• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hadisenin saç rengini aylardır arıyorum yardımcı olun :(

palette 8.77 tarçın bakırla birazda kahvelik katsam karıştırsam o renge benzermi acaba ?:2: ay ne zor iş ya :(

alttaki resmi yanlışlıkla ekledim :)

Palette de renk numaları farklı canım ondan ne çıkar bilmiyorum :) arkadaşta yazmış zaten palette numaralandırmada daha farklı diye sen nevacolor a bak istersen yada kolestona felan :34: ama nevada renk seçeneği daha fazla..

gerçekten çokk teşekkür ediyorum yardımların için canım ilgileniosun sağol :) ne yapalım şimdi var mı aklında bi fikir şu eren yada hadisenin saç renginden biri tutsa yeter bana :2: pek anlayamadım şu yolladığını yazıyı aslında :(

Canım bi bak istersen linki veriyorum bu sayfada az aşagılarda altın karamele boyadıgımda rengi eklemiştim.. ilk resme tıkla büyüsün aradaki sarılık benden kaynaklı oralarda saç rengim açık benm bide oryal fazla vuruldu oralara renk öyle tutdu.. onun dışında genel rengine bak saçın aklında fikir olsun palette 7.554 e boyamıştım altın karamele

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...el-755-hangisi-koyu-saclarimin-resmi-var.html

baktım canım güzel olmuş güle güle kullan.ama şuan bnm saçlarım baya açık altın sarısı olduğu için birden bu renk bana çok koyu gelicek.bakırlık biraz yoğun dimi burda aslında sarıı katsam bu rengin içine biraz açar rengi :2:

baktım canım güzel olmuş güle güle kullan.ama şuan bnm saçlarım baya açık altın sarısı olduğu için birden bu renk bana çok koyu gelicek.bakırlık biraz yoğun dimi burda aslında sarıı katsam bu rengin içine biraz açar rengi :2:

Ama canım benm zeminim koyu tonlardaydı siyahtan açtırdım küllü kumral boyadım turunculuğu kırdım ve altın karamele boyadım ben.. renk eger sana koyu geldiyse aslında senin zeminin sarı olduğu için bu kadar yoğun tutmaz diye düşünüyorum.. Yinede koyu tutar diyosan sarı karıştırayım dersen bi konu açılmıştı linkini vereyim ben bi oku orda yazılanları http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...lette-deluxe-altin-karamel-sari-karisimi.html

Şuanda da altın sarısı+ ışıltılı kahve kullanıyorum ben sarıya dönük bi karamel elde ettim.. çıkıyorum şimdi banyo yapıcam foto çeker eklerim canım fikir olur sanda :34:

ya korkuyorummm bilemiyorumm kafam karıştı hepp.inanırmısın yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama bi karar veremiyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

neva color 8.44 hürrem rengi ve palette 8.65 kahve köpüğünü karıştırmaya karar verdim olur mu ne dersiniz :)

neva color 8.44 hürrem rengi ve palette 8.65 kahve köpüğünü karıştırmaya karar verdim olur mu ne dersiniz :)

karamel olur boşuna karıştırma cnm bende kahve köpüğü ve sarıyı karıştırmıştım sevmedim kahve köpüğü içinde bakırlığı yoğun bir renk kutudaki gibi sarımsı değil onu karıştırıcağına direk karamel boya daha iyi :7:

Şimdili bi tane ekleyebiliyorum gün ışığında çekemedim malesef flash ışığında çıkan rengi koyuyorum bakırlık yok benim saçımda yinede karıştırmak isteyenlere örnek olur..
$DSC05414.jpg $DSC05411.jpg $DSC05414.jpg $DSC05411.jpg

saçlarımı boyadımmmmm çok tatlı bi renkk oldu resimlerini atıcam bugün içinde tavsiye ederim gerçekten neva color tarçın bakır ve kahve köpüğü karışımı:93::93::93::93::93::93:

Ben kolleston elegan kahve ile 7.0 kumralı karıştırdım ve saçlarım 40 dk sonra elime gelmeye başladı korktum hemen yıkadım...

Bayağ saç kaybettim saçlarım gürdü...Karıştırma sonucu sizde saçlarının böyle dökülmedimi?

Ben kolleston elegan kahve ile 7.0 kumralı karıştırdım ve saçlarım 40 dk sonra elime gelmeye başladı korktum hemen yıkadım...

Bayağ saç kaybettim saçlarım gürdü...Karıştırma sonucu sizde saçlarının böyle dökülmedimi?

cnm bndede hiç sorun çıkmadı :2:

hadisenin saçına bende hsatayım ama senin saçın süper güze nasıl yaptın paylaşırmısın:21:

Back