• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

lightlife

eylülde geeeeellll :)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
8.728
40
358
Diğer
Arkadaşlar ben 12 senedir sigara içiyorum ve bugün bırakmaya karar verdim ve açıkçası çok kararlıyım :umursamaz: ayrıca sigaraya vericeğim parayıda biriktiricem.Sonra biriken para ile kendimize çeşitli hediyeler alabiliriz. Sizde katılın bana inanınki k.k nın bize bu konuda çok katkısı olacaktır ne demişler birlikten kuvvet doğar.. sigara içme eğilimi duyduğumuzda buraya içimizi dökelim rahatlayalım birbirmize destek olalım diyet gruplarındaki gibi.. Listemiz olsun diyorum bu listeye baktıkca motive oluruz..Liste yapmayı beceremem ama yine de deniyim bakalım Eveeeet listeme başlıyorum katılmak isteyen olursa aşağıdaki gibi bana yazarlarsa listeye eklerim. hadiyin bakalım kim katılıyor bu kervana.. sırnaşık şey

Kolay Değil Biz Zoru Başaracağız

Son düzenleme:
dün doktora bizzat sigara bırakmak için giden biri olarak,her gün içtiğim 2-2,5 paketi bu hafta 1 paket yapmam gerekiyo.doktorum söyledi.o yüzden bugünkü karım 5,5 tl canım.doktorum kademeli olarak bıraktırcakmış.bisürü ilaç ve bi de hava verdi.hadi hayırlısı.ben de bırakıp arabamı önden ödemeyi ve herşeyden önemlisi sağlıklı yaşamayı istiyorum.
cumartesi günü de dişlerimi temizletip ağzıma tüm bi bakım yapmaya başlıcaz diş doktorumla birlikte.kesin kararlıyım bu kez son olucak ve sigarayı bırakıcam

bende bırakmak ıstıyorum ama bunca dert varken zor gelıyor bana bıraz sıkıldımmı onda arıyorum careyı 8 senedir içioyrum günde 5 lıraa verıyorum ayda ortalam 150 lira yapıyor bıraksam bu parayla kendımı ödüllendırebılırım 6 aykadar bıraktım sonra tekrar başladım bıde cıldım kotüleşiyor benım bununda farkına vardım zor ama imkansız degıl gercekten .... başarabılırımm yapabılırım dersek olur mu olur

dün doktora bizzat sigara bırakmak için giden biri olarak,her gün içtiğim 2-2,5 paketi bu hafta 1 paket yapmam gerekiyo.doktorum söyledi.o yüzden bugünkü karım 5,5 tl canım.doktorum kademeli olarak bıraktırcakmış.bisürü ilaç ve bi de hava verdi.hadi hayırlısı.ben de bırakıp arabamı önden ödemeyi ve herşeyden önemlisi sağlıklı yaşamayı istiyorum.
cumartesi günü de dişlerimi temizletip ağzıma tüm bi bakım yapmaya başlıcaz diş doktorumla birlikte.kesin kararlıyım bu kez son olucak ve sigarayı bırakıcam
karar çok önemli nursunaz.. senin kararlı olduğun doktora danışman ve ondan yardım istemenden belli.. doktor dediğin şu illeti bıraktırma merkezlerinden birimi yoksa başka bi uzman doktormu... inşallah senin bilgilerinden de faydalanırız canım.. seni listeye yazıyorum canım..ok.bu arada benim bebeğim yok bu bırakma işi benim hamileliğimi de etkileyecek.. hem hamile kalmam kolaylaşacak hemde hamile kaldığımda bebeğime zararı olmayacak.. Biliyosunuz bebek düşünen biri hamile kalmadan önce bu illeti bırakmalı vücut belli bir zamanda arınabiliyor ancak.. oyüzden bebek düşünen isteyen ama o illetten kurtulmak isteyen arkadaşlarıda bu topicde görmek istiyorum..
bende bırakmak ıstıyorum ama bunca dert varken zor gelıyor bana bıraz sıkıldımmı onda arıyorum careyı 8 senedir içioyrum günde 5 lıraa verıyorum ayda ortalam 150 lira yapıyor bıraksam bu parayla kendımı ödüllendırebılırım 6 aykadar bıraktım sonra tekrar başladım bıde cıldım kotüleşiyor benım bununda farkına vardım zor ama imkansız degıl gercekten .... başarabılırımm yapabılırım dersek olur mu olur

Ben de bi keresinde bırakmıştım 2 ay içmedim tatile gittim canım istemediği halde keyiften tekrar başladım 1 tane ile ne olurki içmem bi daha dedim ama öyle olmuyomuş .. ama en zor anımda o illete sarılacakken şöyle düşünüyorum içimden " içtin diyelim o illeti ne değişecek??? problemmi çözülecek??? sana yardımı mı dokunacak??? hayır!!! o zaman o illeti içmeye ayırdığın vakti sakinleşmeye ayır geçecek birazdan geçecek unutacaksın" kesinlikle bu yöntem çok etkili oluyo bende.. bi de ben kahveyi asla yanında o olmazsa içmem içmezdim ozamanlarda şöyle yaptım "o illeti kullanmayanlar nasıl içiyo şu kahveyi bende kahvenin tadını çıkararak lezzetini alarak keyif yaparım :lepi:"
ben günlük olarak neler yaşadığımı buraya yazıcam eğer nisacım sende bırakıyosan listeye yazayım.. ama şöyle bişey var kesin kararlı olman lazım.. kendinle mücadele edeceksin..iradenle varmısın yokmusun delikafadulden çok para beee düşün yani ayda 150 tl 10 ayda 1500 tl.. neler alırsın kendine neler.. sağlığın zindeliğinde cabası..

Katılımın olmaması üzerine liste silinmiştir..

Son düzenleme:
hakkatten çok zor kızlar.bende hamileyim diye bıraktım sözüm ona ama 3 günde 2 günde bir 1 tane içiyom gene.insan öyle boşlukta oluyor ki kimi zaman hemen sigaraya sarılıyor.inşallah bırakırsınız.

hakkatten çok zor kızlar.bende hamileyim diye bıraktım sözüm ona ama 3 günde 2 günde bir 1 tane içiyom gene.insan öyle boşlukta oluyor ki kimi zaman hemen sigaraya sarılıyor.inşallah bırakırsınız.

sende katıl bize canım.. bak birbirimize destek olacakğız burda.. tüm duygularımızı paylaşıcaz ve sonunda kurtulucaz..

hımm kahve neffiiss.. tamam alışılmadık bir durum ama olsun zamanlar alışıcaz :kedi:

kızlar bugün ve hatta günlerdir bunu istiyor ve düşünüyorum...faranjitim gebreeriyorum hastalıktan ama illeti atamıyorum elimden :sinifsinif:o kadar güçlü bir karakter sahibi olan ben ,kararlı olan ben ,bu nalet şey karşısında inanılmaz ezik ve aciz kalabiliyorum... önce kendime sonra bu sigara bağımlılığıma çoook kızgınım....nasıl başaracağım bilmiyorum...içimi kemiriyor ,kurtulmayı deliler gibi istiyorum ama içmek istiyorum alıkoyamıyorum kendimi...ne olur bana da yardım edin ya ...listenize alın... size verdiğim söz ile bunu başara bileyim bari:gitme:artık kendimi bu nalet zıkkıma emnet edip ,kanserden erken ölmeyi ve canım eşimle kızımı bu hayatta bensiz zamansız bırakmak istemiyorum....her gün içtiğim 15 -20 adet sigara ile mezarımı bir toprak daha atıyorum :gitme:
şimsi son sigaramı içip ,bununla savaşmaya çalışacağım ..benim için dua edin :kedi:

kızlar bugün ve hatta günlerdir bunu istiyor ve düşünüyorum...faranjitim gebreeriyorum hastalıktan ama illeti atamıyorum elimden :sinifsinif:o kadar güçlü bir karakter sahibi olan ben ,kararlı olan ben ,bu nalet şey karşısında inanılmaz ezik ve aciz kalabiliyorum... önce kendime sonra bu sigara bağımlılığıma çoook kızgınım....nasıl başaracağım bilmiyorum...içimi kemiriyor ,kurtulmayı deliler gibi istiyorum ama içmek istiyorum alıkoyamıyorum kendimi...ne olur bana da yardım edin ya ...listenize alın... size verdiğim söz ile bunu başara bileyim bari:gitme:artık kendimi bu nalet zıkkıma emnet edip ,kanserden erken ölmeyi ve canım eşimle kızımı bu hayatta bensiz zamansız bırakmak istemiyorum....her gün içtiğim 15 -20 adet sigara ile mezarımı bir toprak daha atıyorum :gitme:
şimsi son sigaramı içip ,bununla savaşmaya çalışacağım ..benim için dua edin :kedi:

Eğer çareyi onda aramazsan bırakırsın canım ben inanıyorum.. ben bu illeti bırakmamın ilk günü olduğu için kendime tatil verdim mesela.. beni sinir edecek olaylardan uzak durucam ev işi bile yapmadım bugün yemek bile yapmadım neden yapmadım yaparken mutlaka bişeye sinir olucam yada hiçbişey yapmayarak bugün kendime ödül verdim. Canım benim ben nasıl yapıyorum biliyomusun daha öncede denedim bende bu etkili oldu.. evde yada eskiden çalışıyoken kullanmadığım bi çekmecede içinde 4-5 adet sigara olan bi paket bulunduruyodum.. niye??? eğer krizim tutarsa şu şekilde düşünüyodum " hayır içmicem aslında içebilirim çekmecede sigara var ama ben istemediğim için içmiyorum. İrademle karar veriyorum ve içmiyorum.. bunu kendime nasıl alıştırdıysam o şekilde bu bedenden ayırabilirim." sende öyle yapabilirsin. şuan evde var mesela içebilirim ama içmicem :kedi: ama evde olmasın. olmadığını bileyim hemen gider alırım bide üstüne içerim valla.. :roflol: o benim emniyet stoğum :))) Allah yardımız olsun.. bu arada ROUGE bence sen yarından itibaren başla yada bugün içtiğine göre yani paket aldığına göre yarından itibaren biriken paran olacak.. yada sen bilirsin canım bugünden itibaren yazıyosam bana günlük karını söylermisin.

valla biraz salaklaştım ne yalan söyleyim nikotin azlığı etkisini göstermeye başladı sanırııııımm :gitme:

Ekledim canım bugünkü karın nedir yazarmısın?

hadi bakalım tam gaz yola devamm..... sakın sinirlendiğinde sıkıldığında aklına gelse bile ona dokunma aç pencereyi bol bol nefes al..
inşallah ....
az önece eşim aradı ona söyledim bana sigara almamasını ..almayacak....kaydirigubbakcemile2
şuanda 2 dometes kestim yiyom...kilo da alırım hem ne güzel...çirozluk ta canıma tak etmişti...bir taşta 2 kuş...a.s.:nazar:

inşallah ....
az önece eşim aradı ona söyledim bana sigara almamasını ..almayacak....kaydirigubbakcemile2
şuanda 2 dometes kestim yiyom...kilo da alırım hem ne güzel...çirozluk ta canıma tak etmişti...bir taşta 2 kuş...a.s.:nazar:

valla şanslısın. Ben bi taraftanda diyet yapıyorum yemek yemekte yasak :kedi: ohhh yarabbim sabır versin bize :)) ama eminim 4 gün sonra işimiz çok çok kolay olacak.. sende biriktirdiğin para ile kızına hediyeler alırsın.. yada kendine alkisalkisalkis bide canım bilmem sen ne düşünürsün ama evde sigara bulundur. bak olmazsa inadına içesin gelir yani benim öyle oluyo :kedi: ben oğlak burcuyumda biraz inatımdır :kedi: bide etrafa sigarayı bıraktım deme öyle yaparsan herkez hadi bakalım nereye kadar gidecek diyecek sonra baktın sen başladın ozaman dalga geçilecek.. ben canım istemiyo deyip geçiştiricem öylesi daha güzel.. bıraktım denilince inadım tutuyo gene :roflol:

vallahi billahi şimdi duygusal bi klip seyrettim. şarkı süper klipte öyle.. az kalsın aklım yatıyodu bişeylere ama hemen buraya sarıldım..

ara ara aranıyorum ama bu seferde helva koydum tabağıma kaydirigubbakcemile5

Back