Mrb cnm 10.gÜnÜn olmuŞ ne gÜzel hala sıkıntılar devam edİyormu?
evet oldu asyaz.. ne ağlamak ne ağlamakk :) eşim şimdiye kadar bu şekilde ağlamaklı halime hiç denk gelmemişti düşün yani.. sanırım sinirler geriliyo ve tepki olarak duygusallaşıp hassas bi kişiliğe bürünüyoruz kafamçokkarıştı ben yeni yeni düzeldim diyebilirim. ilk bıraktığım zamanlarda çok ağlamıştım sonra geçti sonra gene geldi gene geçti ve son zamanlarda gene gelmişti ama bu aralar iyiyim :) bu aralar ise kimseye tahammülüm yok alsanaalsanasmile çok hırçınım alsanaalsanasmile aslında canım istemiyor içmek ama bir taraftan diyet yapmaya çalışıyorum ve hayatımda beni eğlendirecek zevk vericek bişeyin olmaması daha da geriyo sanırım beni alsanaalsanasmile
kızlar bende bırakmak istiyorumayrıca hamileyim bebeğime çok zararlı bişe bu biliyorum ama dayanamıyorum sadece azalttım günde 1 paket içerken hamile kalınca 3yada 4 e düşürdüm ama dayanamıyorum nasıl bıraktınız sigarayı ltfn bana da yardımcı olurmusunuz
kızlar bende bırakmak istiyorumayrıca hamileyim bebeğime çok zararlı bişe bu biliyorum ama dayanamıyorum sadece azalttım günde 1 paket içerken hamile kalınca 3yada 4 e düşürdüm ama dayanamıyorum nasıl bıraktınız sigarayı ltfn bana da yardımcı olurmusunuz
ya çok sğln ya. evet haklısınız o pis şeyi kaldırıcam yada arkadaşa verim evde tutarsam içerim ben onuwalla süper gaza geldim :) artık bende SİGARAYI BIRAKIYORUMMMMMMMM
çok haklısın yainan yazdıklarını okuyunca daha da vicdanım sızladı evet ya bırakıcam bırakmalıyım sigara bebeğimden daha önemli değilki bırak önemini bebeğimede sırf zarar... evet ya akşam eşimlede konuşucam o zaten beraber bırakalım diyordu ve beraber buna son vericez. bana desteğin için tşk edrm arkadaşım çok sğl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?