Hadise iin yorumlar

Pili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
897
1
118
İstanbul
hihoyyythihoyyythadise sizce nsl finalde ne olur . bakalım kostumu nasıldı ben rengini beğendim danları nasıldı .hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
şarkı süper zaten ona bir laf yok ama yorumu bu gece berbattı daha çok vokalini dinledik
ama hastaymış sanırım o yüzden :( umarım c.tesiye kadar düzelir ve daha iyi bir performans izleriz hadiseden...

tek kelimeyle berbattı anladıkki sesi filan düzmeceymiş canlı performans sıfır bağırdı sadece hasta filan değilmiş arkadaşlar tamamen yalan habermiş sadce stresten yüzünde sivilce çıkmış okadar ama bakında görün 1. olamayınca hastaydım diyecek ve bence 1. olamayacak üzülerek diyorum bunu çok iyi şarkılar var çünkü

ispanya rusya ermenistan finlandiya hepsi solda sıfır bırakır hadiseyi kıyafetide çok açık omamış dansöz gini zaten kiloda almış o göbeği örtmeliydi bence

yani hadisede canlı performans yokmuş onu anladık...diyaframı kullanamıyor herhalde...madem hem dans edip hem şarkı söyleyemiyorsun az dans et o zaman
vokalistin sesi de olmasa bittik,
hoş arkadanda yırtık bir ses geliyor ama kimden anlamadım...
o kyafeti kim giyse şişman gösterir, dansöz gibi zaten...
hadisenin sesi balonmuş sanırım arkadaşlar...

evet ses de bi sorun wardı yaa.. üzüldüm açıkcası.... aslında canlı performanslarını biliyorum süperdir..........ama ne olduysa bilmiyorum... dün akşam bi sorun vardı.... inşallah finale düzelir de biraz puan yaparız..:kahve:

ya zaten bizim için herhangi bir sürpriz yoktu çünkü aylar öncesinden zaten şarkıyı dinledik ve kulaklarımızda aşina oldu artık...Bizim beklentimiz dinlediğimizden çok daha yüksek olduğu için beğenmedik geliba...

normal zamandaki doğallıklarını o sahnede yitiriyorlar yaa..buna gıcık oluyorum ben.aşırı derecede bi kendini beğendirme çabası ön plana çıkmış yine..

kızlar öyle demeyin ya hadisenin canlı performansı iyidir ama dün gece çok heyecanlıydı gerçekten belki bununda etkisi vardır ben c.tesi düzeleceğine inanıyorum
şişman gözükmesinin sebebi de kıyafeti yoksa kilo falan almamış süper bir vücudu var
eurovision fanlarının yorumlarını okusanız bu kadar olumsuz yaklaşmazdınız
genelde beğenilmiş ve ilk 5 ülkeden biri olarak gösteriliyor şarkımız

Canlı performansı çok kötüydü akşam.. Ama hastaymış kızlar... Düzelir inşallah finale kalırsa...Sesinin bu kadar kötü olduğunu zannetmiyorum ben Hadisenin..Kıyafet kötü...Dansöz kıyafetine ne gerek vardı ki....

ben izleyemedim. ama kıyafetini gördüm. bence çok kötüydü. kıyefeti yüzünden kilolu değil bence. yılbaşında da göbeği açıktı ama hiç göbek yoktu. şimdi fırlamış göbeği.
inşallah final de herkesi şaşırtan bir perfonmans sergiler ve daha hoş bize yakışan bir kıyafet ile çıkar.

dün izlediğim ülkelerin şarkılarının çoğu seyirciyi coşturan,kaliteli müzikler değildi açıkcası.
düm tek tek seyirciyi coşturdu hem şarkının melodisiyle hemde danslarla..
fakat hadise nin provasını izlediğimde bu ses ne ya hiç duyulmuyor bile back vokalde nerden çıkmış neden erkek diye kızıyordum.
hadi bayan olsa hiç değilse hadisenin sesini kapatır. erkek olcaksa illa kendini daha backgrounda bırakmalı.böylece sesini duyurmaya çalışabilirdi.hadise nakaratta sesini kıstı backvokal bağırdı. ne yaptılar anlamadım.
dans desen koreografide berbat.dansçılar uyumsuz herkes kendi kafasına göre hareket ediyor gibi çarpıyor göze.
heycan dibe vurmuş az daha hakim olmalıydı kendine.
kıyafete yorumum yok. sonuçta orası defile ya da güzellik yarışması da değil kıyafetle birinci olunmuyor.ordaki kimse de kıyafeti güzel diye de oy vermiyor. sertap erenerin saçını hatırlarsanız eurovisionda bağlamış çıkmış.
o kadar iddialı ülkeler varki azerbaycan,yunanistan,ispanya favorim.
birinci olmayacağız bu kesine kesin.
ama ilk beşe gireriz. 3.4.5 bu sıralamalardan biri olacaktır sonuç.

bu kadar ağır yorumları hakettiğini sanmıyorum..bi çalışmalarını düşünün lütfen..eurovision da ilk defa bu kadar çaba sarfeden çalışmalar konserler yapan tek kişi bence...kimse bu kadar çalışmaya dayanamaz diye düşünüyorum...birazda nazara geldi bence... iyi ce dikkatli izlediğinizde sesinin detone değil kalın ve kısık çıktığını görebiliriz..buda hasta olduğunu kanıtlar bence....kıyafeti daha enteresan olabilirdi..ama herşeye rağmen ben dün gece hadisenin performansından çok etkilendim...

bu kadar eleştirilerin nedeni çok göz önünde olması..herkes birinci olacağına şartlanmış durumda..ama unutmayalımki eurovision oylaması pekte adil olamıyor malesef...

hadisenin ayrıntılarını incelediğimiz kadar hangimiz şu rim rim ley i söyleyenin ismini kıyafetini hatırlıyor acaba....ben yüzünü bile hatırlamıyorum...

umarım hadise finalde hepimizi şaşırtır...ve iyi bir dereceyle yarışmayı tamamlar...

Ben güveniyorum Hadise'ye..kaydirigubbakcemile3

neden nakaratta hadisenin sesi yok
sustu mu
yoksa vokalin sesimi bastırdı anlamadım?

bu kadar ağır yorumları hakettiğini sanmıyorum..bi çalışmalarını düşünün lütfen..eurovision da ilk defa bu kadar çaba sarfeden çalışmalar konserler yapan tek kişi bence...kimse bu kadar çalışmaya dayanamaz diye düşünüyorum...birazda nazara geldi bence... iyi ce dikkatli izlediğinizde sesinin detone değil kalın ve kısık çıktığını görebiliriz..buda hasta olduğunu kanıtlar bence....kıyafeti daha enteresan olabilirdi..ama herşeye rağmen ben dün gece hadisenin performansından çok etkilendim...

bu kadar eleştirilerin nedeni çok göz önünde olması..herkes birinci olacağına şartlanmış durumda..ama unutmayalımki eurovision oylaması pekte adil olamıyor malesef...

hadisenin ayrıntılarını incelediğimiz kadar hangimiz şu rim rim ley i söyleyenin ismini kıyafetini hatırlıyor acaba....ben yüzünü bile hatırlamıyorum...

umarım hadise finalde hepimizi şaşırtır...ve iyi bir dereceyle yarışmayı tamamlar...

imza BaiLeyS :delphin:

neden nakaratta hadisenin sesi yok
sustu mu
yoksa vokalin sesimi bastırdı anlamadım?

hasta olduğu için büyük ihtimalle vokale yüklenildi
ben o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum
bütün şarkıları dinledim seyirciyi en fazla coşturan hadiseydi

Kıpır kıpır fıkır fıkır şarkı insan dinlerken yerinde duramıyo....

Ben şarkıyı da, kostümü de, sahneyi de beğenmedim açıkçası...Ama umarım ki iyi bir sonuçla döner...

Back
X