hadi kızlar!doğmamış çocuğumuza mektuplar yada sözler yazalım

melegim canım kızım sen benim herşeyimdin
tekmelerin kalp atışların elini emmen ama hepsi biranda bitti oysaki nekadar az kalmıştı kavuşmamıza ama evimize gelmekten vazgeçtin erken geldin ve bırakıp gittin bizi
şimdi sensiz nefes alıyorum sadece yaşamıyorum
bu özlem hiç bitmez kavuşacagız melegim cennet kapısında inşallah
kardeşini gönderirmisin ama senin kokunda olsun minigim....

canım bu topiği ben açmıştım.3.5 yıl bekledikten sonra suan 6 haftalık hamileyim.:nazar:lütfen üzme kendini.allah vereceği zamanı biliyor.bende yaşadım senin yaşadıklarının aynısını belkide daha acısını...yıkılan umutlarım her defasında kendini yeniledi.her defasında sanki hiçbirşey olamış gibi yine ümit ettim,yine bekledim..gelecek dedim hep..okadar yalvardım ki allahıma..isyan ettim..eşimin ailesi ve hatta benim ailem,çevrem..hepsi ama hepsi düşman oldular benim gözümde.bazen bağırmak istedim^bende istiyorum ama ne yapayım işte olmuyor olmuyor!!!^^diye...konuşmadım onlarla dargınlık yarattım kendimce...şimdi arıyorum onları hamileyim diyorum..şimdi de bana ne derseler beğinirsin..^^ne aceleniz vardı?^^gülüyorumm..hep gülüyorum..allah inşallah sana da nasip eder ve edecekte..inan buna..

cnm allah hayrlısıyla kucağına almayıda nasip etsn inş oluck ama bakalım buda bzler için sınav allah dermnsız dert vermsn

canım arkadaşlarım hepinizin kurban bayramı mğbarek olsun hayrlı bayramlar geçirin inş bidahaki bayramları kucağımzda bebşlerimzle geçirelim

canım bebeğim .. bu sefer beni bırakma
hep yanımda ol...
bana sıkı sıkı sarıl, hasretinle yakma...
kokunu içime çekeyim derin derin..
bu sefer kucağıma alayım seni sarılayım...
Seni çok seviyorum yaşam kaynağım...

X