Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdaydım ama bekledim gelen olmadı kapatıyorum artık. çok ağrım var. kalıp seninle sohbet etmek isterdim canım ama kusura bakma. mafoldumben
sonra görüşürz inş şeker opuyorumnanaktan
hamiş listesine eklenen isim varmı yerimseniben
öpüyorum canım görüşmek üzre kib
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kittycim merhaba
misafir vardı canım yeni gitti bende hemen geldim keske su agrılarını dindirecek birsey olsaydı :teselli: yok canım tubadan sonra hamiş kalan olmadı daha :sm_confused: sende kendine iyi bak canım iyigeceler Şenizopuyorumnanaktan
merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan
hoşbulduk hayatım nasl gidio özledim ya seninle cosmoyla muabbet etmeyi özledim bi bakim dedim ordamısınız die şansıma bak sen varmışssın varmı yeni hamiş benim tanıdığım
kızlarrr ben geldimmm
nasıl olsun canım ya yine bir gecikme yasıyorum bakalım sonuc ne olacak dun test yapmıstım birsey cıkmadı yine :sm_confused: sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor yigenim nasıl ?opuyorumnanaktan
bir kaç gün bekle bence hala gelmezse test yaparsın hemen çıkmayabilir.hayırlısı olsun canım bu işler kısmet işi..benim hamileliğm çok şükür ii gidio 4.ay bitmek üzere bebişimde ii hareketlendi artık kitty teyzesii sabahları özellikle bi hareket bi hareket
hosgeldin nancımmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktan
öyle yapacagım canım bakalım bekliyorum kaydirigubbakcemile3 herseyin yolunda gittigine sevindim canımyerin ben onun hareketleriniiiiiiiiii
opuyorumnanaktanmuzik dinlet ona annesi hosuna gider opuyorumnanaktan
kitycim nasılsınnn işallah hamiş olursun bazılarında tesle çıkmıyormuş olmazsaada önümüzdeki aya işallahh bu ay tek tubatu yu üst sıralara aldık henüz dimi tek hamiş bayanımız Allah herkese nasip etsinn
dinletmemmi hiç kendim bile söylüorum onunla sohbet ediorum.kittycim çok güzel bir duygu biliormusun anne olcağını bilmek ALLAH herkese yaşatsın bu duyguyu annemin değerini şimdi daha iiyi anladım..
kitty sen gelmişsin ben gitmişim anacım ben vtrkebn gelmezsin zaten naber iyisin?
nana selam canım nbr?
kittycim ben kaçtım ilaç içmem lazım sonrada sütümü içip yatıcam erken kalkıyorum çünkü öpüyorum cosmoya nagişe çok slm
hosgeldin bidenem opuyorumnanaktannasıl olayım ninikim bekliyom öyle bos bos bakınıyom göbüşünme ve arada geldimi diye orkidime :roflol::roflol:
anm bakıp bakıp durma be
kız belkide olmıcan ne bilyon len...karnında ağrı faln varmı adet belirtisai yani...benim göğüsler oldu koruk gibi.şişik indi daha adet olmadan...yani o hassaslık ve göğüslerdeki hassaslık tamamen yumurtlamadanmış kitty
canım benim kiticimmm sıkıntı yapma belki bişeylerrr olurragrı karnımda degilde yumurtalıklarda ve kasıklarda canım ya sanki geldi gelecek kırmızılar öyle bir huzursuzluk var alt tarafta kaydirigubbakcemile3