- Konu Sahibi esinnnnn02
-
Bizim iki yerde düğün olacak benim memlekette cuma günü , nişanlımın memleketinde de pazar benim için çok sorun değil yakın akraba mutlaka gelir ama hafta sonu tatil günü gelecekler için daha uygum diye düşünüyorum
benimde iki düğün olacak tatlım, onun için birini mecburen haftaiçine kaydırmak durumundaydık.. nişanlımın memleketindeki de haftasonu cumartesi pazar yapılacak ..
haftaiçi olanda akşam 7de olacak yani inşallah katılım fazla olur ...
canım bir şey sorucam kendi memleketinde olan düğünde gelinlik mi giyeceksin yoksa bindallı yada kabarık kına elbisesi mi, merak ediyorum çünkü bizim memlekette olacak düğün de aynı zaman da kına günüm olacak ben gelinlik giymek istiyorum ama kına çekilirken kına elbisesi ya da bindallı giymeden olmaz hala karar veremedim
neeee 3 milyar fark mııııı????:1shok: gerçekten mi canmm?haftaiçi ile hafta sonu arasındaki fiyat farkı bukadar uçuk mu gerçektende?:1shok:
benim düğün cuma günüydü, kınada perşembe ikiside çok kalabalıktı. geceleri kaç kişi oynar acaba diye düşünmekten uyku tutmazdı sayar sayar dururdum 20 yi geçmezdi. hiç tahmin etmediklerim cıktı oynadı cok güzeldi. dert etmeyin kafanıza.
bizimde c.tesi olucaktı düğünümüz ama yer bulamadık henüz..baktıgımız yerlerden birinde cuma gününe yer vardı en kötü ihtimalle orayı tutucaz..inşallah gelen olur hafta içi diye gelen az olmaz..
Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?