- 8 Şubat 2009
- 873
- 32
-
- Konu Sahibi asiyan_1010
Seninle elim karnimda her gece konusuyorum,biliyorum beni duyursun annem sen,
Ama sen bana gitmek icin geldin ve ben sana dur diyemedim ve karnimda olmadigini bile bile her gece seninle konusuyorum bebegim..
.
Senin gelecegini duydugum anda dünyalar benim oldu,herzaman babandan bir kizim olsun istemisimdir,oda seni cok istedi ve hep derdiki bir kizim olsun gözleri sana benzesin,senin gibi baksin babasina derdi..Olmadi kizim tutamadim seni,geldin ve gittin...Baban ellini karnima götürdügünde kizim babasinin sicakligini alsin biraz derdi,ikimizde sana cok alismistik,hayallere itmisti varligin bizi...
Biliyorum güzel kizim sen beni duyuyorsun,hergece yanima geliyorsun hissediyorum.
Hep derdimki bir bebegim olsun kokusunu alayim,gecelerim gündüzlerim birbirine karissada raziyim yeterki olsun derdim..
Allahin taktiri karsi gelemem yada isyan edemem ama biliyorumki sen bana tekrar geleceksin,tekrar babanin sicakligini hissedecek,annenin sesini duyacaksin.
Sen benim ilk göz agrimdin,ilk tattigim annelik duygularimdin..
Sana aldigim elbiseler hala duruyor,hergün kokluyorum,oksuyorum.
Lütfen birdaha geldiginde gitme benden bebegim bu sefer dayanamam ....
Sanirim bebegini daha kucagina alamadan yitiren tüm annelerin duygularina bu sözler tercüman oluyor ki,ben bile yaruma kavusamadan yitirdim ve günlerce bu sarkiyi dinleyip agladim..
tutamadım ellerin yagmuru olsun
sarıpta doyamadım
opemedım gul tenın baharın olsun
sevıpte kanamadım
ördü kader aglarını kırdı yıne kollarını
bir canım var al oda senın olsun
ördü kader aglarını kırdı yıne kollarını
bir canım var al oda senın olsun
kızlar sabredın mukafatını elbet alacaksınız bende 4yıldır hasret cektım yumurtlama tedavılerı 3asılama ve 3tup bebek tedavımı 4yıla sıgdırdım bu zaman zarfındada cok uzuldum cok agladım ve ozlemımı kagıtlara doktum tedavımın sonucunun son zamanlarında bu yazıyı yazmıstım ve sukurler olsun 4yıl sonra mucızem kendılıgınden geldı ve sımdı kollarımda rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsallah sıze yazmamdakı sebep bende sızın asamalarınızdan gectım ve gecmıstekı yazımı sızlerle paylasmak ıstedım..
benimlemisin acaba bebegim....
bugece senınle sanırım son gecem melegım..
keske keske dıyorum bır mucıze olsa ve bana tutundugunu,
hayata tutundugunu ogrensem yarın..
evet yarın ...ama bu 3yıllık zaman zarfında ogrendıgım yarınlar yıne devam edecek sanırım..budefadamı olmadı melegım? annecıgını sevmedınmı yoksa?
ama annecıgın daha sen gelmeden senın kokunu duymadan senı sevıyor vede ozlemle beklıyor....
6.gun ve 8gunlerde yaptıgım testlerın sonucu bana senın yok oldugunu soyledıler..
ınanmadım..ınanmak ıstemedım...ben bukadar madden ve manen yıkılmısken..
sen bukadar meşakkatlı yolları asıp bana gelmısken..nasıl ınanırım melegım nasıl nasıl...
bır yerde okudum hayat sıze ne ogrettı dıye??
hayatmı bana ne ogrettı..
sabrederek beklemeyi..
umut etmeyı..
hayatın nekadar ınsanlara acı cektırdıgını..ve en onemlısı bırseyı cok ıstememeyı ogrettı kuzum..
baban bana dedıkı dun bız bukadar ustunde durmasaydık ve bukadar ıstemeseydık emın ol olurdu...
canım daha canımın parcası olmamıs yavrum..gercekten baban dogrumu soyluyor?
cokmu ıstıyorum acaba senı...
halanda bızı telkınde bulundurmak ıcın canınız saolsun.sızın saglıgınız daha onemlı bırdaha denersınız olmazsa....
....birdaha.... bukelımeyı elımde olsa turkce lugatından sılmek ısterdım ...bırdaha...
ınsanlar basarı elde edemedıgı bır ıse tekrar baslarken nasıl ılk basladıgı gunku gıbı azımlı olabılırlerkı...tartısılır...
evet sanırım benım hayatımdanda "bırdahakıne" kelımesı eksılmeyecek...
keske yarın bır mucızem olsan ve bana gelsen ahhh keske..
neden hayat keskelerle dolu kuzucugum?
neden ozlemler hasretler kavusmalar zor ve az olurken ayrılıklar kavusamamazlıklar cogunlukta olur ..hala anlamıs degılım bıtanem
ben hep bebegıme hıtaben yazdım..
hasretimsin - Blogcu sıtem bu ıstersenız beklerım buyrun
yha bir ewde çocuk olmaması öle byük bir acıki ancak yaşnyanlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok hamaile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiği içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba olmanın duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota bu eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bide işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz dakikalr işkence gibi bide o sözler kaldıramıyorm artık sabh 1dn beri ewde yalnızm ne olurdu sanki şuan bebişim yanımda olsaydı onunla eğlenseydm onunla oyunlar oynasıydm hep hayalleriyle yaşıyorum her gece ama hergece rüyamda görüyorum uyandığımda ise resmn kalbm acıyor hele bide umutlanıpta olmuyor yhha tam 16 aydr hep beklkiyorm hep bekliyorum ama bir trlü olmadı hadi artık ama bebeğm çok beklettn bizi gel artık gelde şu soğuk ewimizi ısıt neşesine neşe kat daha mutlu daha huzurlu olalım bitanm gel artık off nasıl bişi bu byha hem ağlıyorum hem yazıyorm yücce rabbm sen büyüksn duy artık sesimizi bizleri hayırlıısıyla çocukklarımıza bebşlermize kavuştr allahm sen olmayn herkese ver yarabbm