• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi kızlar ellerimiz için kullandığımız bakım ürünlerini paylaşalım(resimli)...:)

kemirer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
86
1
96
Balıkesir
kızlar ellerinize hangi kremleri alıp bakım yapıyorsunuz haydi paylaşalım.bnde yakında resim koycambayanssulusmile

ben avon un nemlendiricilerini kullanıyorum iyi geliyor aslında ama bu aralar pek kullanımadım ellerim kurudu sen hangisini kullanıyorsun :)

avonun kalsiyum ile zenginleştirilmiş kremlerini arko kılasik dove bnde krem çok valla say ysay bitmez hepsini yazsammmm bezersin hayatından elime geçeni sürüyom ellerime bu arada bu raya resim nasıl konunuyor arkadaslar?????????

arkonun en son çıkan gliserinli el kremini kullanıyorum, ellerim pamuk gb oluyor zemuszemus

bi ara hocam kreminden ikram etmişti:))
neutriginanın (doğru yazdım umarım:)) yoğun bakım kremi yaşlanma karşıtı imiş
kötü kokuodu ama süper yaptı ellerimi
pahalı bi krem sanırım ama ellerle başı dertte olanlar için bulunmaz kaftan

Bende Dove'un el kremi vardı , ı nasıl desem pek de işe yaramıyordu beğenmedim yani.
Ama şuan Arko' kullanıyorum müthiş , kokusuda süper hem ellerime yaklaşık 1 saat önce sürdüğüm halde elimde hissediyorum (:
Fiyatı.da çok çok ucuz; 75 krş. (Ama inanın süper.)
Google'a 'Arko Yağlı Krem' yazarsanız görürsünüz kğçük birşey zaten.

ben yağlı kremlerden nefret ederimm ... cıvık cvık iğrençç... dove nun bi kremi vardı arkadasım okula getriyordu arada sürüyodk elımıze. ama yağlı bi his bırakıyo bnm elımde . zaten cildim flan yağlıdr . arkadasımın kuru ellerıne dove ıyı gelıyor. ben arko nun böğürtlenli yoğurtlu kremını kullanıyorum o çok daha iyi..

Vıctoria secret moments ısland escape cream

mükemmel ötesi başka bişey bulamıyorum söyleyecek kullananlar nerden siperiş verdiler paylaşırlarsa sevinirim

bununla ilgili konu açtım zor bulunan bi krem elinizden kokusu akşama kadar gitmiyor ayrıca yumuşacık pamuk gibi elleriniz oluyor.büyüleyici bir kokuısu var

$Oriflame-Swedish-Spa-Gece-El-Kremi-Bakim-Yagi__35664737_0.jpg

resimdeki el kremini kullanıyorum ve çooook memnunum.

dün çarşıda gezerken handytak ın al ve tırnak kremini aldım 8.90 tl ye şimdilik iyi gibi. tırnaklarım soyuluyor ikiye ayrılıyor ayrıca 4.50 tl ye kalyon ve 3.90 a golden rose nın tırnak uzatıcısından aldım. hepsni kullanıyorum hadi hayırlsı :)

$Fotoğraf0180.jpg

arko yoğurt böğürtlen(ama bu sanki elimi yıkarken akıp gidiyor gibi)
arko klasik küçük tüpte (bunu da çantama atıyorum çok kalıcı)
vazelin(bunu manikür ve pedikür sırasında ve yatmadan önce kullanıyorum)

elim için bir sürü ürün kullandım şu ana kadar. ama 2 kremden çok memnun kaldım biri nuxe'nin ballı el kremi ama bırakmak zorunda kaldım çünkü hem çok pahalı hem de heryerde bulunmuyor... ama en az onun kadar iyi bir krem daha buldum arkonun yeni çıkan gliserinli el bakım kremi fiyatı en fazla 5 lira ama mavalaya ve diğer bir sürü markaya bin basar

vazelini sürüyorum bolca üstüne de limon sıkıyorum ve pamuklu bakım eldiveniyle yatıyorum ellerim sabah yumuşacık oluyor

Nivea Soft kullanıyorum içine biraz limon ve dax sulphur koydum tırnaklarımı uzatsın diye,bir de güzel koksun diye arko fındık kattım içine..
Muhteşem bir krem haline geldi..
Zaten ne kremi kullanırsam kullanayım içine bir iki damla limon damlatıyorum..

Bazen gül kremi kullanıyorum bazen de Nivea soft. Niveanın kokusu çok hoşuma gidiyor. Arko da çok güzel.

bende neutrogena kullnıyorum o bile benim ellerde çok başarılı değil maalesef(( tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle bu dönem çok kuruyor...

Back