Hafif Parfüm aranıyor...

laizylion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
157
5
66
İstanbul
başka bir başlıkla açmıştım ama kimse cevap yazmadı. bana hafif parfüm önerebilir misiniz??? ama ekşimsi meyveli olmasın çünkü o tarz var... tatlımsı da olsa hafif parfümlerden önerebilir misiniz??? lacoste touch of pink tarzı mesela...

lacoste pour femme kullanıyorum
çok hoş hafif bir kokusu var
denemeni öneririm
bunun dışında noa, bvlgari ye falan bakabilirsin :)

Lancome miracle hakkaten ilginç tanımsız bir koku ya tertemiz hafif bir koku.

başka tavsiyesi olan var mi hafif parfüm olarak :)) hafif tatlımsı olsun istiyorum çiçeksi meyvemsi olabilir ama içinde çok az tatlı bi koku da olsun :):)

Lancome miracle bence kışa uygun. O derece yoğun tatlı bi kokusu var yani alacaktım ama yok dedim bayar bu. Normalde hafif parfümleri pek sevmem bende nina ricci nina var ve tatlı meyveli bi koku. Çok hafif ya.. Hiç beğenmedim keşke almasaydım dedim. Ama ben öneriyorum sana çünkü ben hafif parfümleri sevmeyen biriyim zaten :) sonra d&p de alexandra var çiçeksı odunsu ferah sanki ağaçların altında yürüyosun

miss sixty - flower power . tam yaz kokusu, adı üstünde hafif çiçek kokusu ama genç işi öyle elimi ayağımı hayattan çektim havası yok

ben strawberrynet'ten almıştım ama sevil parfümeride filan da bulunabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…