Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi de şunu düşünüyorum,bu hafta günde bir paket içebilirsin dedi.ya gelecek hafta hiç içemezsin derse,o zaman içersem diye çok korkuyorum ya.sözde ilaçlar beni uyutacaktı.insidon,atarax ve paxera yı sabah akşam vermesine rağmen ne uyuklama ne başka bişey yok.hele bugün çok dincim.ve bu gün daha çok istiyorum düne göre sigarayı
bu arada doktorun yazdığı ilaçların bi kısmını devlet ödemiyo.200 tl kadar para verdim ilaçlara.zaten sadece champix 179 tl
hoşgeldin canım.. valla çok klişe olacak ama önce karar vermek gerekiyo.. sonra kendini buraya atmak :)) burda toplanmamızın amacı yanlız olmadığımızı,aynı dakikalarda başka birilerininde kendisi gibi bu konuda savaş verdiğini bilmek birbirimizden destek almaktır. Başka bi topicte okudum biri 20 tane sigarayı yakmış hızlı hızlı hepsinden içmiş gözünden yaş gelene kadar ve tiksinmiş bir daha içmememiş.. kokuyu bir daha duymak istememiş.. evet olabilir etkili olabilir ama ben bu şekilde yapmıyorum birden bırakıp unutmak istiyorum o illeti..ben de katılmalıyım bu topiğe dedim ve hemen geldim....günde bir paket içi,yorum...hiç eksiltemiyrum.....bazen geçtiği bile oluyor.....neler yapsak bırakmak için....
zorluyor valla ...canım istiyor ..ağzımda bir ciklet (ki ben ciklet çiğnemeyi beceremeyen yarısı dışarıda çiğneyen ) bir sağa bir sola savruluyor....akannehirevde sigara var,ben dayanmaya çalışıyorum ama acayip gergin ve sinirliyim ....yavaş yavaş mı bırakmayı denemek daha iyiydi...
birde kocadan olmayak :jeyyar:-tatlicadiarzu-
Benim yaklaşık sigarayı bırakalı 50 gün lmazldu :)))valla param cüzdanda kalıyor harika 2 günde bir 4.5ytl vermekten bıkmıştımlmaz:şimdi :))kendime ciciler alıyorum .sigara zıkkımına boşuna paora harcamışım
ekledim sinemcim. sen günde 1 paket içmiyorsun sanırım o yüzden günlük yada ara ara karını söylersen listede toplam karını güncellerim :içelim:[/
az içtiğim doğru ama aslında hergün paket alıyorum canım eşim benim paketlerimi araklıyor genelde kaydirigubbakcemile3
evet bakalım neler yaşayacağız ilerleyen saatlerde şakkıdı
ay çok fenaydım sorma ...
adam idare ediyo allahtan ...arıyo da zırt zırt naptın içtin mi diye ...
şimdide elma yiyom
sinirden valla,gerginlikten ..şimdi dikkatimi çekti cikleti nasıl çiğnediysem dişlerim ağrıyor...
ekledim sinemcim. sen günde 1 paket içmiyorsun sanırım o yüzden günlük yada ara ara karını söylersen listede toplam karını güncellerim :içelim:[/
az içtiğim doğru ama aslında hergün paket alıyorum canım eşim benim paketlerimi araklıyor genelde kaydirigubbakcemile3
evet bakalım neler yaşayacağız ilerleyen saatlerde şakkıdı
o zaman sana da kar olarak hergün 1 paket yazıyorum şeker.. bu arada senin bugün ilk günün değilmi? nasıl gidiyo?? bu saatlerde içiyodun sanırım sen? varmı gelen giden yoklayan, sinirlerini geren? sinirlerin gerilirse bol bol nefes al ve temiz havaya çık kendine süre tanı canım.
amannnn o bu konuda güvense ne olur..... ben güvenmiyorum ki kendime bu konuda :sinifsinif:
tek acizliğimin ve ezikliğimin sigara olduğunu biliyor adı gibi eşim ...
zaman zaman sorduğu sorulardan belli SİGARA MI- BEN Mİ ? sırnaşık şey
Kızlarrrr benim de ( daha doğrusu kocamın ) yarasına bastınız.....Eşim sigara içmiyor da....Ve bizim en büyük tartşma sebebimiz bu illet.Ya ben de bırakmak istiyorum aslında ama olmuyor...Gerçekten çok denedim.Bantlar kullandım, kendime tarihler koydum hedef olarak, neler, neler....Şimdi yeni bir hedefim var.DK hapına başlıyorum bir dahki reglimde...ve bununla beraber sigarayı bırakmayı planlıyorum...yani bilmiyorum...inşallah ((
o zaman sana da kar olarak hergün 1 paket yazıyorum şeker.. bu arada senin bugün ilk günün değilmi? nasıl gidiyo?? bu saatlerde içiyodun sanırım sen? varmı gelen giden yoklayan, sinirlerini geren? sinirlerin gerilirse bol bol nefes al ve temiz havaya çık kendine süre tanı canım.
yaz canım yazz 1 paket yaz ilk günüm en son dün akşam saat 22:00 gibi içtim şuan yüreğim pırpır saatim geldi vallahi ciklet çiğnemekten çeneme kırap girmeye başladı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden vallahi yanımda su var bol miktarda içiyorum toksitleri atsın içme isteğini bastırsın diye bi tuvalet bi mutfak yapıyorum son yarım saattir :sinifsinif: ama içmiycem kızlar bu kadar iradesizmiyiz biz nelere göğüs gerdik dimi ama şakkıdı