Hadi para biriktirmeye başlayalım

eşim az önce 20 dolar verdi onuda attm kumbarama
tl karşılığı 28 tl diyelim.alkisalkisalkis

bu arada daha iktisatlı oluyorum galiba,
mesela; bulaşık makinasına bulaşıkları sudan geçirerek hafifçe yıkattırp öyle yerleştiriyoruz ya o nedenle şu 5i 1 arada olan tablet deterjanı ufalanmasın diye paketliyken bıçakla ikiye bölüp öyle kullanıyorum

hem dterjandan tasarruf hemde diğer türlü sanki deterjanlı gibi hissediyordum yıkananları baktım hiç fark yok üstelik daha sağlıklı gibi geldi bana tavsiye ederim hanımlar deneyin tasarrufunuza kumbaraya atın.

aslında böyle bir topik mi açsak ne? nelerden tasarruf yapılabilir gibi.:CüvCüv:

şelammm kızlar
benden bu gün 600 krş
malesefff kursa başladım ,azar azar masraflarım oluyor

Tijen hanım sıkmayın canınızı "damlaya damlaya göl olur"dan yola çıkarsak sonuç çok daha güzel olur.

saol bitanemmmmm opuyorumnanaktanşımardım:hulya:sırnaşık şey,pazarada gitmedim bu hafta ve doğru kumbişime bugün 20tl kaydirigubbakcemile2

Biz kadınlar için pazar vazgeçilmezlerimiz arasındadır helede bi kaç arkadaşında olursa...
Yinede gitmemen bak ne güzel olmuş en azından 20 tl.alkisalkisalkis gibi güzel bir miktar payı kumbarana atmış oldun. Ne dersin sencede çok iyi olmadı mı?:sm_cool:

Arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum. Rabbim hepinizi kesesine bereket versin.kaydirigubbakcemile3

Deterjanla yaptığın tasarruf çok güzelmiş fakat deterjanı ikiye bölüpte (bulaşıklar yıkandıktan sonraki)karşılaştığın sonuç benim daha çok dikkatimi çekti .Bu konuda(bulaşıklarım hep deterjanlı çıktığı için)bir çözüm bulamamıştım .İyi fikir etmişsin yöntemini çok beğendim bende bundan sonra senin gibi yaparım. Hem tasarruf hemde daha temiz ve sağlıklı bulaşıklar.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende kontörden kısmaya çalışıyorum, bide pasta çikolata vs yemiyorum artık, çay kahve zaten içmem kola sevmem sigaram yok..
e niye hala milyarder değilim benkaydirigubbakcemile3

benim kumbara bayağ ağırlaştı ufak ufak paralar attım ağzınaca dolsun bakalım bugün henüz siftah etmedim

evet bitanemm ben fazla pazara gitmem arkadaşımda yok burda zaten,sebze meyve alırım zaten bi tek çamaşır bile almam eşim aldırmaz:umursamaz:hep evdeyim kendim çıkıp dolaşmıyorum para harcamak için eşimin tatilini bekliyorum sezon yüzünden çoktan tatil olmuyor,ama yarın tatilmiş yandı kocişim biraz zara mango turlayayım o kadarcık lüksümüz olsun dimi amakaydirigubbakcemile3eşimden tırtıkladığım 3 tl yi atıyorum bugünkaydirigubbakcemile2

Listeyle ilgilenen pek sevgili bayanlar ,ben bu dönemki listeye devam edemeyeceğim ..giremiyorum devamlı beni silrseniz sevinirim..listede kalabalık yapmıyıım....Herkese bereketli günler dilerim...opuyorumnanaktan

bende kontörden kısmaya çalışıyorum, bide pasta çikolata vs yemiyorum artık, çay kahve zaten içmem kola sevmem sigaram yok..
e niye hala milyarder değilim benkaydirigubbakcemile3
Sağlık açısından kendine dikkat edenlerdensin demek hıh güzeeeela.s.
Ah be güzelim keşke ihtiyaçlar sadece bunlarla sınırlı kalsa öyle değil mi?CADIARZU

ya valla attım elime geçen bozuklukları sayamadım bileinanır mısınız yol yorgunluk inanır mısınız...ama cüzdanımdaki paraları ekledim kocişten para aldım çünkü o 35 lira kuruşları sayamadım ya..

benden bugun 60 kurus....bu arada artik liste tutulmuyor mu?niye sayfa bu kadar bos....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…