- 4 Ekim 2011
- 445
- 2
-
- Konu Sahibi gulnihal2013
ben hep içimden sevgilimin ankaraya atanamayacağını düşündüm yaklaşık 4 5 ay ve ankara hiç açılmadı atanamıyor ankaraya
bu da sayılır mı çok üzgünüm bilsem hergün olumlu düşünürdüm.
selam kızlar
kuantum diye bişey duydunuzmu bilmiyorum ama ben şimdi yapıcam,
inanıyorum, bekliycem inanıyorum, evlenince mutlu olucağım, eşim benle ilgili sevecen biri olucak. sorunlar çok kolay çözülecek, allah bana yardım edicek inanıyorum.
bunu gece yatarken ve sabah uyandığımda olumlu düşüncelerimi ve inandığım şeyleri tekrarlıycam, sizde yapın etkisini üç ay sonra göreceksiniz diyolar, hadi bakalım ne olacak????
beynimiz sabah uynadığında alfa modunda oluyormuş, bu moddayken yapmak daha iyiymiş.
aranızda kunatum düşünce tekniğini uygulayan varmı kızlar?? yada sonuç alan??
canım benim bende uyguluyorum.
ve gerçekleşiyor.
fakat cümlelerinde hep gelecek zaman kullanmışsın.
böyle hep geleceğe ertelersin.
örneğin ben sabah kalkar kalkmaz
" çok mutluyum bolluk bereket içindeyim güvendeyim başarılıyım sağlıklıyım"gibi olumlamalar yapıyorum.
sürekli şükredeceksin sağlığına dostlarına işine.....elbette olumsuzluklar olacak
karşılaştığın zorlukların seni daha olgun bir insan yapmak için olduğunu unutmayacaksın
kendini çok seveceksin
en önemlisi kimseyi eleştirip arkasından konuşmayacaksın
karşımıza çıkan herkez bizim aynamız.
bizdeki bir kusuru düzeltmek için karşımıza çıkıyorlar
birde bu düşündüklerinden asla şüphe etmeyeceksin olurmu diye hatta olmuş gibi davranacaksın
bülent gardiyanoğlu okumanı öneririm secret filmini youtube dan seyredebilirsin.
birde ho oponopono yöntemini araştır öpüyorum.
vaLLa canım bişi olucağını sanmam.
çunki kendi kendine günlerce beynine bunu tekrarlayınca illa herşey iyi gitmeli die dünürüz,ama bişiler ters giderse işte o zaman çok büyük halay kırıklığı yaşanır o psikolojiyle.
en güzeli dua etmek..
bilmiyorum ki olur mu :26: olacaksa başlıyım ben de olmasını çok istediğim bişey var da
selam kızlar
kuantum diye bişey duydunuzmu bilmiyorum ama ben şimdi yapıcam,
inanıyorum, bekliycem inanıyorum, evlenince mutlu olucağım, eşim benle ilgili sevecen biri olucak. sorunlar çok kolay çözülecek, allah bana yardım edicek inanıyorum.
bunu gece yatarken ve sabah uyandığımda olumlu düşüncelerimi ve inandığım şeyleri tekrarlıycam, sizde yapın etkisini üç ay sonra göreceksiniz diyolar, hadi bakalım ne olacak????
beynimiz sabah uynadığında alfa modunda oluyormuş, bu moddayken yapmak daha iyiymiş.
aranızda kunatum düşünce tekniğini uygulayan varmı kızlar?? yada sonuç alan??
aklıma cem yılmazın kuantum hakkındaki esprisi geldi