hafıza güçlendirici...

omega 3 kullanın ,kilo yapmıyor kesinlikle.Ayrıca b12 seviyenize baktırın.Birde gözden kaçan fazla şeker tüketimi unutkanlık yapar.Burda ki şekerden kasıt hamurişi, ekmek,makarna, tatlı vs.

Zerdecal mucizesini bi arastir...yaninda da ceviz ve balik ye...

Benimde ayni sekilde valla
.yorumlari okuyamadim aslinda...iki dakka once sunu yapiyim diye dusunurken bi anda baska seye yonelip asil yapmam gereken ucuyor allklimdankii bu ara isimde unutur oldum..adi sabiha olan kadina dusundum dusundum hanifeydi bu yaa diyip seslendim..rezillik diz boyu :KK43:

kızlar doğru yere mi açtım konuyu bılmem ama...hafıza ıcın unutkanlık için ne yapıyor ne ilaç kullanıyorsunuz..Bugunlerde ben niye herşeyi unutuyorum:KK43:((
1. ilaç ismi vermek yasak.
2. rastgele ilaç kullanmak doğru değil.
3. birinin bünyesine uyan bir ilaç başka birini öldürebilir.
4. bu unutkanlığın sebebini bulman lazım. belki altında ciddi bir şey vardır Allah korusun.
kısaca bir doktora gitsen daha iyi olmaz mı?

Benimde ayni sekilde valla
.yorumlari okuyamadim aslinda...iki dakka once sunu yapiyim diye dusunurken bi anda baska seye yonelip asil yapmam gereken ucuyor allklimdankii bu ara isimde unutur oldum..adi sabiha olan kadina dusundum dusundum hanifeydi bu yaa diyip seslendim..rezillik diz boyu :KK43:

acaba kafamız cokmu doluuu

Bendeki unutkanlık daha farklı.
Cümle kurarken kelimeyi unutuyorum.
Mesela dün doktora gittim ultrason çektiricem, oradaki hemşireye "bana sıra geldiğinde arayabilir misiniz burda radyasyona maruz kalmak istemiyorum" dicem.hamileyimya o bakımdan.
Ama ben aradaki radyasyon kelimesini unuttum, o kısma geldiğimde "ıhhmm şeye maruz kalmak istemiyorum, hamileyim, şeye, manyetik alana.." deyiverdim. radyasyon kelimesi bi türlü gelmedi aklıma dilimin ucunda derler ya işte heh orda kalıyor çıkmıyor.
Bazen ağlayasım geliyor çok sinirleniyorum bu halime :KK61:
Canım hamilelik zaten unutkanlık nedenidir başlı başına.

konunuzu taşıyorum. ama sitede ilaç ismi vermek yasaktır. lütfen buna dikkat edelim

162_95_omega3.jpg

Sorun unutkanlık mı yoksa odaklanmak mı? Önemli olan bu. Aklınızda soru işareti olmasın bence bir kan tahlili verip b12 değerlerinize baktırın. Ya da yeme içme alışkanlığınızı bir kontrol edin. Mesela vejeteryan mısınız? Yeterli folik asit almıyorsanız yani yeteri kadar kırmızı et yemiyorsanız unutkanlık baş gösterebilir. Tabi bir de ruhsal durumlar var: stresli çalışma şartları, depresyon, uyku düzensizliği, melankolik ruh halleri vs vs. Bunlar da etki edebilir. Ya da sadece odaklanma probleminiz olabilir ki bununla da ya zihin egzersizleriyle ya da not tutarak baş edebilirsiniz :KK16:

Konu hakkında şöyle bir yazım var bakarsanız eğer çok sevinirim :)
....

Son düzenleyen: Moderatör:
X