olmaktan çok çekiniyorum
Anlattığınız duruma göre 1 gün ara vererek devam etmeniz daha uygun olacak gibi görünüyor. Her bünye her gün ilişkiyi kaldırmayabilirMerhaba bu jadar sık birlikte olunca eşinizin penisinde yumuşama erekte olamama sıkıntısı oluyor mu acaba ? Şimdi biz üç gün üst üste yaptık sorunsuz hemen oldu bitti. Fakat 4. Gün çok geç sertleşti çol geç boşaldı. 5. Gün ise çok geç sertleşti ve hemen yumuşado tekrat sertleşti tekrar yumuşado derken sonuca varamadık. Normal mi bu? Ne yapsbiliriz. Ben de vajinismusu yeni yenenlerdenim yani 3-4 ay ilişkimiz çok aralıklı olmuştu onunla alakalı olabilir mi? Siz öylr hir şey yaşadınız mı?
Teşekkür ederim . Sonra böyle bir sıkıntı yaşamadık çok şükürAnlattığınız duruma göre 1 gün ara vererek devam etmeniz daha uygun olacak gibi görünüyor. Her bünye her gün ilişkiyi kaldırmayabilir
Eğer düzenli kaliteli ilişki olmalı derseniz 1 gun arayla en iyisi ben o şekilde daha mutluyumAnlattığınız duruma göre 1 gün ara vererek devam etmeniz daha uygun olacak gibi görünüyor. Her bünye her gün ilişkiyi kaldırmayabilir
Siz talepkar olun o zaman. Siz yanaşın. O zaman anlarsınız sizi mi sıkmak istemiyor yoksa başka sorun mu var.Ten uyuşmazlığımızın olduğunu düşünmüyorum. Eşim bu durumuma beni sıkmak istemediği için talepkar olmadığını söyledi. Ama bana garip geliyor haftada 1 olması çünkü ben cinsel yaşama alışamadım ve bu şekilde de alışmakta daha da zorlanıyorum gibi hissediyorum
Hiç normal değil yeni evlisiniz birde haftada en az 3 gece olması lazım ama tabi birde libido meselesi var5 aylık evliyiz ve eşimle son 3 aydır falan sadece haftada 1 yada 10 günde bir birlikte oluyoruz. Normal mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?