• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAFİF DİYET

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
210
103
Herkese selâm..ben yine tombiş oldum😁
Biraz kilo vermiştim ama dikkat etmeyince tekrar alıyor insan. Diyet konusuna gelince şok diyetlerden artık uzak duruyorum çünkü uzun vadede yapılmıyorlar ve zamanım boşa gidiyor.Katı diyetleri de hiç yapamıyorum😬 Bu yüzden yasaklamalarla diyet yapmak daha kolay oluyor.Hem sürekli meşgul etmiyor hem doyurucu olabiliyor. Hafif şeyler yemek meselâ.Ağır yiyeceklerden uzak duruyorum.Yağ kullanmak yasak. Sadece hindistan cevizi yağı ve kakao yağı serbest..(Çikolatadan vazgeçemediğim için😬🍫)Ya da hindistan cevizi yağı ile kek yapabiliriz meselâ.Yediklerimizin içeriğine dikkat ediyoruz.Bunun dışındaki yağlı yiyecekler yasak.Bu şekilde hafif beslenme ile hem tok oluyorum hem sevdiğim birçok şeyden mahrum kalmıyorum.Bir de pazar günleri mola günüm♥️ Size de tavsiye ederim🌺🤗

Söylediğiniz gibi ne şok diyetlere güvenebiliyorum ne de katı diyetlere ayak uydurabiliyorum :KK54:
Kolestrol yüksekliğim sebebiyle ufak bir diyet uyguladım tabiiii diyeti yürüyüş ve bisikletle destekledim, yaklaşık 2 ayda 6 kilo verdim mutluyum :21:

Söylediğiniz gibi ne şok diyetlere güvenebiliyorum ne de katı diyetlere ayak uydurabiliyorum :KK54:
Kolestrol yüksekliğim sebebiyle ufak bir diyet uyguladım tabiiii diyeti yürüyüş ve bisikletle destekledim, yaklaşık 2 ayda 6 kilo verdim mutluyum :21:
Süpersiniz bende çok zorlanıyorum diyet yapmaya..ancak yasak koyarak kilo verebiliyorum. Şuan bu bahsettiğimi uyguluyorum baya rahatladım zorlanmadım inşaallah yakın zamanda kurtulcam bu dertten😊

Back
X