Hadi para biriktirmeye başlayalım

evet bitanemm ben fazla pazara gitmem arkadaşımda yok burda zaten,sebze meyve alırım zaten bi tek çamaşır bile almam eşim aldırmaz:umursamaz:hep evdeyim kendim çıkıp dolaşmıyorum para harcamak için eşimin tatilini bekliyorum sezon yüzünden çoktan tatil olmuyor,ama yarın tatilmiş yandı kocişim biraz zara mango turlayayım o kadarcık lüksümüz olsun dimi amakaydirigubbakcemile3eşimden tırtıkladığım 3 tl yi atıyorum bugünkaydirigubbakcemile2

Güzelim sende maşallah süper taktikler var.E sende süper gidiyosun :eek:

günaydın kızlar iş yogunlugundn kacgündür yazamadım bi türlü sanırım listeden cıkarılmısımdır okuyamadım sayfaları gerci ama 3 gün yazmayınca cıkarılıyoduk..ilgilenen arkadaslar cıkarılıp cıkarılmadımı yazarsa sevinirim kumbarama bu süre zarfında baya para attım ama saymadım hastaydım bide ugrasmadım:s

şehir dışındaydım şimdi geldim yarından itibaren bişeyler atmaya başlarım hadi iyi gceler.

pek sakinlemiş burası

ortalığı karıştırıp gittiniz ya
siz olmayınca ve yeni cankuş kare ve karre65
olmadan
duruldu buralar nerdeler acabaaa ??????????????
cankuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:

ortalığı karıştırıp gittiniz ya
siz olmayınca ve yeni cankuş kare ve karre65
olmadan
duruldu buralar nerdeler acabaaa ??????????????
cankuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:

herkes bizdenmiydi kuzum
biz 3 aydır burdaydık
nedense son zaman karıştı ortalık
bizim oralar pek hareketli
bekleriz
:teytey::teytey::teytey:

bir kaç gündür giriş yapamıyordum ,uğrayamadım kızlar kusuruma bakmayın
umarım herkes iyidir
bu arada 20 tl attım bu gün
görüşmek üzere :)

Canımsın bazı özel nedenlerden dolayı listeyi yapamadım.Bugün yapacağım inşallah.

öylemi....birden bire cok az kisi gorunce listeler de olmayinca sasirdim....ne oldu diye....sevgiler...bu arada ben bugun atamadim..islerkesat bu aralar..

günaydınnnnnnnnnnn
bu gün benden 1 lira
az ama olsun :)

güzel bir gün dilerimmmmmm :)

arkadaşlar peki bu kumbaranızda biriken paraları ne yapıyosunuz tümletiyormusunuz ne kadar süre sonra tümletiyorsunuz merak ettim

X