hafif ama etkileyici meyve kokusu

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
298
mrb.. hafif ama etkileyici meyve kokusu var mı bildginz? böyle bi koku almak istiyorum.. ama hiç bi fikrim yok.. normalde kullandgım parfüm burberry klasik..bu tarz kokular seviyorum

en kısa zamnda bakacagım bu kokulara agır kokula ve seker kokuları kullanamıyorum..midemi bulandırıyo resmen.. benm tenimle uyumsuz sanırım cünkü bi baskasndan gelince cok hoşuma gidiyo seker kokuları ..meywe kokusu olarakta, hafif fresh ama etkili bi koku istiyorum.inş bunlardan biri istedgm gbidr =)) tawsiyelerinz için cok tsk ederimm :dance:

tsk ederim canm..ilk frsatta bakıcam bu kokulara dp kullanmıorum ama kalıcı mı? eger kalıcıysa kokuyu denemek acısından da alablrm aslında? memnun musunuz dp den?

tsk ederim canm..ilk frsatta bakıcam bu kokulara dp kullanmıorum ama kalıcı mı? eger kalıcıysa kokuyu denemek acısından da alablrm aslında? memnun musunuz dp den?

cnm genel anlamda memnunum evet ama yinede o kokudan kokuya ve kişinin ten yapısına göre değişir tabii , ama ben sana şöye bir örnek vereyim yaz kış bittikçe mutlaka tekrar tekrar aldığım 2 kokudan biride bu R10 diğeride yine dp T2 ve bende her ikiside gün boyu kalıcı oluyo sende bi bak cnm en azından en küçük boyundan alıp bi deneme yapabilirsin yerimseniben

kesimlikle quiksilver love...muhteşem enerjik ve bebeksi meyveli fresh bir koku...

Britney Spears Midnight Fantasy bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…