Hafife almayın!!

deliask12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
15
9
35
07.07.20 tarihinde büyütme ameliyatı oldum 170 boy 63 kilo 325 cc takıldı
Ameliyat günü tam bir faciaydı acıdan tansiyonum düştü
Şu gün oldu desteksiz yatıp kalkamıyorum ve acısı acayip fazla kollar zaten oynamıyor dirsekten oynatacaksnz omuzdan asla
Hafife almayın bu estetiği bir hafta sakin sakin size baskaları bakması gerekiyor !!!! Ameliyat olacaklara uyarı Asagı yukarı herkes ayni süreci yaşıyor

bence burada doktorun eli ve sizin ağrı eşiğiniz önemli.benim çevremde yaptıran insanlar var kimisi ertesi gün dışarı çıkıyor kimi evde yatıyor? şuan nasıldınız bu rada çok geçmiş olsun daha iyi misiniz? operasyonunuzu kim yaptı? bende yaptırmayı düşünen biri olarak istanbulda iyi bir doktor arıyorum.

bence burada doktorun eli ve sizin ağrı eşiğiniz önemli.benim çevremde yaptıran insanlar var kimisi ertesi gün dışarı çıkıyor kimi evde yatıyor? şuan nasıldınız bu rada çok geçmiş olsun daha iyi misiniz? operasyonunuzu kim yaptı? bende yaptırmayı düşünen biri olarak istanbulda iyi bir doktor arıyorum.

Şuan bi nebze daha iyiyim çok teşekkürler izmirde oldum

Kesinlikle katılıyorum Cuma günü ameliyat oldum. İlk gün bin pişmandım keşke yaptırmasaydım diye sövüp durdum. Hele ilk pansumanda bayıldım resmen. Ama bana sürekli ağrı kesici işe destek oldular ikinci günden sonra ağrılarım kesildi çok azcık kaldı ki ağrı eşiğin hayli yüksektir. Burun ameliyatımda güle oynaya çıkmıştım hastaneden. Ama bu bambaşka birşey . Burda kafın kadına birbirimize dürüst olalım. Kendi başıma yatıp kalkamıyorum kendi yemeğimi dinlenerek yiyorum. Memelerim küçük bir bebeğin kafası gibi kocaman ve sadece 85 beden oldum. Ödem beni mahvediyor. Sürekli su içemiyorum çünkü su=wc ihtiyacı demek o da ayrı bi olay. Dik yürüyemiyorum boyun sırt ağrılarımın haddi hesabı yok. Kaburgalarımın bitti ği yerde ve göğüslerimin üst kısmında tenime dokunduğumda sanki derimin altında baloncuklar geziyor. Ama herşeye rağmen bu ameliyatı olur muydum eğer bilseydim olmazdım. Bi kere ameliyatı olmaya karar vermek en önemlisi. O cesaret e kalkışınca kalanlar zaten pakete dahil çekmeye mecbur kaldığım için katlanılır oluyor. İnşallah yardımcı olmuştur. Ben 13 yıl bu günün hayalini kurdum ama olmasa da olurmuş yani. Sevgiler

çok değil şurda 2 hafta sonra iyiki olmuşum diyeceksiniz. yazdıklarınızı harfiyen yaşadım

çok değil şurda 2 hafta sonra iyiki olmuşum diyeceksiniz. yazdıklarınızı harfiyen yaşadım
Merhaba ağrılarınız ne zaman geçti acaba ben de 2 gün önce oldum göğsüm morluklarla dolu göğüs kafesim dar olduğu için biraz yıpranmışlar bu morluklardan size de olduysa nr zaman geçti acaba

Okuduğum en içten yorumdu, size teşekkür ediyorum. Bir sürü insan herşeyi masalmış gibi yazıyor burada,şöyle rahat böyle rahat diye diye... Bende daha 2-3ay öncesinde meme büyütme operasyonu için gün alacakken aksilik çıktı ve bundan daha 4 gün önce de burun ameliyatı olmak zorunda kaldım. Ve burun ameliyatı sürecinde meme operasyonunun bundan çok daha ağır geçebileceğini iyice anlamış bulunuyorum. Ki sonrasındaki komplikasyonları da düşününce kendime eziyet çektireceğim kanısına vardım. Tamamen vazgeçtim bu olaydan. Umarım sizinde su gibi akıp geçer ağrılarınız. Tekrar tekrar teşekkür ederim içtenliğiniz için. Sevgiler.

Nasıl oldın acaba bende kas altı 390 5inde oldum yatıp kalkarken sorun yaşıyorum acı hala yarı oturur uyuyorum ve ara ara iğne batması oluyor bide göğüs ucum ve içkısımlarda his kaybım var. Artı hala ağır cam kapamak kapı kilidi çevirmek gibi işleri yapamıyorum kendi çantamı alıp dışarı cıkamam henüz.. iğne batmalarıda artyor

Merhaba ağrılarınız ne zaman geçti acaba ben de 2 gün önce oldum göğsüm morluklarla dolu göğüs kafesim dar olduğu için biraz yıpranmışlar bu morluklardan size de olduysa nr zaman geçti acaba
15-20 güne tamamen rahatladım ben. morarma falan hiç olmadı ama derimin altında baloncuklar vardı ödemlerim vardı
sizinkini zorladıkları için morarmıştır bende pek uğraşmadılar 350 denemişler sığmamış 300 koyup dikmişler

Peki su an an nasil? Agrilariniz hafifledi mi?

Her ha
Her harfine katılıyorum. Bu kadar ağrıya acıya bence değer bişey olmadı ama insan yaptırmadan bilmiyor işte

Her ha

Her harfine katılıyorum. Bu kadar ağrıya acıya bence değer bişey olmadı ama insan yaptırmadan bilmiyor işte
Ameliyat olmadan önce burada tonlarca şey okudum büyük kas grubundan bir kasın altına yerleştirilen bir implant oluşundan dolayı ağrı olmaz demek neredeyse imkansız fakat ameliyat sonrası süreç herkesi farklı şekilde etkiliyor. Ben çok korkarak çarşamba günü ameliyata girdim dual plan 375cc takıldı ameliyattan çıktığım an en kuvvetli ağrı kesici verilmişti ve ilk gün neredeyse hiç ağrı yaşamadım sürekli uyukladım. Çok şiddetli ağlayacak derecede ağrım olmadı sadece ayağa kalktığımda yürüdüğümde baskı ve ağrı hissettim kendi başıma doğrulamıyorum hala göğsüm ödemli ve dikiş yerlerimdd hafif sızlamalar var fakat dayanılmayacak düzeyde değil kollarımı neredeyse omuz hizasına kaldırıyorum yavaşça zor da olsa saçımı aşağıdan kendim topladım bugün. Hareket edememek çok ama çok sinir bozucu fakat herkes şunu yaşayacak bunu yaşayacak gibi kesin cümlelere gerek yok inşallah en ağrısız en kısa ve güzel şekilde atlatır olan herkes

Herkese illa aynı acıları yaşayacak diye bir şey demedim zaten. Kendim sizin bu yazdıklarınızdan kat ve kat ağır geçirdiğim için bu yorumu yaptım

Herkese illa aynı acıları yaşayacak diye bir şey demedim zaten. Kendim sizin bu yazdıklarınızdan kat ve kat ağır geçirdiğim için bu yorumu yaptım
Sizin özelinizde yazmadım zaten sadece konuyla ilgili olduğu için cevapla diyerek yazdım tüm ameliyat olan ve olacak kişişer için yazılmış bir mesaj. Hak veriyorum size benden 1 hafta önce ameliyata giren kız mesela çok fazla ağrı yaşamış aynı doktor yaptı mesela ameliyatımızı inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz yani hepimiz düzeliriz

İnşallah tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…