Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

yaaa kızlar. ben dün çok kötü birşey yaptım. 1 tane sigara içtim. arkadaşlar gelmişti oturmaya. onlar karı koca içiyor benim eşim de içiyor. gece 1:30 da bir tane içtim. hepsi i,çiyor fosur fosur. ama krizim o pide yediğim gün gibi değildi. hatta hiç canım sigara içmek bile istemiyordu. çooook pişmanım.
bugün 7. günüm olacaktı. şimdi 1 e geri mi döndüm ya... offf ne yaptım ben. eskiden günde 1 paket içerdim. şimdi bir tane içtim diye kahroluyorum.

O ıÇtınĞın bırtaneyı unut hemen ve kaldıĞın yerden devam et unutma eŞın ve dıĞerlerı senı etkılemesı tamamen psıkolojık aslında fızıksel olarak ıstememıŞsın .. Hayat senın hayatın kalıtelı yaŞayacaksın unutma

İnan canım bu aralar bende aynı durumdayım hemde içimde öylesine bir sıkıntı oluyor ki ara ara kafayı yiyecem birde bu günlerde aklıma geliyor üff ya kızıyorum kendime nerdeyse 4 ay olacak. çok gerginim bende.

akşam sevgililer günü diye arkadaşlarla yemeğe gittik masada bir ben sigara içmeye kalkmadım...çok zor oldu ama dayandım...hiç akşamki kadar canım istememişti..ama hiç içmedim. başardım galiba bu sefer kesin bırakıyorum...

kızlar bende bırakmak istiyorum ayrıca hamileyim bebeğime çok zararlı bişe bu biliyorum ama dayanamıyorum sadece azalttım günde 1 paket içerken hamile kalınca 3yada 4 e düşürdüm ama dayanamıyorum nasıl bıraktınız sigarayı ltfn bana da yardımcı olurmusunuz

canım bende günde bir paket içerken hamile kalınca 3 4 e indirmiş ama bırakamamıştım. ama şimdi miniğimin yüzüne bakınc vicdanım sızlıyor nasıl içtim diye. iki ay önce 20 aylık oğlum sigarayı ağzına almış çakmakla yakmaya çalışırken görüm. içim eridi. bırakayım diye düşünürke zam geldi eşimle birlikte bırakmaya karar verdik ve yıl başında bıraktık. günde en kötü 10 15 tl ona vermektense oğluşuma harcıyorum. şimdi kokusunu bilmiyosun meleğinin doğduğunda saçının bi teline dünyaları yakacaksın ama şimdi ...
bırak arkadaşım. açık ve nett söylüyorum. ilk 3 4 gün hiç birşey hissetmiyosun yaşamıyouş gibisin. saçma salak dolanıyorsun ortada. sonra az az hafifliyor ve bitiyor. inşallah bırakabilirsin.

çok haklısın ya inan yazdıklarını okuyunca daha da vicdanım sızladı evet ya bırakıcam bırakmalıyım sigara bebeğimden daha önemli değilki bırak önemini bebeğimede sırf zarar... evet ya akşam eşimlede konuşucam o zaten beraber bırakalım diyordu ve beraber buna son vericez. bana desteğin için tşk edrm arkadaşım çok sğl

nagihancım sigarayı bırakmak için için ondan kurtulmayı gerçekten istiyor olman gerek en önemli etken kişinin isteği ayrıca sen karnında bir melekte büyütüyorsun ileride sağlık sorunları olan bir bebek ne sen istersin nede o böyle doğmak isterdi şuan eğer meleğinin senden bir dilek ahkkı olsaydı emin ol bu zehirle onu beslememeni istedi tatlım
gerçekten bırakabilirsin tatlişkom bu zıkkımı meleğin için bunu çoktan yapman gerekirdi zaten bu yazıyı okudu7ktan sonra evdeki sigara pakateni bir çekmeceye koy ve onunla vedalaş ama sakın sonbir tane elveda sigarası içeyim deme lmaz: aklına geldikçe bebeğin için yapman gerekenleri düşün ve kendini oyala,dişlerini fırçala ve bol bol su iç bu bebek içinde iyi gelecek :ecrin_bebek: tabiki arada ciddi krizlerin olacak hepimizin oldu canın ağlamak istiyor durduk yere zırlıyorsun ama utanma ağla zırla bağır çağır ilk 1 hafta sonunda bir bakmışsın mis gibi sen kokuyorsun teninin ve dudaklarının rengi değişmiş yemeklerin tadı aslında farklıymış sırnaşık şey ve bir çok şeyin aslında başka olduğunu fark ediyorsun ondan kurtulduğunda canım
aklına her geleleni buraya yaz bir imdatttt de ben zaten burda oluyorum hemen unuturuz birlikte tatlım ne dersin ?

ya çok sğln ya. evet haklısınız o pis şeyi kaldırıcam yada arkadaşa verim evde tutarsam içerim ben onu walla süper gaza geldim :) artık bende SıGARAYI BIRAKIYORUMMMMMMMM

ya çok sğln ya. evet haklısınız o pis şeyi kaldırıcam yada arkadaşa verim evde tutarsam içerim ben onu walla süper gaza geldim :) artık bende SİGARAYI BIRAKIYORUMMMMMMMM

nagiş ve bebiş aramıza hoşgeldinizzzzzzzzz kaydirigubbakcemile5 merak etme canım birkaçgün sonra bütün krizleri birlikte atlatıyor olucaz bunları bebişimiz için yapmalıyız dimi :ecrin_bebek:

evet ya kesinlikle. bebeğimin sağlığı için sigara bırakamıcaksam benden anne olurmu ? kesinlikle bırakıyorum ve gerçekten sizler gibi parasını kumbaraya atıcam :) biriken paralrlada rabbim izin verirse beişime cicler alıcam :) yaa warya hepinizden ALLAH razı olsun iyi ki varsınız :)

nagihann doktorlar diyorki sigara içtikten sonra çocuğunuza sarılmak yada öpmek çin üzerinizdeki kıyafetleri değiştirmelisiniz. düşün yani bırak hamile iken içmeyi,bırak yanında içmeyi,başka bi ortamda içip çocuğu öpmek bile onlara zararlı.. sırf bizim yüzümüzden.. masum hiçbirşeyden habersiz çocuğunu zehirliyorsun.. yarım paketi başka birine verme konusunda ise onu vermek için acele etme bence.. köşede dursun ve şöyle düşün " içebilirim aslında ama ben istemiyorum" de.. " ben istemezsem içmem" de " herşey benim isteğime bağlı ben istemezsem gelsinde içirtsin bakalım o illet kendini de..

rica ederim canım ne demek. biz eşimle ocak 3 de bıraktık. ara sıra tabiki canımız istiyor tamamen bitti değil ama durulabiliyormuş. bırakanlar insan üstü varlıklar değil. dua ediyorum şimdi allahım irademe yenilip yeniden başlamayayım diye. eşimede dedim ki eğer tekrar sigaraya başlarsan hem bende başlarım en pahalısını içerim hemde işten çıkarım o zaman savaş kendi halinde hayatla dedim. senin bunları söyleyeceğini hiç düşünmezdim sen misin bana bunları söyleyen gerçekten dedi. çünkü yürüyen ateş gibiydim. çok şükür bıraktım..

sahdow naber atlım cildim okadar düzeldi ki anlatamam ya süper oldu çok mutluyum.senin nasıl hayatım

merhaba kızlarrr..sevgililer gününde dışardaydım canlı müzik yapılan biryere gittik kapalı ortamdı ama herkezz pöfür pöfür sigara içiyordu vallaa çok zor tuttum kendimi demicem canım hiç çekmedi gerçekten :lepi: o dumanla beni boğdularr boğdularrr :mymeka: ama bugün öğlen küçük bir kaçamak yaptım gene 2 nefes duman sonra attım gene pişmanlık duydum offf yaa esasında canım istemiyordu krizde değildi kendim kaşındım kendim,erkek arkadaşımda içmiyor o da rahatlamıştı artık içmiyorum diye ama olmadı neyse ben ona söz verdim kendime söz verdim sizlere söz veriyorum o 2 fırt olmicak hayatım da 10 sene boyunca 1 paket içtim bugün 2 fırt içtim ve çok pişmanım

Son düzenleme:
Kizlar bu aksam bende sigaraya son veriyorum yarin bende aramizda olucam.asyaz ben o salakligi yaptim dondum taaaa basa az iciyim Bari dedim AMA inan olmuyor donuyosun bir iki derken eski moda aman canim . Yarin gorusuruz insallah

içerek kendinizi kandırıyosunuz kızlar.. inanınki 1-2 tane ile kalmaz, zamanla arttıracak ve başa döneceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…