Saç Rengi ve Saç Boyama HADİ KIZLAR KLAVYELERİ KONUŞTURUN bana yardım edin L.castıng 730 nsl dönerim RESİMLİ

sevtap35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
80
0
36
İzmir
benm zaten açmış old.konu vardı şimdi bu renkten nasıl dönerim onu sizlerle paylaşıyor yardımlarınızını ve önerilerinizi bekliyorum. saçlarım sarıydı sıkıldığım için değiş.karar verdim L.castıng 730 zede oldum çünkü boya tutmadı, sarılar kapanmadı. Üstüne çıkan diplerim oldu kızıl kahve... Şimdi bu renkten kendimi ne tür boyalarla kurtarabilirim. küllü sarıyla, sarı renkte ki boyalar la karıştırsam bu renk üstüne ne sonuç çıkar tecrübeli olanlar var mı?? Resim bakarak yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 279891

daha önce ki mesajında da söyledim
küllü renkle boyarsan saçlarını alttaki renkler sarı olduğu için
yeşil yansımalar olur saçında bu sefer de yeşil yansımalardan kurtulmaya çalışırsın
dore yada bakır yansımalı kumral ya da kahve rengine boyamanı öneririm

bende snn önerine istinaden hobi den gittim clemency marka 10.0 platin ve 9.3 açık altın sarı aldım, daha önce bunları karıştırıp uygulayan birisinde görmüştüm bu rengi çok güzeldi, battı balık yan gider misali aldım çıktım. Dediğin doğru ewet saçlarımda zaten yeşillik var ve bunu dore bi renk kapatır ama diplerim kızıl kahve gibi o nasıl olucak bilmiyorum ikisini karıştırınca bakalım ne olucak.

sence aldığım bu boyaları değiştireyim mi?? anladığım kadarıyla bilgin var bu işten canım

esasında koyulmaya kalktım yüzüme gözüme bulaştırdım, koyulunca da bu rengi kendime hiç yakıştırmadım açıkçası.. şimdi nasıl eski sarı halime dönerim bunun yollarını arıyorum

yada aldığım boyaları geriye verip beni madur eden bu boyadan gene alıp bir daha mı boyasam, nede olsa ilk boyamada sonuç çıkmayabiliyor

resimdeki renk zaten açık bi renk diplerin turuncumsu duruyo.palette bronz kahve kullanmıstım ben biara o kapatır diye düşünüyorum ama koyu istiyosan.açık dersen kahve köpüğü boya ne koyu ne çok sarı bi renk .

istediğin renkle ilgili bir resim koyabilirsen yardımcı olmaya çalışırım

Boyalar bi köşede duruyor, karar veremiyorum bi türlü renk olarak gidip değiştirsem mi diye düşünüyorum açıkçası çağlanın bu saç rengine bayılıyorum sence nasıl? aklıma takılan bişey var yeşilliği dore tonları engelliyor kızıllık old.için içinde, kızıllığıda küllü alıyor. Benim saçlar yıkandıkça allta ki sarılar gene çıkmaya başladı ama küllü kumraldan biraz açık oldu. Diplerim kızıl bakır'a döndü bunu kapatmak için küllü, alttaki küllü rengi dengelemek içinde doreli sarıla boya karışımı yapsam nasıl olur dersin?

Buda o boyamadan sonra 2 kez yıkanmış hali saçımın ekliyorum ona da bi bakarsan:)

bu saçım şu anki rengi cevabını sabırsızlıkla bekliyorum wallahi ona göre ya aldıklarımı vericem yenilerini alıcam yada palette bakır tarçınla sarı karıştırıp bakır yapıcam. Tuhafım bu ara saç konusunda :))

Tatlım,biran önce saçın boya ki moralin biraz düzelsin.
hiç küllü renklerle uraşma bence, saçın bazı yerlerde çok açıktır ve inanki gri-yeşil tonlarda çıkması ihtimali çok yüksektir.
Tarcın bakır kullanırsan benece renk farklı oluşur saçlarında.
Altın sarısı, açık karamel gibi tonları tercih edebilirsin bence. Hepsi tutar saçına.
Moralini fazla bozma tatlım, biran önce bir yerde başla. İnternette bak, sana yakın gelen ve hoşladığın bir renk seç.
Unuttma ki, kutular üzerinde görünen renkleri 2 ton kadar koyu olur.
Kolay gelsin.

çağlanın saç rengi evde elde edilebilecek bir renk değil
tek renk değil zaten arada ışıltılar atılmış
şu iki rengin karışımı gibi geldi bana renk
saç rengin bu kadar açıkken boyanın tutmaması gerçekten çok ilginç :26:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımm inan günlerdir aramadığım taramadığım site kalmadı baka baka renklere her defasında kafam allakbullak oluyor. Galba aldığım boyaları zaten geri vericem. palette dore sarı var onu sanırım yapıcam boyaları değiştirip

boya isimleri Koyu Sarı İrize Küllü ve Koyu Sarı Hafif Küllü olarak geçiyor zaten
kuaför malzemeleri satan yerlerden ve internetten bulabilirsin sanırım bu boyaları

Loreal Luocolor Saç Boyası olarak geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…