Hadise: Saçımı 10 günde bir yıkarım

hadi saçını geçtimde o koca basenlerinle corap reklamına cıkmaya hıcmı utanmadın hadiseee
Asıl lara croft olamamaya hiç mi utanmadı..gerci Marilyn de olamamış..bence hadıse kendı bile olamamış o reklamda

Ayrıca hadısede saç yokkı hepsi kaynak..

Bende cıtcıtlarımı 6ayda bır yıkardım hoş..

gerçek,ben dinledim..fön vs den saçı daha az zarar görüyormuş..

saçı yıprancak diye kokuyla mı dolaşılır..bizler 1 gün geçse rahatsız oluyoruz..saçım yıpransın ama kokmasın..benim için temizlik daha önemli..bu nasıl sanatçı..herhalde parfümler devreye giriyordur..iğrenç..

Asıl lara croft olamamaya hiç mi utanmadı..gerci Marilyn de olamamış..bence hadıse kendı bile olamamış o reklamda
gecende o ses türkiyede yuksek bel dar paça pantolon giymişti o basenlerınden ben utandım hatun guzel oldugunu falan sanıyo herhalde

gecende o ses türkiyede yuksek bel dar paça pantolon giymişti o basenlerınden ben utandım hatun guzel oldugunu falan sanıyo herhalde
ende videosunda inanamadım..çok fazla basenler..ne yemişki bu hatun:)

Yok daha neler. Ya yalan haber ya da yuh. Yanindan gecilmez 10 gunde bir yikanan kafanin.

arkadaş sanırım melek subaşı esprisinden yola çıkarak muş dedi, kınanacak bir durum yok yani.

dış paris iç muş, saçlar marlyn hayatlar muş vs vs gibi

Ben bu espriyi hiç anlamadım , duymadım da .

Konuyu okurken 'miş' yazdığını , telin kelimeyi düzelttiğini düşündüm . İlimizin kastedildiğini düşünmemiştim , hiç hoş olmamış bence .

Konuya gelince 10 gün çok uzun ya , ben olsam kesin kurtlanırdım . Amma velakin benim de haftada bir banyo yaptığını söyleyen bir tanıdığım var ve bugüne kadar ne ter koktuğunu ne de saçının yağlandığını hiç görmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…