sağol canım.. ama kimse bırakmak istemiyor sanırım..
ben bir pakete düşürünce bile fark oldu cildimde.tamamen bırakınca eskisi gibi olurum umarım.yarın büyük gün belki doktorum artık içmiceksin dicek.çok korkuyorum kendimi engelleyememektenya bıde ben sıgarayı bıraktımmı güzelleşiyorum:))) beyazlaşiyorum cıldımın guzellıgı zaten benı teşvık edıyor sıgarayı bırakmama...
:hooray::lepi:ahhhhhh ....ahhhhhhhhhhhh...bugün bıraktım sigarayı...
:hooray::lepi:ahhhhhh ....ahhhhhhhhhhhh...
kurtulamadım şu illetten :sinifsinif::Saruboceq:
bugün bıraktım sigarayı...
Hayırlı olsun canım inşallah tamamen kurtulursun ben 24 Kasımdan beri içmiyorum ve o günden beri sadece bugün bir ara aklıma geldi ama çabuk geçti, oda sinirli olduğum için ama Allahın izniyle pes etmiycem inşallah.
Ben son paketim bitmişti bir daha içmiycem dedim ve bıraktım. aslında kökünden kesmek daha iyi oluyor galiba, Allah yardımcımız olsun. Bu arada benim günlük karım 4 TL.
oy oy oyy maşallah sen işin zor kısmını atlatmışsın. Darısı başıma. sakın yolun başına döneyim deme vereliniortak tebrikleeerrrr..
Teşekkür ederim canım kendime güveniyorum dönmiycem inşallah, bıraktığımın ertesi günü oğlumdan bakkala gitmesini istemiştim. Daha ben ağzımı açmadan sakın sigara deme asla almıycam demişti. Bu sözü hiç unutmuyorum. Çocuk ne kadar üzülüyorsa işte o zaman anladım içmemem gerektiğini. Sende sakın pes etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?