• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafif silik cizgi var hamile olabilir miyim?

makarnali sos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
5
2
1
19
arkadaslar reglim 8 gun gecikti bugun test yaptim ilk basta hic cizgi yok gibiydi ama 5 dk sonra baktigimda hafif silik cizgi gordum ama hala emin olamadim sevinemiyorum emin olamadigim icin regl olmam gereken gun test yaptigimda negatif cikmisti sizde boyle bi sey yasadiniz mi?
not: haftasonu oldugu icin kan tahlili veremiyorum pazartesiyi beklemem gerekiyor

Eklentiler

• IMG_1269.webp
    IMG_1269.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1271.webp
    IMG_1271.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 71
arkadaslar reglim 8 gun gecikti bugun test yaptim ilk basta hic cizgi yok gibiydi ama 5 dk sonra baktigimda hafif silik cizgi gordum ama hala emin olamadim sevinemiyorum emin olamadigim icin regl olmam gereken gun test yaptigimda negatif cikmisti sizde boyle bi sey yasadiniz mi?
not: haftasonu oldugu icin kan tahlili veremiyorum pazartesiyi beklemem gerekiyor
Bir çizgi var gibi görünüyor, acilde kan verebilirsiniz aslında

Benımde boyle çıktı cok cok belırsız cızgı bende merak edıyorum yarın sabah tekrar test yapıcam

Bu test eger artimedse asla güvenmeyin. 2 defa test yaptım ikisi de pozitif çıktı hemde kuruma çizgisi falan da değil. Basbayağı hamileyim işte dedim gittim heyecanla kan testi verdim bir baktım ki negatif. Bu kaset test çok yalancı pozitif veriyor. Başka markalardan deneyin.

Bu test eger artimedse asla güvenmeyin. 2 defa test yaptım ikisi de pozitif çıktı hemde kuruma çizgisi falan da değil. Basbayağı hamileyim işte dedim gittim heyecanla kan testi verdim bir baktım ki negatif. Bu kaset test çok yalancı pozitif veriyor. Başka markalardan deneyin.
Freely diye bi markanin testi kullandigim test 1 saat oncesine kadar tekrardan test yaptim ve yine ayni sekil silik cizgi cikti hastaneye gidene kadar kendimi hazirlamak istiyorum cunku idrar testi dogru degilse gercekten uzulurum

Eklentiler

• IMG_1282.webp
    IMG_1282.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 58
Canım bizdede aynısı olmustu arkadasımla doktora sorduk dediki 5 dakikadan sonrası onemsenmez gebelik testinde dedi.. ki yanlıs gosterende cok olabiliyor en iyi anlayabileyecegin yer kan testi

Freely diye bi markanin testi kullandigim test 1 saat oncesine kadar tekrardan test yaptim ve yine ayni sekil silik cizgi cikti hastaneye gidene kadar kendimi hazirlamak istiyorum cunku idrar testi dogru degilse gercekten uzulurum
Sen kendini negatif de olabilir diye hazırla hazırlayacaksan. Ben yıllarca kaç defa özele gidip heyecanla kan testi verdim hep negatif negatif.. Ama sonra o artimed dediğim test ucuzdu diye fazladan almıştım ve adetim gecikince kullandım. Pozitif. İnanmadım. Başka test aldım onu da yaptım bir baktım o da pozitif. O kadar negatif gördüm ki %100 hamileyim diye sevinemedim. O gün kan testi yaptırdım ve bir de baktım ki gerçekten pozitif. Yani demem o ki sen kendini negatife hazırla öyle git üzülme benim gibi. Ama pozitif çıkarsa da bol bol sevinirsin o zaman. Çünkü o test sonucunu beklerken insan öyle çok beklentiye giriyor ki kesin pozitif gibi geliyor her defasında... İşte onu yapma ,zaten hiç beklemediğin bir anda bir bakacaksın ki hamilesin. 🙃 Belki de şuan hamilesindir bilemiyorum. Testlerin pozitif diyor ondan şüphen olmasın. 😊 🥰

Direkt olarak eriskin acile gidip bu sekilde kan verebilir miyim yoksa kadin dogum acile mi gitmem gerekir acaba
Ben bikere acile hastalık sebebiyle gittigimde hamile olabilirim demistim. Dr dogruysa kan testinde cikar simdi demisti.. ama hastaydim o zaman ben hamileligine bakalim diye yapmadi testi.. bence doktorun insiyatifine bagli acil.. uzman dr a yonlendirirler genelde

Sonuç

Back
X