Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar ağır yorumları hakettiğini sanmıyorum..bi çalışmalarını düşünün lütfen..eurovision da ilk defa bu kadar çaba sarfeden çalışmalar konserler yapan tek kişi bence...kimse bu kadar çalışmaya dayanamaz diye düşünüyorum...birazda nazara geldi bence... iyi ce dikkatli izlediğinizde sesinin detone değil kalın ve kısık çıktığını görebiliriz..buda hasta olduğunu kanıtlar bence....kıyafeti daha enteresan olabilirdi..ama herşeye rağmen ben dün gece hadisenin performansından çok etkilendim...
bu kadar eleştirilerin nedeni çok göz önünde olması..herkes birinci olacağına şartlanmış durumda..ama unutmayalımki eurovision oylaması pekte adil olamıyor malesef...
hadisenin ayrıntılarını incelediğimiz kadar hangimiz şu rim rim ley i söyleyenin ismini kıyafetini hatırlıyor acaba....ben yüzünü bile hatırlamıyorum...
umarım hadise finalde hepimizi şaşırtır...ve iyi bir dereceyle yarışmayı tamamlar...
neden nakaratta hadisenin sesi yok
sustu mu
yoksa vokalin sesimi bastırdı anlamadım?