Hadi istanbul avrupa yakası bizde buluşalım :))

zynp.ZEYNEP

KOKOŞ BERRA 'M
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
4.981
9
44
istanbullu güzeller ne güzel buluştular ama karşısı olduğu için ben ve bir çok kişi gelememiştir sanırım..bizde bu tarafta bir buluşma yapsak nasıl olur...önümüzdeki hafta bir gün ayarlayıp toplansak bizde eksik kalmasak yani:)))

CUMA GÜNÜ

KADıR HAS

..

zynp. ZEYNEP
kuzularım
amazon
pembeinci
wrose
keremim ?

şu anda herkese kadir has uyuyor sanırım..

Son düzenleme:
tabiki gelin canım illaki avrupa yakası olması şart deil...keremcim eminönüde olur tabi ama eminönünden burdaki yerlerede çok rahat gelebilirsin...kesin gelicek olanları liste yapalım sonrada yerini ve tarihini netleştirelim...

Son düzenleme:
zeynocan ben de gelirim bebişim eminönü uzak yalnız. bakırköy kadirhas olabbilüüü

tamam amazoncum eminönü banada uzak geldi kadir has kale center daha uygun sanki..bakırköyde kalabalık nerde oturup kalkıcaz...ikisinden biri herkese uyarsa buralarda toplanalım...

tamam elimizi çabuk tutalım yalnız he 36 haftalık oldum ben doğurmayayım bi de kııııııızzz hahahhahaa
sen arada duyur siteden ben de duyururum,
pazar diye kimse yok bugün

tamam amazoncum banada ikisi yakın..vallaa her an doğurabiliriz...kadir has olsun o zaman hem belki alışveriş yapmak isteyen arkadaşlarda olabilir...

bende varım kızlarr ama ben yanımda oğlumla gelebilirim kabul ederseniz tabii :emir_bebek: kadir has banada uyarr

X