- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 28
- Konu Sahibi ruyamsi9288
-
Günüm geçmeye devam ediyor hem seviniyorum hem üzülüyorum. Olmaktan korkuyorum çünkü umarım olmazBaş ağrısı bende de var ya berbat bir şey 1 haftadır var üstelik stresli bi dönemden geçtim alakasıda vardır belki ama migren var bende regl yaklaşınca baş ağrılarım artıyor
stres yapmamaya bak her şey kaç gün geçti?Günüm geçmeye devam ediyor hem seviniyorum hem üzülüyorum. Olmaktan korkuyorum çünkü umarım olmaz
Ümitsiz olmayın hiç beklemediğiniz anda olur belkiNe zaman test yapsam ertesi gün hasta oluyorum
Sizin bat yarınmış hadi bakalımmmmBenim de bat 28 Ağustos
Belirti yok
2stres yapmamaya bak her şey kaç gün geçti?
Test yapsanız geç döllenme olmadıysa çıkma ihtimali yüksek aslında test yaptınız mı
Sabah yapcamTest yapsanız geç döllenme olmadıysa çıkma ihtimali yüksek aslında test yaptınız mı
Bekliyorum haberinizi inşallah bebişiniz sizinledirSabah yapcam
İnşallah canım inşallah çok istiyoruzz onuBekliyorum haberinizi inşallah bebişiniz sizinledir
Akıntı durumunuz ne bu aradaİnşallah canım inşallah çok istiyoruzz onu
Geliyor ama sık değil hatta bugün regl oldum sandım bir an dünyam başıma yıkıldı ama akıntıymısssAkıntı durumunuz ne bu arada
Sabah yazın mutlaka ya ben heyecanlandımGeliyor ama sık değil hatta bugün regl oldum sandım bir an dünyam başıma yıkıldı ama akıntıymısss
Yazarım tabiSabah yazın mutlaka ya ben heyecanlandım
Ümidinizi kesmeyin hiçbir zaman ama bu ay olmazsa diğer ay olur belki diyerek pozitif bakmaya çalışınYazarım tabiben de çok heyecanlıym ama umut etmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum.
Ekim'de 1 senemiz oluyorÜmidinizi kesmeyin hiçbir zaman ama bu ay olmazsa diğer ay olur belki diyerek pozitif bakmaya çalışınBen çocuk düşünmüyorum şuan için ama korunmuyoruzda bu ay bi gariplik hissetmiştim kendimde ama çok yüksek ihtimalle adet olucam saçlarım erken yağlanmaya başladı tamamen regl belirtisi bu benim için Kaldı ki doşru düzgün ilişki bile olmadı bu ay.
Yok canım istemiyoruz değil kesinlikleEkim'de 1 senemiz oluyorçok istiyoruz biz inşallah en yakın zamanda olur
İstemiyorsanız niye korunmuyosunzolursa fena olmaz diyorsunuz demek ki çocuk güzel şey bence evlendiğin insandan emin olunca hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah gönlümüzden geçen olurYok canım istemiyoruz değil kesinliklegeri çekilme yöntemi bir bir doğum kontrol yöntemi değil biliyoruz bunu. akışına bıraktık tamamen
Sabah güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah. İdrar testi beklediğiniz sonucu vermese bile siz kan testi verin belki onda gözükürİnşallah gönlümüzden geçen olur
Mutlaka yazarım olumsuz dâhi olsaSabah güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah. İdrar testi beklediğiniz sonucu vermese bile siz kan testi verin belki onda gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?