Hadi para biriktirmeye başlayalım

Arkadaşlar merhaba para birikimleriniz ne alemde Ben ancak bu saatte girebildim.
Papatya0606 canım yaz bendende 30.250 tl.

benim maaşımı hala veremdiler şaka gibi ama gerçek=((
maaş günü kumbişime büyük bi iyilik yapmayı düşünüyorum

leylacım hamiş hamiş sırf liste içi bekliosan 12 yi
yorma cnm kendini
listeyi yap çık
kalanlarıda 12 ye kadar bildirrenleride yrn eklersnn
Şeniz

canim burda saat 12 degil. saat 2. yani TR saatinden 2 saat ondeyiz. 15dk kaldi zaten liste de hazir buraya kopileyip uyumaya gidicem.

Papatya0606—4.60tl*2tl*8.10tl
Leyla01—18 tl*6.60tl*4.80tl
SelmaY :uhm: 0tl 30.250tl
Nalanna 18tl*3.80tl*:uhm:
Buzdevri :uhm: :uhm: 17tl
Zoia- 0tl*3.5tl* :uhm:
Selenimo 10tl*10tl*:uhm:
Dicer 1tl :uhm: 3tl
Seda_elt :uhm: :uhm:
LolaBunny 0tl*10tl*:uhm:
Sbnmcsm 3tl*10tl*:uhm:
Ozlem71 :uhm: :uhm: :uhm:
Ececik35—20tl*5tl *2tl
Ayymme :uhm: :uhm: :uhm:
Burcudeniz 4tl *1tl *5tl
Ilknur1979—10tl*10tl*:uhm:
Royem 1.80tl*0tl*19tl
Mihmandar 10.5tl*3tl *:uhm:
Pamugum 7tl*17.25tl*8.25*tl
Jazmin 15tl*3tl*:uhm:
Pptya87—5,20tl*0tl*:uhm:
Benimminikelam 3.50tl*6.80tl*4tl
Cokmasum 20tl*10tl*3tl
Hera 20tl :uhm: :uhm:

Maşallah kumbaramiza bereket.....

bu arada kızlar gün içinde attığınız para miktarını 1 kerede tam olarak yazsanız liste yapmak açısından leyla 01 ve benim için daha kolay olacak..

Listede onunde :uhm: simgesini gören arkadaşlar paraları belirtseler cok iyi olacak,çünkü biliyorsunuz 3 gün içinde haber vermeyen bayanlarımız listeden çıkarılacak....
Gün içinde atılan para miktarinı gece 12 ye kadar bildirin kızlar...
aksi takdirde bildirimi geçiken para listeye işlenmiycektir o gün için.. .................

Son düzenleme:
Sevgili leyla benim :uhm: simgemi kaldırabilirsin çünkü 3 günlük bildirimi yaptım bugün ayrı ayrı... netim yoktu o sebeple..... sevgiler...

canım ben dün 1 attım, yazmıştım sabah cebimden düştü attım diye=) 10tl suanda kumbaramda

Sevgili leyla benim :uhm: simgemi kaldırabilirsin çünkü 3 günlük bildirimi yaptım bugün ayrı ayrı... netim yoktu o sebeple..... sevgiler...
canim dunun parasini dun,bugunun de parasini bugun bildirmen lazim.mesela dun liste olusmus,ve sen bugun bize bildiriyorsa bizim icin zor olacak her defa degisiklik yapmak o yuzden papatyamla beraber boyle bir karar aldik ki,gun icinde bildirilmeli paralar,geciktirilirse listede islenmiyecek.ama senin ve dicerin paralarinin toplamini 3cu gune yazdim ben.istisna olarak.bundan sonra dunku paralar listede olmayacak.cunku oyle cok zor oluyor...
canım ben dün 1 attım, yazmıştım sabah cebimden düştü attım diye=) 10tl suanda kumbaramda

o mesajin gozumden kacmis herhalde,dunku listeyi yarimyamalak hazirlayip papatyama devretmisdim,hastaydim.yazarim simdi
hamilemisin canım? allah analı babalı büyütsün inşallah:1hug: çok sevindim senin adına

amin,insallah.tesekkurler canimopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar..

Bende sizin yaptığınızdan yapmak istiyorum..:))
Miktar önemli diil sanırım,hergünmü bildiriyoruz..??

Azıcık anlatabilirmisiniz..:)

biz kumbara fakirleri bekliyoruz umutla inşallah bigün yüzünü güldürecez kumbirişlerimizin

dün 2 lr daha bugün atamadım atamam da heralde haftasonu pek geçmiyo para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…