Saç Kesim Şekilleri hafif dalgalı saçlarımm ve sorum..(resimlii)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
selam kızlar

benim saçlarım aşırı dalgalı deil hafif dalgalı ve daha çok kat yerleri dalgalanıo altlar daha düz ama yine de dalga dalga oluo...

dümdüz saç sevmiorum ama dalga dalga da olmaması için önerebilceğiniz doğal bi yöntem var mı???düzleştirici çok yıpratıyo çünkü

mesela şöyle olsn pırasa gibi de deil hafif hareketler olsun.

bunlar gibii

tatlımm böyle deilde bak mesela saçlarını 3e ayrp örüp üstünden düzleştiriciyle gecersen cok tatlı dalgaları oluyo... hem düz gbi hem azcık dalgalı... bunu dene bi istersen :) ama bu resmdekiler kadının doğal sacı olmalı... yapabilceini ben sanmıorm :)

tatlım benim saçlarımda senin anlattığın gibi aynı saçlarını hafif nemlendir dağınık bir şekilde topla uzun bir süre öle kalsın açtığında geniş bir tarakla tara elektiriklenmeyi saç kremleriyle gider ben böyle yapıorum ve saçlarımda selana gomez in saçları gibi oluyor :)

benim saçımda kalın kalın bukleli su dalgaları gibi , birbirlerine geçerekten hemide xD . seviyorum ama bazen düz olsa diye de istemiyor değilim ^^ .
bu kızın saçında postiş de var diye biliyorum . Fırçayla düzleştir tatlım uçlarını hafif kıvıraraktan sağa sola
buna yakın sonuç elde edebilirsin :)

iki yandan örüp yattım bir keresinde boshayallersmile nasıl yattıysam boynum tutuldu sırnaşık şey
ay ya yeni bişey baha öğrendim sayende
yarın sabah deneyim
saol canım
a.s.

benim saçlarım dalgalı.. ben üst kısımları düşleştiriyorum iyice uçlara gelince çok az düzleştirip 2 yanıma ayırıp uçlarınıiçeri doğru ellerimle kıvırıyorum..o zamanda çok güzel oluyo tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…