daha önce ki mesajında da söyledim
küllü renkle boyarsan saçlarını alttaki renkler sarı olduğu için
yeşil yansımalar olur saçında bu sefer de yeşil yansımalardan kurtulmaya çalışırsın
dore yada bakır yansımalı kumral ya da kahve rengine boyamanı öneririm
bende snn önerine istinaden hobi den gittim clemency marka 10.0 platin ve 9.3 açık altın sarı aldım, daha önce bunları karıştırıp uygulayan birisinde görmüştüm bu rengi çok güzeldi, battı balık yan gider misali aldım çıktım. Dediğin doğru ewet saçlarımda zaten yeşillik var ve bunu dore bi renk kapatır ama diplerim kızıl kahve gibi o nasıl olucak bilmiyorum ikisini karıştırınca bakalım ne olucak.
istediğin renkle ilgili bir resim koyabilirsen yardımcı olmaya çalışırım
Boyalar bi köşede duruyor, karar veremiyorum bi türlü renk olarak gidip değiştirsem mi diye düşünüyorum açıkçası çağlanın bu saç rengine bayılıyorum sence nasıl? Eki Görüntüle 281420 aklıma takılan bişey var yeşilliği dore tonları engelliyor kızıllık old.için içinde, kızıllığıda küllü alıyor. Benim saçlar yıkandıkça allta ki sarılar gene çıkmaya başladı ama küllü kumraldan biraz açık oldu. Diplerim kızıl bakır'a döndü bunu kapatmak için küllü, alttaki küllü rengi dengelemek içinde doreli sarıla boya karışımı yapsam nasıl olur dersin?
Buda o boyamadan sonra 2 kez yıkanmış hali saçımın ekliyorum ona da bi bakarsan:)
resimleri yan yana koyayım o zaman daha iyi anlayabilirsin
oranları da bir tüp 8.01 yarım tüp 8,21
Eki Görüntüle 281521 Eki Görüntüle 281522 Eki Görüntüle 281523
Tatlım,biran önce saçın boya ki moralin biraz düzelsin.
hiç küllü renklerle uraşma bence, saçın bazı yerlerde çok açıktır ve inanki gri-yeşil tonlarda çıkması ihtimali çok yüksektir.
Tarcın bakır kullanırsan benece renk farklı oluşur saçlarında.
Altın sarısı, açık karamel gibi tonları tercih edebilirsin bence. Hepsi tutar saçına.
Moralini fazla bozma tatlım, biran önce bir yerde başla. İnternette bak, sana yakın gelen ve hoşladığın bir renk seç.
Unuttma ki, kutular üzerinde görünen renkleri 2 ton kadar koyu olur.
Kolay gelsin.
resimleri yan yana koyayım o zaman daha iyi anlayabilirsin
oranları da bir tüp 8.01 yarım tüp 8,21
Eki Görüntüle 281521 Eki Görüntüle 281522 Eki Görüntüle 281523
boya isimleri Koyu Sarı İrize Küllü ve Koyu Sarı Hafif Küllü olarak geçiyor zaten
kuaför malzemeleri satan yerlerden ve internetten bulabilirsin sanırım bu boyaları
Loreal Luocolor Saç Boyası olarak geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?