merhaba kızlar ben o saçımla çok uğraşıp asla uzatamayanlardanım ben 27 yaşındayım saçlarım yaklaşık 5 yıldır hiç uzamıyor hep omuzlarımda çalıştığım için sürekli düzleştirdim ..yandı o yandı ben bi kestirdim katta attırdım kırıklar daha iyi gitsin die saçım kaldı 5 yıldır aynı uzuyo diplerden ama uçlardan kırılıyo bunu 5 yıl çektim çünkü sürekli düzleştiriyodum çalıştığım için.artık evdeyim çalışmıyorum ...düğünümden sonra saçlarımı kestirdim kuaföre bütün kırıklarını aldırdım..saçlarım karemeldi siyah hintkınası sürdüm baya bizaman boyamak istemiyorum çünkü.. şimdi bakıma gelelim
şampuanıma 1 kutu doğum kontürol hapı ezdim ve koydum ve bepantene evigen koydum
2 günde bir ise turplu kür yapıyorum saçlarıma baya uzadı en uzun saçım sütyenime değiyo ama katlar hala kısa .....
belime kadar gelmesi lazım kestirdiğimde omuzumdaydı
şimdi hadi benimle bu kürü beraber yapın 2 ay süre koyuyorum bakalım ne kadar uzayacak haftada 1 yada 1.5 cm istiyoruz bakalım ne olacakk
şampuanıma 1 kutu doğum kontürol hapı ezdim ve koydum ve bepantene evigen koydum
2 günde bir ise turplu kür yapıyorum saçlarıma baya uzadı en uzun saçım sütyenime değiyo ama katlar hala kısa .....
belime kadar gelmesi lazım kestirdiğimde omuzumdaydı
şimdi hadi benimle bu kürü beraber yapın 2 ay süre koyuyorum bakalım ne kadar uzayacak haftada 1 yada 1.5 cm istiyoruz bakalım ne olacakk