Hadi istanbul avrupa yakası bizde buluşalım :))

kızlar perşembe olsa nasıl olur..benim çünkü bu hafta dr randevum var bir sürü ...pazartesi çarşamba ve cuma doluyum..gerçi cuma sabahtan gidicem dr a ama çarşamba kesinlikle olmaz...

eeeeeeeee kızlar bende iki tane var hangısını getırım kaydirigubbakcemile3hadı siz karar verın?bırını getırebılırım ancak.kızım 10 yaşnda oğlumda 5 yaşinda.

eeeeeeeee kızlar bende iki tane var hangısını getırım kaydirigubbakcemile3hadı siz karar verın?bırını getırebılırım ancak.kızım 10 yaşnda oğlumda 5 yaşinda.

kız maşallah hangi ara 3. yü yaptın sen...ikisinide getir hayatım hiç farketmez..yada sen seç...kaydirigubbakcemile

kız maşallah hangi ara 3. yü yaptın sen...ikisinide getir hayatım hiç farketmez..yada sen seç...kaydirigubbakcemile

sorma şekerım benım şu 3 numara kazaydı hiç aklımdan geçmezken önce çok uzulup ağladım ama şimdı 4 gözle beklıyorum artık nasıl olsa ıkısı okula gıdıyo dıye rahat olacam.senınkı kaç yaşinda tatlım ?

Son düzenleme:
benimki 6 yaşında canım bu sene okula başlıycak...o başlıycak ben doğurucam yani...allah yardımcımız olsun...

e kızlar hadi ama yokmu başka gelen...

kızlar anlaşılan başka gelicek olan yok o zaman cuma günü kadir hasta buluşuyoruz ... öğleden sonra olur sanırım...saati perşembe kararlaştıralım..

Son düzenleme:
kızlar cuma günü saat 13.00 de kadir hasta lokantaların ordaki büyük akvaryumun orda hepinizi bekliyorum..gelen oraya otursun:)))

kızlar çalıştığım için gelemem ben ama cuma çok fazla yağış olacakmış.. bugün yaşananları biliyosunuz.. allah korusun bunuda gözönünde bulundurun yeri ve zamanı belirlerken...

canım kadir hasın oraya kadar minübüsler geliyor kimseye sorun olucağını sanmıyorum...sende gelirsen bekleriz...

X