kimseler yok galiba bugün maaşımı aldımmkaydirigubbakcemile2 hemen gidip altın alıcam çeyrek nekadar acabaCADIARZU
kimseler yok galiba bugün maaşımı aldımmkaydirigubbakcemile2 hemen gidip altın alıcam çeyrek nekadar acabaCADIARZU
şelammm kızlar
benden bu gün 600 krş
malesefff kursa başladım ,azar azar masraflarım oluyor
saol bitanemmmmm opuyorumnanaktanşımardım:hulya:sırnaşık şey,pazarada gitmedim bu hafta ve doğru kumbişime bugün 20tl kaydirigubbakcemile2
bugün atamadım
eşim az önce 20 dolar verdi onuda attm kumbarama
tl karşılığı 28 tl diyelim.alkisalkisalkis
bu arada daha iktisatlı oluyorum galiba,
mesela; bulaşık makinasına bulaşıkları sudan geçirerek hafifçe yıkattırp öyle yerleştiriyoruz ya o nedenle şu 5i 1 arada olan tablet deterjanı ufalanmasın diye paketliyken bıçakla ikiye bölüp öyle kullanıyorum
hem dterjandan tasarruf hemde diğer türlü sanki deterjanlı gibi hissediyordum yıkananları baktım hiç fark yok üstelik daha sağlıklı gibi geldi bana tavsiye ederim hanımlar deneyin tasarrufunuza kumbaraya atın.
aslında böyle bir topik mi açsak ne? nelerden tasarruf yapılabilir gibi.:CüvCüv:
Biz kadınlar için pazar vazgeçilmezlerimiz arasındadır helede bi kaç arkadaşında olursa...
Yinede gitmemen bak ne güzel olmuş en azından 20 tl.alkisalkisalkis gibi güzel bir miktar payı kumbarana atmış oldun. Ne dersin sencede çok iyi olmadı mı?:sm_cool:
Sağlık açısından kendine dikkat edenlerdensin demek hıh güzeeeela.s.bende kontörden kısmaya çalışıyorum, bide pasta çikolata vs yemiyorum artık, çay kahve zaten içmem kola sevmem sigaram yok..
e niye hala milyarder değilim benkaydirigubbakcemile3
benden bugun 60 kurus....bu arada artik liste tutulmuyor mu?niye sayfa bu kadar bos....