Ay ne çirkin yazdım haklısın life'çığım.Hani azalttım az içiyorum falan diye yazılmasın buraya diyoruz ya canım.Ama topiğin ismi bu şekilde yazılmasına uygun sanki mesela bir paketten üç taneye indirende gelip topiğin ismine bakarak içeriği okumadan ben bırakamadım ama 3 taneye düşürdüm para biriktireceğim diye yazan olabilir sanki.Topiğin adı sigarayı bırakanların dayanışma hattı falan olabilir içerikte anlaşılmış olur ne biliym işte öyle
zıkkımın kökünü bırakın parasını çatır çatır harcayın dese bana uyardı canım elimin ayarı kaçtı bu ara.....Zor frenliyorum kendimi nedendir bilmem mantıklıyımdır normalde ama bu sıra saldım biraz.....:) bence topic ismi gayet net laracım yaa.. bırakalım diyor azaltalım zamanla bırakalım ne kadar köşeye atsak kardır fln demiyor :roflol:
girl yine mi yoksun cızzzzzzzzzzzz yaptın kız şok edersin beni
Bide birisi uzun süre topice gelmiyosa şüphelenmek lazım.. pelince,serm,the she,masumum neredeki? shadowun bilgisayarı arızalıymış onun gelmemesi normalde diğerleri konusunda derin düşüncelerim var?
Ben geldim canımm merak etme sağlamım, ben bu ara diyete taktımya pek uğrayamıyorum buraya ama asla pes etmediminşallah bir daha da etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?