ben chiccoile başladım. manuel ve berbattı!
medela mini elektrikli-pilli aldım.ilk başlarda çok iyiydi ama çekim gücü çok azaldı.
en sonunda çok uygun bir kampanya denk gelince avent elektrikli aldım. keşke başta alsaymışım. çok çok çok memnunum. her yönüyle harika!
Ben weewell kullanıyorum. Cok memnunum, değerlendireceğin markalar arasına koyabilirsin bence. Ben 150-200 CC arası sağıyorum günde 2 kere is yerindeyken. Hem pilli hem elektrikli, ben elektrikli kullanıyorum. Dar biberona da geniş biberona da süt saklama kaplarına da sağım yapabiliyosun.
weewell icin cabuk bozuluo diye duydum ne kadardir kullaniyorsun acaba?
dun e-bebek magazasina gittim orada gogus pompalarini almadan denetiyorlar ben de avent elektronik olani denedim evet yumusak basligi sayesinde hic can yakmiyor emis gucunu siz ayarliyorsunuz o hafizaya alip ayni hizda sagiyor ama kafama takilan bir durum oldu bir kere hizini arttirmama ragmen damla damla sut cikardi oysa baya sut cikiyor medelada sagdigimda ki ben onu da yetersiz bulmustum. ikincisi sagma motoru tepede oldugu icin bozulmasi daha kolay olabilir icine sut kacarsa diye dusundum. ameda deneyemedim deneme urunu baska musterideydi ama tipine bakinca sagma basligi baya sert bir plastik acaba acitir mi ve sagim gucu nasil?
bu arada size bir bilgi e-bebekte indirim var sadece yarin avent tekli elktronik pompa 184 tlye inecekmis 269dan almak isterseniz ama ameda pompada kampanya yok 369 tl gibi bisey. ne almaliyim kafayi yicemmmmm
ipati çok hesaplı göğüs pompaları var, kiralamaya ya da ikinci el almaya gerek yok bence. Çok teferruatları, silikonları vs ince tüp gibi hortumları var temizliği zor olur içine sinmeyebilir, tabi bu benim nacizane tavsiyem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?