yaz canım yazz 1 paket yaz ilk günüm en son dün akşam saat 22:00 gibi içtim şuan yüreğim pırpır saatim geldi vallahi ciklet çiğnemekten çeneme kırap girmeye başladı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden vallahi yanımda su var bol miktarda içiyorum toksitleri atsın içme isteğini bastırsın diye bi tuvalet bi mutfak yapıyorum son yarım saattir :sinifsinif: ama içmiycem kızlar bu kadar iradesizmiyiz biz nelere göğüs gerdik dimi ama şakkıdı
helal olsun işte böyleee :lepi: bu arada ben şimdi çıkıyom kızlar sonra görüşürüz..
Ben 4 aylık hamileyim ve bebişim sayesinde bıraktım yani 4 aydır mis gibi kokuyorum
Kızlar hepinide tebriklederim baştada nuromu ...
ehahahaaa.. canım benim.. aebenim gelmiiişşşşş... teşekkür ederim canım.. çok sağol desteğin için.. a.s.
neden olmasın başaranların sizlerden bi farkımı var ...alkisalkisalkisyerimsenibenaebencim ne diyosun??? alnımızın Akıylan çıkarmıyız bu işin içinden :)
ne demek elimden geldigince her zaman ....:1hug:Şeniz
unutmayınki başarmak karar vermekle başlar . ben bu kararı sizlerde görüyorum ...:1hug:
biliyodum biliyodumm :mymeka: niye yaptınn.. bende cebelleşiyorum niye pes ettin yaaa... üzüldümmm :çok üzgünüm: sonrada çok kızdım sana rouge:kedi:mafoldumben
tebrik ederimm,
düşünmemeye çalış,ciklet al evde çantanda bulunsun.
bir haftayı atlattınmı bu iş tamamdırrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?