kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum sız eturp kürümü daha cok uzatıyor sacı yoksa sınemakı kurumu??
saçlarım kırıkken baya dökmüştü ama şu an kırık yok ya hiç dökülme olmadı çok sağlıklı kürü anlatayım 1 turpu rendeliyorum 3 bardak suda 20 dakika kaynatıyorum ılıyınca posasından ayırıyorum soğuyuncada 1 yumurtanın sarısını ekliyorum kafndan aşşağı döküyorum başımı eğipsıkıp sitreçliyorum düğün öncesi 2 ay yaptım çok uzadı herkez baya uzamış dedi ama işte düğün maşa falan gene yandı kestirdim sinamekide yapacam haftada 1 bana tarif etsene bide uzama oldumu sendede
Ben 1-2 tur sinemaki yapacağım sonra turplu suyu da yaparım uzasın yeter ki..Sinemakili de çok basit; yarım çay bardağı kaynatılmış suda bir miktar sinemaki demlendiriliyor sonra içine 1 ampül bemiks,ve badem yağı katılıyor ben ek olarak zeytin yağı katıyorum..şu an üçüncü haftamdayım az bir şey uzadı sanki ama asıl uzama 8.kürden sonra verilen arada oluyor diyorlar o nedenle onu bekliyorum ,o arada anlıyacağım gerçek uzamayı..santim santim ölçemiyorum ben ya..turplu suda güzele benziyor bu bitince yapacaüım mutlaka..
ben bugün turplu su yaptım b pantene li ve bemilksli şampuanımlada yıkadımmm ahahaha bu arada şampu anda bi ben eksiğim herşey var :) yarında evde sinameki var 1 ampulde bemilks ama badem yağı yok onun yerine zeytinyağı koyacam bakalım nasıl olacak
kızlar sinamekiyi nasıl yapacağızz
Ben 1-2 tur sinemaki yapacağım sonra turplu suyu da yaparım uzasın yeter ki..Sinemakili de çok basit; yarım çay bardağı kaynatılmış suda bir miktar sinemaki demlendiriliyor sonra içine 1 ampül bemiks,ve badem yağı katılıyor ben ek olarak zeytin yağı katıyorum..şu an üçüncü haftamdayım az bir şey uzadı sanki ama asıl uzama 8.kürden sonra verilen arada oluyor diyorlar o nedenle onu bekliyorum ,o arada anlıyacağım gerçek uzamayı..santim santim ölçemiyorum ben ya..turplu suda güzele benziyor bu bitince yapacaüım mutlaka..
şimdi saç boyutun tam olarak nerede :)) inşallah çabuk uzar yaa turplu su bana çok zor geliyor aktardakiler sinameki saç uzatmıyor diye elime sarımsaklı şampuanı verdi bunu kullan dedi
Canım resim eklesem daha iyi olur sanırım..fotograf makinesini bulsam hemen eklicem..ne uzun ne kısa uzunluklu bir yerde..sırtımla belim arasında bir yerde..canım aktarlar öyle onlara bakma elindekileri satmaya çalışıyorlar..gçene gün gittim sinemaki alacağım bana diyor şu yağ uzatır bu yağ uzatır..diyorum ki sinemaki istiyorum..onun yerine şu şampuanı verelim bunu verelim..sonra anladım ki ellerinde yokmuş..olsa bile ne olacak canım 2 liraya dünyanın sinemakisi alınıyor bu da işlerine gelmez tabi
ekle resim merak ettim :)) aynen öyle:)benim gittiğim aktarda tanıdık ama onun işi çıkınca o günlük bir çocuk geçmiş genç baya ben sinameki otu ve sarımsak sampuanı alcam dedim direk sarımsağı elime verdi sinameki boşuna alma dedi bende istiyorum felan dedim uzatmaz parana yazık dedi kaldım öyle ne diceğimi bilemedim yarın gidip alıcam sinameki canıma tak etti bu kısa saçlarla dışarı bile çıkmak istemiyorum
Al canım..bir de barcelona yağı var çok övmüşler onu da kat istersen küre içinde baya bir yağ var,onu alacağım ben de..eminim ki faydası olacaktır saçında kırık da yok çok çabuk uzar..bir de arkadaşlarına dikkat et canım bir yerde duymuştum biri sana saçını kestir filan diyorsa durduk yerde seni kıskanıyor demekmiş..yaza kadar baya uzar saçın hem de sağlıklı olur..
o yağ bende var canım hatta bende bunlar var saçlarım uzunken arada düzeştiriyordum şimdi kestirince hiç şekil almıyor kabarıyor felan her banyodan sonra düzelştirmek zorunda kalıyorum doğal olarak kırılıyor ne yapacağımı bilemiyorum( bende bu yağlar var bunları kullanıyorum :)
Eki Görüntüle 628238
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?