Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bu arada doktorun yazdığı ilaçların bi kısmını devlet ödemiyo.200 tl kadar para verdim ilaçlara.zaten sadece champix 179 tl

canımcım o dinçlik bende de var :lepi: akşam bi türlü uykum gelmedi ve 3:30 da yattım saat 7:45 te uykumu gayet almış şekilde uyandım :) şimdilik istek duymuyorum içme konusunda inşallah böyle sakin geçer..
Canım doktorunun kendisininde aynı aşamalardan geçmiş olması güzel senin açından empati yapabilir.Önümüzdeki hafta hiç içme demez bence çünkü bu yine birden bırakmaktır ve böyle bişey isteyecek olsa şimdiden kendini hazırlaman gerektiğini söylemesi gerekmezmiydi sana? Bence önümüzdeki hafta 1 paket sigaraya alışman için yine 1 pakete devam et yada 1 paketten 1 tane az iç diyecek azaltmak için. canım sana bişey sorucam benim dün gece paylaştığım bir bilgi var illeti bırakınca yavaş yavaş neler olduğu konusunda.. orda sigaranın zehirlerini vucuttan atmak için folicasit ve b12 vitaminleri kullanılabilir diyo.. Bu bilgi doğrumu bilmiyorum ama sen bunu bi doktoruna sorsana.. böyle bir bilgi duydum kullansam bana zararı olurmu dermisin? yada senin kullandığın ilaçlarda bunlar varmı?

bu arada doktorun yazdığı ilaçların bi kısmını devlet ödemiyo.200 tl kadar para verdim ilaçlara.zaten sadece champix 179 tl

çok pahalı ama bu illetin neden olduğu/olacağı hastalıklar için verilen ilaçlara verilen parayı düşününce hiçbişey değil.. artı bi de sağlığına kavuşacaksın.

ben de katılmalıyım bu topiğe dedim ve hemen geldim....günde bir paket içi,yorum...hiç eksiltemiyrum.....bazen geçtiği bile oluyor.....neler yapsak bırakmak için....

zorluyor valla ...canım istiyor ..ağzımda bir ciklet (ki ben ciklet çiğnemeyi beceremeyen yarısı dışarıda çiğneyen ) bir sağa bir sola savruluyor....akannehirevde sigara var,ben dayanmaya çalışıyorum ama acayip gergin ve sinirliyim ....yavaş yavaş mı bırakmayı denemek daha iyiydi...
birde kocadan olmayak :jeyyar:-tatlicadiarzu-

ben de katılmalıyım bu topiğe dedim ve hemen geldim....günde bir paket içi,yorum...hiç eksiltemiyrum.....bazen geçtiği bile oluyor.....neler yapsak bırakmak için....
hoşgeldin canım.. valla çok klişe olacak ama önce karar vermek gerekiyo.. sonra kendini buraya atmak :)) burda toplanmamızın amacı yanlız olmadığımızı,aynı dakikalarda başka birilerininde kendisi gibi bu konuda savaş verdiğini bilmek birbirimizden destek almaktır. Başka bi topicte okudum biri 20 tane sigarayı yakmış hızlı hızlı hepsinden içmiş gözünden yaş gelene kadar ve tiksinmiş bir daha içmememiş.. kokuyu bir daha duymak istememiş.. evet olabilir etkili olabilir ama ben bu şekilde yapmıyorum birden bırakıp unutmak istiyorum o illeti..

ehahahaha... valla senininle kafalar uyuşuyo bizim :))))) akşam bir gergindimki sorma :)))) sinirimden konuşamıyor lafları toparlayamıyodum ama geçecek bitanem. Onlarda biraz anlayışlı olsunlar canım yaaa..

Benim yaklaşık sigarayı bırakalı 50 gün lmazldu :)))valla param cüzdanda kalıyor harika 2 günde bir 4.5ytl vermekten bıkmıştımlmaz:şimdi :))kendime ciciler alıyorum .sigara zıkkımına boşuna paora harcamışım

bu arada evde sakız olsaydı iyi olurdu ama yok fisfisfis şimdi kim gidip alacak sakız yaaa.. desibelcim karar verirsen gel biz burdayız..

ay çok fenaydım sorma ...
adam idare ediyo allahtan ...arıyo da zırt zırt naptın içtin mi diye ...
şimdide elma yiyom
sinirden valla,gerginlikten ..şimdi dikkatimi çekti cikleti nasıl çiğnediysem dişlerim ağrıyor...

ayy canım seni gerçekten tebrik ediyorum.. ramazanda bırakmışsın akşam okudum hayran kaldım yanii.. inşallah bizde kurtulacağız bu illetten. nasıl rahat hissediyosun kendini dimi.. sinirlilik hali geçtimi.. yani o gerginlik ne zaman bitti sende? sanırım 1 hafta değilmi? daha önce bıraktığımda 1 hafta gerilmiştimde ondan 1 haftamı dedim?

öldüm kız sana gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: ben nasıl yapıyom biliyonmu şeker? yanıma 1 bardak su koyuyorum durmadan onu yudumluyom.. bu seferde wc ye taşınıp duruyom ama napim :kedi: eşin soruyo hee :jeyyar: senin başarabileceğinden şüpheleri var ozaman CADIARZU nekadar dayanacak diye düşünüyo.. benimkide aynı.. ama içmicem anasını satimm.. içmicem klava: klava: klava: görsün oda kimin iradesi kuvvetli klava: ben bırakınca o da bırakıcakmış sanki kolaydı görcez... vereliniortak

amannnn o bu konuda güvense ne olur..... ben güvenmiyorum ki kendime bu konuda :sinifsinif:
tek acizliğimin ve ezikliğimin sigara olduğunu biliyor adı gibi eşim ...
zaman zaman sorduğu sorulardan belli SıGARA MI- BEN Mı ? sırnaşık şey

Kızlarrrr benim de ( daha doğrusu kocamın ) yarasına bastınız.....Eşim sigara içmiyor da....Ve bizim en büyük tartşma sebebimiz bu illet.Ya ben de bırakmak istiyorum aslında ama olmuyor...Gerçekten çok denedim.Bantlar kullandım, kendime tarihler koydum hedef olarak, neler, neler....Şimdi yeni bir hedefim var.DK hapına başlıyorum bir dahki reglimde...ve bununla beraber sigarayı bırakmayı planlıyorum...yani bilmiyorum...inşallah ((

sakkııın kendime güvenmiyorum deme.. sakkkıınn.. güveniyorum ve ben istemediğim sürece o illet benim beynime hükmedemez.. hükmediyorsada buyursun yapsın bakalım de.. senin elin o illete gitmedikçe o illet sana yaklaşabiliyomu? sakın canım at aklından o illeti... çık pencereye geniş geniş nefes al..

inşallah kurtulursun canım ama ne kullanırsan kullan bırakmayı istemen lazım.. biyerde okumuştum " sigara kullananların çoğu içmesini seviyorum diyor aynı şekilde çoğu kişide bırakmak istiyorum diyor.. ee insan sevdiğinden ayrılmak istermi?? demekki sevmiyoruz sevsek bırakmak istermiyiz"

matraxcım ilk sayfada listemiz var.. Katılamak istediğinde bekleriz. bugün 4 arkadaş olarak 2. günümüz 1 arkadaşımızın 1. günü.. toplam karımızıda yazıyoruz..

kızlar biriktireceğimiz paraları ayrı biyere hergün koyalım.. lütfen ihmal etmeyelim.. lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…