hadi kuantum yapalım kızlar

ben inanıyordum çok, ama sonra olmadığını görünce çok büyük hayal kırıklığı oluyor :KK50:

Hepsi tırıvırı...
Hayatta umut ettiğim herşey sükutu hayalle son buldu.
Bu tür kitaplar da okudum,yazılanları uyguladığım da oldu.
İşe yaradığını sanmam.
O kitabı yazanlar parayı kırıyor ben de evde mal mal
"para para para" dicekmişim para gelecekmiş
gelmedi mi g.tünü yırtsan gelmiyor
Yok böyle bi mantık
hayatta şansın olacak arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim

peki şansı olanların ne özelliği varda şansları oluyor bende onu anlamıyorum, genede umtsuz olma arkadaşım. innaıp güvenmeye devam edicem bende, bekliycem innaıyorum .:KK16:

peki şansı olanların ne özelliği varda şansları oluyor bende onu anlamıyorum, genede umtsuz olma arkadaşım. innaıp güvenmeye devam edicem bende, bekliycem innaıyorum .:KK16:

İnşallah umutlarınıza nail olursunuz
Umut etmek güzel şey ama insan ardarda sükutuhayal yaşayınca pek de iyimser kalamıyor sanırım:)

bunun sayfalarca kalın kalın kitapları olduğunu biliyorum, fizik kanunlarını bilmek anlamak gerektiğini biliyorum, reiki diye bir dalı var bunla mı ilgili bilmiyorum ama reikiyle ilgili birşey okudum bugün
adam pembe pembe insanlar görüyormuş insanlara şifa dağıtıyormuş felan töbe töbe
he bir de bunun kurslarına milyarlar yatıran bir abla tanıyorum o milyarları bana yatırsa ben pembe panter bile olurdum be

Son düzenleme:
bunun sayfalarca kalın kalın kitapları olduğunu biliyorum, fizik kanunlarını bilmek anlamak gerektiğini biliyorum, reiki diye bir dalı var bunla mı ilgili bilmiyorum ama reikiyle ilgili birşey okudum bugün
adam pembe pembe insanlar görüyormuş insanlara şifa dağıtıyormuş felan töbe töbe
he bir de bunun kurslarına milyarlar yatıran bir abla tanıyorum o milyarları bana yatırsa ben pembe panter bile olurdum be

:KK1: :KK1::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52:

Canım olumlama için sürekli şimdiki zaman ve geniş zaman kullanman gerekiyor..
Püf noktası bu yani ecek-acak,se-sa yada dili geçmiş zaman yok..örneğin zayıflıyorum tarzı cümleler;yani şimdiki zaman:KK1:
Bende çok karamsar ve negatif bir insandım daha önce,ancak hayatımda değişen bir şey olmadı:KK14:
3aydır olumlama yapıyorum kurduğum cümleler bile yanlışmış meğersem..bilmeden bilinçaltımı ne çok etkilemişim..
Şu anda mı evet daha mutlu,daha pozitif,daha umutluyum..ve istediğim her şey olur:KK1::KK1:

Son düzenleme:
Canım olumlama için sürekli şimdiki zaman ve geniş zaman kullanman gerekiyor..
Püf noktası bu yani ecek-acak,se-sa yada dili geçmiş zaman yok..örneğin zayıflıyorum tarzı cümleler;yani şimdiki zaman:KK1:
Bende çok karamsar ve negatif bir insandım daha önce,ancak hayatımda değişen bir şey olmadı:KK14:
3aydır olumlama yapıyorum kurduğum cümleler bile yanlışmış meğersem..bilmeden bilinçaltımı ne çok etkilemişim..
Şu anda mı evet daha mutlu,daha pozitif,daha umutluyum..ve istediğim her şey olur:KK1::KK1:

teşekkür ederim tavsiyen için,
o zaman inanıyorum mutluyum mutlu oluyorummm,:KK16:
ben inanıyorum ne olursa olsun inanıyorummmm,
kasımda evleniyorummm, mutlu oluyorummm:KK16:

canım daha önceden de yazdım
olumlu düşünmek yeterli değil
bazı ön koşulları var yoksa boşa gider
buraya yazanlar gibi olumlu düşündüm düşündüm olmadı dersin
mutlaka ama mutlaka bülent gardiyanoğlu" evrenin ilahi dili "ni oku

canım daha önceden de yazdım
olumlu düşünmek yeterli değil
bazı ön koşulları var yoksa boşa gider
buraya yazanlar gibi olumlu düşündüm düşündüm olmadı dersin
mutlaka ama mutlaka bülent gardiyanoğlu" evrenin ilahi dili "ni oku

ön koşulları nelermiş? merak etim doğrusu,
boşa gitmez ben tüm gücümle inanmaya deavme dicem, allah inancın her zerresini mükafatlandırır.
ilgilendiğin için teşekkürler.

selam kızlar
kuantum diye bişey duydunuzmu bilmiyorum ama ben şimdi yapıcam,
inanıyorum, bekliycem inanıyorum, evlenince mutlu olucağım, eşim benle ilgili sevecen biri olucak. sorunlar çok kolay çözülecek, allah bana yardım edicek inanıyorum.
bunu gece yatarken ve sabah uyandığımda olumlu düşüncelerimi ve inandığım şeyleri tekrarlıycam, sizde yapın etkisini üç ay sonra göreceksiniz diyolar, hadi bakalım ne olacak????
beynimiz sabah uynadığında alfa modunda oluyormuş, bu moddayken yapmak daha iyiymiş.
aranızda kunatum düşünce tekniğini uygulayan varmı kızlar?? yada sonuç alan??

evet bende dua ediyorum ve hergün diyorum inanıyorum diye. inanarak dua etmek çok önemli, ama bu kuantum düşünce tekniğide fena değil bence.

bunların ikisi nasıl bir arada?
kuantum ile düşünme tekniği evrene pozitif kuantlar gönderip pozitifleri kendine çekmek
dua Allah'tan dilemek

sen kimden neyden diliyorsun peki?

bakın benim yengem bu "OLUMLAMA" yüzünden sinir hastası oldu ve 2 yıl bakırköy ruh ve sinirde tedavi gördü. Pollyannacılık deniyor bu rahatsızlığa da beraberinde manikdepresif bozukluk...

bence bu kuantumu hayatına uygulama çabası tamamen inanç eksikliğinden geliyor. sen Allah'a dua et "de ki hakkımda hayırlısıysa olsun" olacağı varsa hakkında hayırlısıyla ve bunu haketmişsen Rabbim senden zaten esirgemez.

Tabii mutlu olun sabahları mutlu uyanın güzel şeyler düşünün ama evrenden bir şeyler isteyerek değil, bence hemen gidip bir şekilde inançlarınızı kuvvetlendirin zira Allah'a dua ettiğiniz halde evrenden bekliyorsunuz, çelişkidesiniz.

Haa ben kuantuma inanmıyorum demiyorum, evren bu kuantlar ve bu fizik üzerine kurulmuş olabilir ama bu öyle evde oturarak yapılacak basit bir şey değil. Hakikate Cem yılmazın dediği gibi şarküteri reyonunun yanından alıp kitabı sonra okuyup evrenden bekliyorsunuz şaka gibi :KK9::KK9:

bunların ikisi nasıl bir arada?
kuantum ile düşünme tekniği evrene pozitif kuantlar gönderip pozitifleri kendine çekmek
dua Allah'tan dilemek

sen kimden neyden diliyorsun peki?

bakın benim yengem bu "OLUMLAMA" yüzünden sinir hastası oldu ve 2 yıl bakırköy ruh ve sinirde tedavi gördü. Pollyannacılık deniyor bu rahatsızlığa da beraberinde manikdepresif bozukluk...

bence bu kuantumu hayatına uygulama çabası tamamen inanç eksikliğinden geliyor. sen Allah'a dua et "de ki hakkımda hayırlısıysa olsun" olacağı varsa hakkında hayırlısıyla ve bunu haketmişsen Rabbim senden zaten esirgemez.

Tabii mutlu olun sabahları mutlu uyanın güzel şeyler düşünün ama evrenden bir şeyler isteyerek değil, bence hemen gidip bir şekilde inançlarınızı kuvvetlendirin zira Allah'a dua ettiğiniz halde evrenden bekliyorsunuz, çelişkidesiniz.

Haa ben kuantuma inanmıyorum demiyorum, evren bu kuantlar ve bu fizik üzerine kurulmuş olabilir ama bu öyle evde oturarak yapılacak basit bir şey değil. Hakikate Cem yılmazın dediği gibi şarküteri reyonunun yanından alıp kitabı sonra okuyup evrenden bekliyorsunuz şaka gibi :KK9::KK9:

haklısınızda ben evrenden bişey beklemiyorum allahtan bekliyorum, hislerime hissettiklerime inanıyorum o kadar.
yengeniz için geçmiş olsun. sinir hastası olmsaı ilginç geldi, geçmiş olsun.....................
ayrıca allahtan değilde başka bişeyden beklersek şirke gireriz.

ne diyelim allah hepimizin derdine çareler nasip etsin, hepimizin yardımcııs olsun, yorum yazanlara teşekkürler....
güzel şeyler bekliyoruz geleceketen, ümitle bekliyoruz, allah herşeye kadirdir. inanıyoruz ve bekliyoruz.:KK16:

boyle absurd bir konuya mantik cercevesinde bir yorum olmazdi herhalde...fizikciler gereken cevabi vermis zaten size

benim konum absürd olsa bile seni ilgilendirmez. herkes burada bişeyler paylaşıyor, kimseyi rencide etmeye gerek yok.
laflara bak, hatunlara bak bilmem ne. aman ne kaba.

Son düzenleme:
benim konum absürd olsa bile seni ilgilendirmez. herkes burada bişeyler paylaşıyor, kimseyi rencide etmeye gerek yok.
laflara bak, hatunlara bak bilmem ne. aman ne kaba.

beni su acidan ilgilendirir,bilginiz olmadigi bir konuyu hakkinda cok bilgiliymissinizcesine aktarmaya calisiyorsunuz...bilmeyen de sayenizde yanlis fikir ediniyor,kuantumu nerede nasil yapiyorsunuz,nsa da mi laboratuvar ortaminda mi nasil oluyo bi anlatsaniza?rencide olmak istemiyorsaniz,konuyu 1.dogru yere acin,2.fizikcilere hakaret eder gibi cumleler kurmayin...omrumuzu buna adiyoruz,hanimlar evde kuantum yapiyor,oburlerine de oneriyor vay be demeden gecemiyorum...

beni su acidan ilgilendirir,bilginiz olmadigi bir konuyu hakkinda cok bilgiliymissinizcesine aktarmaya calisiyorsunuz...bilmeyen de sayenizde yanlis fikir ediniyor,kuantumu nerede nasil yapiyorsunuz,nsa da mi laboratuvar ortaminda mi nasil oluyo bi anlatsaniza?rencide olmak istemiyorsaniz,konuyu 1.dogru yere acin,2.fizikcilere hakaret eder gibi cumleler kurmayin...omrumuzu buna adiyoruz,hanimlar evde kuantum yapiyor,oburlerine de oneriyor vay be demeden gecemiyorum...

şu küçücük forum ne kadar imkan veriyorsa bende anlatmaya çalıştım zaten, ha benim kuantumu açıklamak gibi derdim yok, yazıda ben kuantumu açıklıyorum işte şöyle bişey demedim, zaten yazdım inanarak dua edin demiştim, hadislerde geçer, dua ediyorsanız inanarak dua edin denir. buda hayatta ümitlendiğim bazı şeylerle ilgili dua sadece., kuantum düşünce tekniğindede inanmak önemli, kuantumu öneren yazarlar kuantum hakkında profesörlük yapacak kadar bilginiz olsun demiyor, . kuantumu açıklamak için biçok kitap var, dileyen onlara bakabilir. bu beni ilgilendirmez yani.
isteyen dua etsin isteyen olumlu düşünsün ,ben sadece bişey paylaşmak istedim, istediğin yorumu yaz, yok hanımlar evde kuantum yapıyor bilmem ne,
milletin ne yaptığı beni ilgilendirmez, isterse kuantum yapsınlar isterse baklava açsınlar.
sen çok biliyorsan bi başlık aç kuantumu açıkla. oturduğun yerde yorum yapmaktan daha hayırlıdır.

Son düzenleme:
X