Saç Kesim Şekilleri Hadise saç modeli :):)?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cpriolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
C

cpriolo

Ziyaretçi
ya bu model çok hoşuma gitti ama nasıl yapılır bilmiyorum ben de resimler pek net olmasa da(klipten cektim ) size bir sorayım dedim belki biliyorsunuzdur?..zaten bu sene bu saçı her yerde kullanıyor Hadise...mutlaka rastlamıssınızdır...dalgalı ama sanki saç su dalgası yapılmış da üstünden birkaç gün geçmiş saç kendini salmış gibi..ama çok hoş duruyor...birkaç yerde kırık fön dediginiz şeye de rastladm ama tam olarak o da değill...ne bu yaa

bende bayılıyorum bu modele.. inşallah bilen vardır cevaplaralkisalkisalkis ben maşayla yapıyorum dalga ama böyle olmuyorkafamçokkarıştı

sanki maşanın en irisiyle yapılmış daha sonra da elle açılmış bu dalgalar, diplere de hafif krepe olabilir

inş inş masayla yapınca hemen yaptıktan snra fransız asilzadeleri gibi oluyo eski zamanlardaki gibi...sevmiyorm ben hep elimle acarım zaten ama bu cok cok farklı birşey ya... :):) sanki iri masayla yapılmış elle yapılmış üzerine bir gün yatmış kalkmış gibi ama cooook güzell

maşayı çok tutmayın madem ya da yaptıktan sonra kalıp gibi durmasını engellemek için dağıtın biraz kafanızı aşağı eğip fön makinesini tutun:)

ben dugunde yaptırıcam da kuaföre ne demeliyim ki bi adı falan yok mu bunun :)

iyi fikir... :):) ama sonucta kuaför de ne sekilde yapacak ki...maşa aynı maşa sonuçta...inşallah aynısını yapabilir... :)

aynısı olmazsa paranızı vermem kardeşim de
deli olmak lazım biraz
üstlerine git
ben öyle yapıyorm saçımın kırklarını aldırcağım zaman
çok kesersen vermem para yemin ederim diyorum gayet ciddiyetle
çünkü kuaförler kafasının dikine gitmeyi çok sevio
ciddi ol biraz böyle sorunluymuş gibi sert çık yaparlar

iyi fikir... :):) ama sonucta kuaför de ne sekilde yapacak ki...maşa aynı maşa sonuçta...inşallah aynısını yapabilir... :)

canım sonuçta Hadise'nin de saçlarını kuaför yapmıyor mu :) bilir onlar nasıl yapılcağını elbet. hem bence de maşayla yapılmış . maşayı saça değil de saçı maşaya dolayıp yine aynı sekilde saçı maşadan açarak çıkarmayı dene. ben arkaaşlarıma falan maşayı öyle yapıyorumzemuszemus

ben normalde de sacı masaya dolarım ama böyle olmuyo tabi bnm maşa ince kalınlardan olması lazım aman neyse ya ben düğün için istiyorum nasıl olsa, kuaför değil mi bu kalını da vardır incesi de ayarlasın bakalım birşeyler bu arada parayla tehdit etmek de iyi fikirmiş yaa ben kuaföre gitmedigim için böyle taktikler geliştiremedm

ben hep tehdit ederim canım tabi bu tehdit yanlış anlaşılmasın saçlarımı ciddiyetle yapıp özen göstermeleri konusunda çok etkisi oluyo

kıslar artık kuaförler ince saç düzleştirici kullanıyolar maşa görünümü daha kalın ve açık oluyo diplerede krepe atıyolar ama yine de aynı görünüm olmuyo yaw CADIARZU

bence kalın maşayla yapılmışş elle açılarakk salınmışş saçlarrr zaten sonra da spreyle ne hale gelmiş saç diplerii süper ötesi
fakat saç modelinin güzel durması saç rengine de bağlı
koyu renkte bi saça bu model uygulanırsa bence hadise'deki gibi durmicaktır

öncelikle saçında postiş var .. hadisenin bu klp çekilrken kısaydı saçları postiş taktı biliyorum çünkü klip asistanı kuzenimdi... ara ara saç takıyorlar ya daha gür görünüyor yani.. sonra maşa ile ne kalın ne ince dalga yapıyorlar sonra o dalgaları biraz aşağıya doğru çekiyorlar spreyle sarkık halde donduryorlar biraz kabartıyorlar sonuç bu kızlar..

saçlarım hadiseden biraz daha açık renkte :):):) saç rengime yakıcasagından şüphem yok o konuda rahatım allahtan ama saç boyum onun kadar uzun değil, bu konuda kafamda soru işaretleri var biraz... :) ayrıca yine bu forumda bi konu var sanırım adı bu saçı kendim nasıl yapabilirim gibi birşey...orada da şu high school musical de oynayan kız var vanessa hudgens galiba adı...onun saçları simsiyah ve onda da süper durmuş bu model... :)

bence bu modelin saç rengiyle alakası yok yhaa :) saçı uzun kalın telli ve hacimli olan herkeste güzel durur. hatta bence bu kadar uzun olmayan bi saçta bile güzel durur :)) hacim için birazcık krepe yeterli. babyliss in 32 mm lik maşalarını uygularız saçaa soorada elimizle birazcık açarız kafamızı sağa sola sallarız :)) üzerine birazcık sprey sanırım sonra olur. hatta ben kendimde deniyim bakiim eğer olursa resmimi koyim :)

ayy o high school musical deki kızın saçınada bayılıyorum ben delikafadulden hadiseninki kadar kabarık değil onunki ama çook güzel.. benim saç rengim aynen vanessa'nın saçının renginden yaaa keşke yapabilsem kafamçokkarıştı bi dergide vardı onun saç modelinin yapılışı ama denemedim vigolu kurutma makinem yok çünkü:gitme: şöyleydiki nemli saça köpük sürüp vigo başlıkla kurutuyoruz ..vigo başlığı olan kururtma makinesi alır almaz denicem:lepi:

ya bende var vigo başlık ama ne için kullanıldıgını bile bilmiyordm dogrusu nasıl olacak ama bnm saçım çok düzz tutar mı ki?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…