Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

ben sigara kullanmıyorum ama dualarım sizinle bu alışkanlıktn vazgeçmek kolay olmasa gerek=/
sabredin arkadaşlar sonuçta sağlık herşeyden önemli

sağol canım.. ama kimse bırakmak istemiyor sanırım..

ben varım canım.bu yola baş koydum ve geri dönmeye de hiiiç niyetim yok.çok zorlanacağımı biliyorum ama bikaç yıl sonra başlayacak ve ölüme götürecek nefes darlığından daha zor değil hiçbişey.ben çocuklarımla uzun bi ömür yaşamak istiyorum.sigarayla bunu yapamıcağımı bişliyorum.bana dua edin olmaz mı.hiiiiç ama hiç hatırlamak istemiyorum zıkkımı ama aklımdan çıkmıyo.nasıl başarıcam bilmiyorum

bırakan arkadaşları tebrık eederım kolay degıl ama oyle bırakıp tekrar başlamak yok benım gıbı bende kendımı hazır hıssettıgımde bırakacagım ve sıze katılırım...onceden nasıl bıraktıgımı yazmak ıstıyorum nıkotın dıye bı bant var eczanelerde var o yardımcı oluyor gercekten 1 hafta kullandım sonra alıştım sıgarasızlıga tabı arada aklıma geldı ama almadım elıme kılo ya gelınce bazıları kılo alırım dıye bırakmıyorlar sıgarayı ama ben onuda ırade gucuyle yenmiştım kılo almadım hatta verdım 6 ayın sonunda kendımı zorladım ıcmek ıcın keşke içmeseymişim ama tekrar başaracagım zor gunlerımı atlattıktan sonra ki atlatacagım

ya bıde ben sıgarayı bıraktımmı güzelleşiyorum:))) beyazlaşiyorum cıldımın guzellıgı zaten benı teşvık edıyor sıgarayı bırakmama...

:gitme:
ya bıde ben sıgarayı bıraktımmı güzelleşiyorum:))) beyazlaşiyorum cıldımın guzellıgı zaten benı teşvık edıyor sıgarayı bırakmama...
ben bir pakete düşürünce bile fark oldu cildimde.tamamen bırakınca eskisi gibi olurum umarım.yarın büyük gün belki doktorum artık içmiceksin dicek.çok korkuyorum kendimi engelleyememekten

bende çalışırken günde 1 paketten fazla içiyordum şimdi evdeyim yarım paket bazen daha az içiyorum erkek arkadaşım dün bıraktım dedi bakalım sınav stresim bitsin bende düşünüyorum bırakmayı hazır azaltmışken kolay olur umarım mafoldumben dün kendime bi sürü sakız aldım akşam çayımı limonlu içtim yanında canım sigara istemesin diye birden bırakmam çok zor olur mafoldumben

Arkadaşlar merhaba,10 yıl sigara içtim...hemde günde 1 paket... 19 ağustos ta sigarayı bıraktım. Ikiay oldu artık günleri bile saymıyorum, çok mutluyum tertemiz kokuyorum.param cebime kalıyo şiddetle tavsiye ediyorum harika bir duygu. Paketim bitti yenisi alınması gerek derdi yok tasası yok, evdede sigara bulundurmuyorum bulundurulmasına da karşıyım.çünkü sinirli anıma denk gelip düşünmeden yakma tehlikem hala varrrrrrrr. Geçen biryakını karşımda içerken 1 fırt çekesim geldi..
Yani umudum asla başlamamamkkk inşallah .herşey irade meselesi kafada bitirebilmek çok önemli.hayırlısı olsun

bende bu yıl 3 kez hepsinde de 2 ay bıraktım ve tekrar başladım.Şimdi bir hafta oldu tam ben gene başladım yani.Artık bırakmaktan da korkuyorum her seferinde aynı işkence Allen Carr kitabı da fayda etmiyor artı.Sanırım bırakamıyacağım.Eşim sigara içiyor bu arada ,canım çekiyor bir türlü tam bırakamadım.Geçen sene hiç içmedim,ona rağmen şuan hiç ara vermemiş gibi püfür püfür içiyorum.Bıktım artık ya napıcaz böyle

kızlar yeniden ve çok ciddi olaraktan yarın bırakıyorum bu zıkkımı.. doktor bırakman şart dedi şutarafagitti başka seçenek yok maaleseff.. yarın benimle bırakmak isteyen varmıııı?? hadiyin yaaa dertleşerek birbirimize destek olarak bırakalım şu zıkkımı..

ben 2008 eylul ayından berı bır tek sıgara bıle ıcmedım. ki 10 yıllık tıryakı idim bırakmadan once. defalarca denemelerım oldu bır ay ıkı ay uc hafta rekorum 5 aydı. bu sefer tekrar baslamamak uzere bıraktım. yemın ettım . hayatımda benım ıcın degerlı olan her ne var ıse hepsının uzerıne yemın edıyorum kı bır daha asdla sıgara ıcmeyecegım dedım.

eskıden en ufak bır sıkıntıda sıgaraya kosuyordum. 2008 eylulden sonra ne depresyonlar, ne sıkıntılar atlattım ama allaha sukurler olsun aklımın ucundan bıle "yahu kalkıp bı sıgara yakiim" dıye gecmedı .

sonuc olarak aradakı tek fark dıger bırakmalarımda bilinçaltım bıgun yenıden baslayacagımı bılıyordu. ama bu sefer sıgarayı hayatımdan cıkardıgımı farkettı o da.

bugün bıraktım sigarayı...

Hayırlı olsun canım inşallah tamamen kurtulursun ben 24 Kasımdan beri içmiyorum ve o günden beri sadece bugün bir ara aklıma geldi ama çabuk geçti, oda sinirli olduğum için ama Allahın izniyle pes etmiycem inşallah.
Ben son paketim bitmişti bir daha içmiycem dedim ve bıraktım. aslında kökünden kesmek daha iyi oluyor galiba, Allah yardımcımız olsun. Bu arada benim günlük karım 4 TL.

oy oy oyy maşallah sen işin zor kısmını atlatmışsın. Darısı başıma. sakın yolun başına döneyim deme vereliniortak tebrikleeerrrr..

oy oy oyy maşallah sen işin zor kısmını atlatmışsın. Darısı başıma. sakın yolun başına döneyim deme vereliniortak tebrikleeerrrr..

Teşekkür ederim canım kendime güveniyorum dönmiycem inşallah, bıraktığımın ertesi günü oğlumdan bakkala gitmesini istemiştim. Daha ben ağzımı açmadan sakın sigara deme asla almıycam demişti. Bu sözü hiç unutmuyorum. Çocuk ne kadar üzülüyorsa işte o zaman anladım içmemem gerektiğini. Sende sakın pes etme canım.

hahahah çocuklar çok bilinçli maşallah yaaa.. benim zamanımda otobüs ile yolculuklarda amcalar pöfür pöfür sigara içerek yolculuk ediyolardı.. bayram kutlamalarında sigara ikram edilirdi :))) ortadaki sehpada çeşit çeşit sigara bulunurdu.. sanki çok güzel bişeymiş gibi.. biz bunun bilincinde değildik.. hernekadar zararlı olduğu söylensede davranışlar bunu destekler nitelikte değildi.. benimde yeğenim var.. sigara içmeyin sigara içen ölür hastalanır sonra ben napıcamm diyo.. gelde üzülme gelde bu lafın sonrasında iç...
inşallahh içmeyiz kurtuluruz bu illetten.. Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…