ben de kitapla bıraktım.bugün 1.günüm bitti.ama çok zor geçiyor.kar olarak 3.5 ytl
ya cidden topik çok iyi olmuş arkadaşım tebrik ederim. vallahi birbirimize el atalım bırakalım şu mereti. valla billa çift olarak sigaraya verdiğimiz parayla ev ödenir ,araba ödenir ya. her ay yeni ciciler alınır. cildimiz düzelir,sesimiz açılır,daha az yoruluruz, kamyon şöförü gibi kokmayız.
sigarayı bırakan herkes öyle memnun öyle mutlu ki, senelerce nasıl içmişiz ne aptalmışız diyolar. vallahi benide gazlayın ya ben bırakamadım mafoldumben
yine de direnmek güzel....çok evet...ama keyfi başka sigara ile savaşmanın ...zemuszemus
7.5 saat oldu içmiyorum..allah yardımcımız olsun...ben en çok yarın sabahı merak ediyorum onu atlatırsam ohhh diyeceğim...
bu arada eşime anlattım durumu,çok sevindi..senin bıraktığına emin olayım hemen bende bırakacağım dedi..ayda 250 tl kızlar sigara paramız..isteğe bağlı sigorta parasını karşılar bu fazlasıyla,üstüne de yemek yeriz ailecek düşünün yani...a.s
tşk ederim cnm tavsiyen için ...deneyeceğim...Canım hayırlı olsun savaşın darısıda bana inşallah hemde en kısa zamanda sana nacizane bir tavsiyem var çok krize girdiğinde maden suyu iç inan çok faydası oluyor bende bırakırken yeniden eski taktiklerimi uygulucam.
Arkadaşlar tam 3 yıl bırakmıştım bu zıkkımı ama geçen yıl eşimden aldığım büyük bir darbe sonucu yeniden başladım ve dedimki daha öncede bıraktım istesem gene bırakırım ama şu anda beynimin bir yanı bırak diyor bir yanı bırakma tamamen bırakıcam gün gelecek ama o gün uzak olmasın istiyorum. Şu anda hem gribim hemde sinüzit feci öksürüyorum ama gene içiyorum. Çocuklarımda çok üzülüyorlar. Nereden başlasam acaba bırakmaya, ben çok iradeliydim ama şimdi ne oldu bilmiyorum başlamaya cesaretim yok, Bana biraz cesaret lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?