Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bırakan arkadaşlar ...bırakma sürecinizi,yaşadıklarınızı hissetiklerinizi nasıl başa çıktığınızı da açıklaya ve bize yol gösterin ...
bu illetten nasıl kurtulup ,nasıl başa çıkabilip yendiniz..

Ben 4 aylık hamileyim ve bebişim sayesinde bıraktım yani 4 aydır mis gibi kokuyorum

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. ayrıca sigarayı bıraktığın içinde tebrik ederim.. ama senin hamileliğinden dolayı avantajın vardı değilmi yani kokulara karşı hassasiyet tiksinti gibi? gerçi mart ayında bende hamile kaldım ama hiçte tiksinmedim valla kokusu burnuma geldikce ohh be miss misss diyodum :roflol: evet arkadaşlar bırakan arkadaşların bunun üstesinden nasıl geldiklerini yazmalarını rica etsem yazabilirlermi acaba? vereliniortak

kızlar sadece 2 sigara kaldı bir paketin dolmasına.ve halaaaaa canım çok sigara istiyo.ama aşmıcam bir paketi.

nursunazıııımmm doktor sana 1 paketi iç demiş ama onu bir güne bölerek içmen lazım dimi lmaz: böyle yapma ama yoksa yarınki paketi açtığın gibi yersin valla :) bırak ben bile yerim bu halimle :)))))) resmen damarlarım gerildi yahuuu..

cnm insan hayatında kontrolü en zor olan şeylerden biri irade , kontrol et ve beyninde bitir olayı ,onun yerine başka bir alışkanlık edin ve olayı sevmediğin biriyle mücadele gibi düşün ve yenilme , ,,demesi kolay gel kendin yap dediğini duyar gibiyim ,hiç sigara içmediğim için bilemem elbette,yinede sigara paketinin üzerinde yazanları bir oku,ben bile gördüğümde ürperiyorum insan hayatı bu kadar ucuzmu diye,bunun için sigara tek başına bir unsur değil belki ama önemli bir etken,hadi bitir ve bitirin bu olayı......

desteğin için teşekkür ederim merve kondu :) valla kolay değil ve bunun böyle olduğunu baştan beri biliyoduk zaten 2 gün içmeyince tamamen aklımızdan silinecek kurtulucaz demedik ama 3 gün sabredersek ilk günlere nazaran işimiz daha kolaylaşacak dedik :) o sebeple bu ilk 2 günümüz stresli sinirli geçti o yüzden insanlardan uzak durduk yani durdum diyeyim :) yaşanacakları biliyoduk ve öyle de oldu sinirli olduk gerildik sakız çiğnemekten çenelerimiz yoruldu ama biz bu yola sağlığımızı kaybetmemek için paramızı cebimizde tutmak için bile bile baş koyduk.. o yüzden geri dönmek yok.. biz neyle mücadele edeceğimizi bilerek bilinçli olarak evet dedik ve çıktık yola... yolumuz açık ola :) vereliniortak

Kızlar hepinide tebriklederim baştada nuromu ...

ehahahaaa.. canım benim.. aebenim gelmiiişşşşş... teşekkür ederim canım.. çok sağol desteğin için.. a.s.
ne demek elimden geldigince her zaman ....:1hug:Şeniz

unutmayınki başarmak karar vermekle başlar . ben bu kararı sizlerde görüyorum ...:1hug:

slm kızlar bugünüm iyi geçiyo düne nazaran çok çok iyiyim :) sizler ne alemdesiniz.

:kedi:mafoldumben
biliyodum biliyodumm :mymeka: niye yaptınn.. bende cebelleşiyorum niye pes ettin yaaa... üzüldümmm :çok üzgünüm: sonrada çok kızdım sana rouge klava: bu şarkı benden sana gelsin ;

pişman olurda bir gün
dönersen bana geriii
gönül kapım açıktırr çalmadan gir içeri
tabiki ben burda olursam :jeyyar:

tebrik ederimm,
düşünmemeye çalış,ciklet al evde çantanda bulunsun.
bir haftayı atlattınmı bu iş tamamdırrr.

sağol canım desteğin için teşekkürler.. valla düşünmemeye çalışıyorum düşün düşün nereye kadar.. :)

evet kızlar bu illetten kurtulmak isteyen ama destek arayanlar hadiyiinn bekliyoruuuuzz...

dün bi paketten sonra sadece 1 tane daha yaktım.ama bugün daha kontrollüyüm.dünki kadar istemiyorum sigarayı.en azından daha uzun aralıklarla içiyorum.doktoruma da söyledim,eğer başaramazsam beni hastaneye al ve elimi kolumu bağla dedim.o da zaten bir hafta hastaneye alıp burda kontrollü tedavi yapıcam dedi.ama sanırım hastaneye yatmadan bırakıcam bunu ben.ıÇMıCEM ıÇMıCEM ıÇMıCEM
Bi de dün diş doktoruma gittim.dişlerimi temizlettim.ama sigara öyle bi oturmuş ki y%80 ini ancak temizleyebildi.önümüzdeki cumartesi kalanları temizlicek.sanırım dişlerim temizlenince daha a içmeye başladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…