Hafta hafta gebelikte karnınızdaki bebeginizin kilosu nedir ?

az önce doktordan geldim. benim minik kızım 1750 gr olmuş doktorumuz iki hafta önde dedi. inşallah böle gider:Saruboceq:

35. haftada 3000 gr. kızımı protein ve kalsiyum ağırlıklı besliyorum.. tavsiye ederim

dün kontroldeydim. 36. haftam ve bebişim 3100 gr. baya bi tombalak bişey olmuş bizimki

Kızlar bugün doktora gittim ve moralim çok bozuldu. 37+3 haftalığım ama bebeğimin gelişimi iki hafta önce olması gerekendeki gibi çıkıyor. Kilosu 2.610 gr. Doktor haftaya Renkli doppler çekilmesini istedi. Neden gelişiminin yavaşladığına bakalım dedi. Başına böyle bişey gelen var mı, çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye, bir sorunu mu var acaba?

canim ben degil ama daha bugun arkadasimla konustum bebek artik kilo almadigi icin haftaya alinicak sezeryanla walla cok rahatlar hic endiseli degiller 37.haftasinda cunku.
iki haftadir kilo alimi yok denecek kadr azmis onlarinda. bebekleri de 2800 kadar gorunuyor. aranizdaki 200 gr sorun degildir neden doktorun seni tedirgin ettiki cok sukur kocaman olmus yavrun ayrica arkadasim 2700 dogrudu kizini 38.haftada Masallahi vardi yavrumuzun. hic endise etme hatta egerki varsa bir durakma neden sezeryana almiyor seni hemen onu sor bence? cunku normal sezeryan zamani zaten 38 haftadir yani uc bes gunun kalmis. saglikla sihhhatle kavusun Insallah.

kızlar dün kontrolümüz vardı. 35+4 teyiz prensesim 2561 gr, 47.5 cm olmuş. maşallah kuzucuğuma. doktorumuz gelişimi çok güzel dedi.

40+1 haftalık benim bebişimde 3.570 gram
inş bikaç güne dogar dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…