Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

:) bence topic ismi gayet net laracım yaa.. bırakalım diyor azaltalım zamanla bırakalım ne kadar köşeye atsak kardır fln demiyor :roflol:

Bide birisi uzun süre topice gelmiyosa şüphelenmek lazım.. pelince,serm,the she,masumum neredeki? shadowun bilgisayarı arızalıymış onun gelmemesi normalde diğerleri konusunda derin düşüncelerim var?

:) bence topic ismi gayet net laracım yaa.. bırakalım diyor azaltalım zamanla bırakalım ne kadar köşeye atsak kardır fln demiyor :roflol:
zıkkımın kökünü bırakın parasını çatır çatır harcayın dese bana uyardı canım elimin ayarı kaçtı bu ara.....Zor frenliyorum kendimi nedendir bilmem mantıklıyımdır normalde ama bu sıra saldım biraz.....

Ay benim tatilim başladı tatlı kuşlar terk etti buraları.Ama içmeye başlayanda bi haber verip gitsin bence böyle yol gözlemekte hoş değil.Çıkalım piyasaya arkadaş toplayalım incin top oynuyor burada sende gelmiycem dediydin sende gelmessen ben burayı blog yaparım sanırım izninle:1rolleyes:

slm kizlarrrrrr valla dayanamadin lopun yapilmasini beklemeyi telin net paketini actirdim telefondan baglaniyorum aaaa yeter dayanamiyorum buraya bakmadan sizide cok ozluyorumm

girl yine mi yoksun cızzzzzzzzzzzz yaptın kız şok edersin beni

burdayım canımmmm mağlum pazartesi sendromu üstüne birde kar yağınca felç oldu bütün işler bilmiyorumkismile üztüne dün dişçi koltuğunda mahvoldum tatlım yaa açım uykusuzum acı çekiyorummmmmmsenağlama

Bide birisi uzun süre topice gelmiyosa şüphelenmek lazım.. pelince,serm,the she,masumum neredeki? shadowun bilgisayarı arızalıymış onun gelmemesi normalde diğerleri konusunda derin düşüncelerim var?

Ben geldim canımm merak etme sağlamım, ben bu ara diyete taktımya pek uğrayamıyorum buraya ama asla pes etmediminşallah bir daha da etmem.

kimse gelmiyor artık eskisi gibi. Açıkcası bende gelmek istemiyorum.. çünkü artık aklıma bile gelmiyor sigara. ve buraya geldiğimde aklıma geliyor. Buda rahatsızlık veriyor :)

bende bayadır uğramıyorum ama hastalık işlerin yoğunluğu derken pek fırsatım olmadı bide kızlar bende fark etdim ki bu başlığa gelince canım daha çok sigara istiyor .Katılıyorum sana light.

günaydın şekerlerrrrrrrr

ben uzun zamandır uğrayamadım topice bu dişim beni mahvetti mafoldumben bugün 13. günüm ama artık pek aramıyorum benimde aklıma geldiği zamanlar oluyor tabi hemen oyalanacak bişiler buluyorum kendime kurtulduk kurtulduk ha gayret kızlarrkaydirigubbakcemile2

Selamlar gunlerdir birakmistim yazmayi gelip bakip gidiyorum bende surekli burda yazisinca luzumsuz yere fazladan dusundugumu dusunuyorum.benocagin basinda biraktim AMA sonra bir hata etmistim AMA dusununce bir ayda en az600 adet sigara icerdim bu ay 2 tane ictim dahada bitti zaten o hatadan sonra1 hafta gecti ve kafamdaki karakedi oldu arada bir icmek yokkkkkkmus ama ayda 600 sigara me demek Allah hepimizi korusun

Girl disle ilgili haber bekliyorum canim senden b

laracım aklımdasın canım bu haftasonu kısmet olursa tekrar gidicem dişçiye ama son gidişimde çok büyük sorun yaşadım tatlım o arada soramadım senin porselen diş olayını kusura bakma tatlişkom

kızlar ben tam tamına 68 kg olmuşum.kendime inanamıyorum.ama sürekli canım tatlı çekiyo.yemek yemek aklıma gelmezdi,şimdi aklımdan çıkmıyo.bu arada sigarayı bırakmak için kullandığım depresyon ilaçları adetimi engelliyo.iki aydır regl olmuyorum.yine de sigara içmekten iyimidir sizce.layt layfım nirdesiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…