Hadise: Saçımı 10 günde bir yıkarım

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
1.Jpeg

Ünlü şarkıcı Hadise, saçlarının gür ve parlak olmasının nedenini 10 günde yalnızca bir kere yıkamaya bağladı.
Magazin gündeminde son zamanlarda aldığı kilolarla yer alan Hadise bu kez de saçlarıyla haber oldu.
Magazin programı Star Life'ın haberine göre,saçlarının gür ve parlaklığında iddialı olan Hadise bunun nedenini de 10 günde bir yıkamaya bağladı. Hadise her gün düzenli olarak spor yaptığını, sağlığına olabildiğince dikkat ettiğini belirttiği röportajında saçlarıyla ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı verdi:
"İddia ediyorum bence müthiş bir şey. Saçlarımı 10 günde 1 kere yıkıyorum. Çünkü sürekli olarak yıkanan ve kurutma makinesi ile kurulanan saçlar çok zarar görüyor. Ben de her 10 günde yalnızca 1 kere yıkıyorum."

bitlende gör gününü:KK53::KK53:
Yok canım
Kimdi ayda bir duş alan erkek oyuncuydu ama kimdi hatırlayamadım ya :)
pis pasaklı seni:KK53:

vıcık vıcık yağlı nasıl geziyorsun midem kalktı,birde bunların saçına hergün işlem oluyor sprey filan

kaşıntıdan nasıl uyuyor

Demek ki Dışı Paris içi Muş :KK48:
Bitli Hadise :63:

Nedense pek inanmak istemedim 10 günde bir saç yıkama olayına,haftada bir kaç gün program yapıyor kuaförde saçlarına bir sürü işlem yapılıyor sprey vs onları yıkamadan nasıl rahat yatacak.

hiç inanmadım ne 10 u 2. gün yağ deposu oluyor :S bu kız atmış bence hiç kirli durmuyor saçları

Doğru söylüyor, böyle bir şey var. Çok sık yıkanan saç daha çabuk yağlanıyor ve yıpranıyor.
Ne sıklıkta yıkamaya alıştırırsanız bir yerden sonra o sıklıkta kirlenmeye başlıyor. Denemek isterdim ama yemiyor öyle gezmek her gün yıkanmaya alıştırdım bir kere. :110:

inanmadım..sazanlar varmı diye atmıştır ortaya bence

Hergun fön, diğer işlemler kadar yıpratmaz. Konuşmak için konuşuyorlar işte.
En fazla iki gün dayanır yıkanmadan saç bence.
Yıpratmadan da yıkanır.

Back